Plan de afaceri 2012

5,276 views
5,178 views

Published on

Plan de afaceri 2012 - Inscrie-te la webinarul in care o sa descoperi cum sa ai o afacere profitabila in 2012.

Published in: Business
0 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
5,276
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,954
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Plan de afaceri 2012

 1. 1. Plan de afaceri 2012Webinar in care descoperi lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni
 2. 2. Procesul pe care nimeni nu ti l-a dezvaluit
 3. 3. Stii cum sa ajungi acolo unde iti doresti? Unde ai vrea sa fii? De ce nu esti acolo? Unde esti acum?
 4. 4. Foloseste obstacolele in avantajul tauLa webinar o sa iti arat cum saidentifici obstacolele, cum sa letransformi in obiective si apoi cumsa le pui in aplicare.Cei mai multi se gandesc doar lace doresc sa atinga, nu si la ceeace le sta in cale.Si ghici ce se intampla: vor fisurprinsi de obstacole, vor fi deviatide la