Sistema immunitari

488 views

Published on

student Work

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Sistema immunitari

 1. 1. Fet per: Carlota, Natalia i Juan S
 2. 2. Índex 0.-Portada. 1.-Definició. 2.-Òrgans que el forman. 3.-Situació al cos. 4.-Funció. 5.-Quina relació te amb els altres. 6.-Que passaria si no hi fos. 7.-Fi.
 3. 3. Definició El sistema immunitari és un conjunt de mecanismes d'un organisme que el protegeixen de les malalties per mitjà de la identificació i l'eliminació de patògens i cèl·lules cancerígenes.
 4. 4. Els òrgans que els formen: Leucòcit/gloubus blancs: Els leucòcits són un conjunt de cèl·lules sanguínies que s'encarregan de la resposta immunitaria, defensar l'origanisme contra subtàncies estranyes o agents infecciosos.
 5. 5. Limfòcit: Un limfòcit és una varetiat de leucòcit . Macròfags: Són les cèl·lules encarregades de netejar i defener el teixit.
 6. 6. Anticós: Són els encarregats de identificar i neutlalitzar bacterias, virus o parasits. Són més coneguts com immunoglobines o popularments “defenses”. Els limfòcits T; també anomenats cèl·lules T. Són cèl·lules que ataquen i destrueixen cèl·lules pròpies tumorals o infectades.
 7. 7. Situació al cos Esta situat per tot el cos per poder defenerlo bé de les bacteries, infermetats i patogens.
 8. 8. Funció La seva funció es protegir-nos de les malalties, patògens, fer-nos viure més i millor
 9. 9. Quina relació té amb els altres: Està relacionat amb el sistema osi i amb tot el cos en general doncs es l'encarregat de mantenir-lo sa.
 10. 10. Què passaria si no hi fos: Si no el tenguéssim estaríem dèbils i un simple refredat ens mataria.

×