SlideShare a Scribd company logo
1 of 5
Fjalor juridik
Fjalor juridik
Fjalor juridik
Fjalor juridik
Fjalor juridik

More Related Content

Viewers also liked

E Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi Hapësinor
E Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi HapësinorE Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi Hapësinor
E Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi HapësinorRefik Mustafa
 
E drejta sendore (Pyetje)
E drejta sendore  (Pyetje)E drejta sendore  (Pyetje)
E drejta sendore (Pyetje)Ferdi Nuredini
 
Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike
Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike
Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike MrMarkySweet
 
fjalori i kriminalistikes
fjalori i kriminalistikesfjalori i kriminalistikes
fjalori i kriminalistikesfakete duraku
 
Pyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi Kumanov
Pyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi KumanovPyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi Kumanov
Pyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi KumanovRamadan Ademi
 
Varferia dhe kontrata_sociale
Varferia dhe kontrata_socialeVarferia dhe kontrata_sociale
Varferia dhe kontrata_socialeALTAX Consulting
 
Falimentimi dhe riorganizimi
Falimentimi dhe riorganizimiFalimentimi dhe riorganizimi
Falimentimi dhe riorganizimiValdet Shala
 
Rregullore e brendeshme e shkolles
Rregullore e brendeshme e shkollesRregullore e brendeshme e shkolles
Rregullore e brendeshme e shkollesEimeraj
 
Sistemi Gjyqeosr ne Republiken e Kosoves
Sistemi Gjyqeosr ne Republiken e KosovesSistemi Gjyqeosr ne Republiken e Kosoves
Sistemi Gjyqeosr ne Republiken e KosovesBessnik Latifi
 
PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR”
 PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR” PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR”
PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR”Arianit Zeqiri
 
Financat dhe e drejta financiare
Financat dhe e drejta financiareFinancat dhe e drejta financiare
Financat dhe e drejta financiareFidan Sylejmani
 
Si te shkruhet nje leter motivuese
Si te shkruhet nje leter motivueseSi te shkruhet nje leter motivuese
Si te shkruhet nje leter motivueseNasuf GËRMIZAJ
 
E drejta familjare (permbledhje)
E drejta familjare (permbledhje)E drejta familjare (permbledhje)
E drejta familjare (permbledhje)Vehap Hashani
 
E drejta ndërkombëtare private
E drejta ndërkombëtare privateE drejta ndërkombëtare private
E drejta ndërkombëtare privatedritashala
 

Viewers also liked (20)

E Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi Hapësinor
E Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi HapësinorE Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi Hapësinor
E Drejta në Ndërtim dhe Planifikimi Hapësinor
 
E drejta policore
E drejta policoreE drejta policore
E drejta policore
 
Fjalori Ekonomik
Fjalori EkonomikFjalori Ekonomik
Fjalori Ekonomik
 
E drejta sendore (Pyetje)
E drejta sendore  (Pyetje)E drejta sendore  (Pyetje)
E drejta sendore (Pyetje)
 
Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike
Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike
Sistemi i drejtesise ne republiken e kosoves dhe oda ekonomike
 
fjalori i kriminalistikes
fjalori i kriminalistikesfjalori i kriminalistikes
fjalori i kriminalistikes
 
Pyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi Kumanov
Pyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi KumanovPyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi Kumanov
Pyetjet Nga E Drejta Kushtetuese -Shamicevi Kumanov
 
Varferia dhe kontrata_sociale
Varferia dhe kontrata_socialeVarferia dhe kontrata_sociale
Varferia dhe kontrata_sociale
 
Falimentimi dhe riorganizimi
Falimentimi dhe riorganizimiFalimentimi dhe riorganizimi
Falimentimi dhe riorganizimi
 
Aforizma
AforizmaAforizma
Aforizma
 
Margjinalizimi
MargjinalizimiMargjinalizimi
Margjinalizimi
 
Rregullore e brendeshme e shkolles
Rregullore e brendeshme e shkollesRregullore e brendeshme e shkolles
Rregullore e brendeshme e shkolles
 
Sistemi Gjyqeosr ne Republiken e Kosoves
Sistemi Gjyqeosr ne Republiken e KosovesSistemi Gjyqeosr ne Republiken e Kosoves
Sistemi Gjyqeosr ne Republiken e Kosoves
 
PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR”
 PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR” PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR”
PUNIM SEMINARIK - TEMA : “TRAJTAT E PUSHTETIT SHTETËROR”
 
Financat dhe e drejta financiare
Financat dhe e drejta financiareFinancat dhe e drejta financiare
Financat dhe e drejta financiare
 
Si te shkruhet nje leter motivuese
Si te shkruhet nje leter motivueseSi te shkruhet nje leter motivuese
Si te shkruhet nje leter motivuese
 
INDUSTRIA DEL ÁCIDO SULFÚRICO
INDUSTRIA DEL ÁCIDO SULFÚRICOINDUSTRIA DEL ÁCIDO SULFÚRICO
INDUSTRIA DEL ÁCIDO SULFÚRICO
 
E drejta familjare (permbledhje)
E drejta familjare (permbledhje)E drejta familjare (permbledhje)
E drejta familjare (permbledhje)
 
E drejta ndërkombëtare private
E drejta ndërkombëtare privateE drejta ndërkombëtare private
E drejta ndërkombëtare private
 
Kambiali
KambialiKambiali
Kambiali
 

More from Nasuf GËRMIZAJ

Planifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipe
Planifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipePlanifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipe
Planifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipeNasuf GËRMIZAJ
 
si behet nje Autorizim shembull
si behet nje Autorizim shembullsi behet nje Autorizim shembull
si behet nje Autorizim shembullNasuf GËRMIZAJ
 
Organizatat nderkombtare ushtrime per provim
Organizatat nderkombtare ushtrime per provimOrganizatat nderkombtare ushtrime per provim
Organizatat nderkombtare ushtrime per provimNasuf GËRMIZAJ
 
Bazat e kriminalitetit ekonomik
Bazat e kriminalitetit ekonomikBazat e kriminalitetit ekonomik
Bazat e kriminalitetit ekonomikNasuf GËRMIZAJ
 
Bazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistike
Bazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistikeBazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistike
Bazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistikeNasuf GËRMIZAJ
 
E drejta e procedures penale
E drejta e procedures penaleE drejta e procedures penale
E drejta e procedures penaleNasuf GËRMIZAJ
 
E drejta e arbitrazhit 22
E drejta e arbitrazhit 22E drejta e arbitrazhit 22
E drejta e arbitrazhit 22Nasuf GËRMIZAJ
 
Raportet juridiko-biznesore
Raportet juridiko-biznesoreRaportet juridiko-biznesore
Raportet juridiko-biznesoreNasuf GËRMIZAJ
 
Pyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuese
Pyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuesePyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuese
Pyetje - pergjegje nga e drejta kushtetueseNasuf GËRMIZAJ
 

More from Nasuf GËRMIZAJ (20)

Planifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipe
Planifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipePlanifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipe
Planifikimi dhe vleresimi --gjuhe shqipe
 
Autorizim
AutorizimAutorizim
Autorizim
 
si behet nje Autorizim shembull
si behet nje Autorizim shembullsi behet nje Autorizim shembull
si behet nje Autorizim shembull
 
Kerkese
KerkeseKerkese
Kerkese
 
Terapi e njohjes
Terapi e njohjesTerapi e njohjes
Terapi e njohjes
 
Si behet CV
Si behet CVSi behet CV
Si behet CV
 
Organizatat nderkombtare ushtrime per provim
Organizatat nderkombtare ushtrime per provimOrganizatat nderkombtare ushtrime per provim
Organizatat nderkombtare ushtrime per provim
 
Bazat e filozofise
Bazat e filozofiseBazat e filozofise
Bazat e filozofise
 
M.H. Psikologji
M.H. PsikologjiM.H. Psikologji
M.H. Psikologji
 
Etika e kriminalistikes
Etika e kriminalistikesEtika e kriminalistikes
Etika e kriminalistikes
 
Bazat e kriminalitetit ekonomik
Bazat e kriminalitetit ekonomikBazat e kriminalitetit ekonomik
Bazat e kriminalitetit ekonomik
 
Bazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistike
Bazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistikeBazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistike
Bazat e kriminalistikes me taktiken kriminalistike
 
Siguria nacionale
Siguria nacionaleSiguria nacionale
Siguria nacionale
 
Kriminologjia
KriminologjiaKriminologjia
Kriminologjia
 
Hyrje ne drejtesi
Hyrje ne drejtesiHyrje ne drejtesi
Hyrje ne drejtesi
 
E drejta e procedures penale
E drejta e procedures penaleE drejta e procedures penale
E drejta e procedures penale
 
E drejta e arbitrazhit 22
E drejta e arbitrazhit 22E drejta e arbitrazhit 22
E drejta e arbitrazhit 22
 
Administrata publike
Administrata publikeAdministrata publike
Administrata publike
 
Raportet juridiko-biznesore
Raportet juridiko-biznesoreRaportet juridiko-biznesore
Raportet juridiko-biznesore
 
Pyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuese
Pyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuesePyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuese
Pyetje - pergjegje nga e drejta kushtetuese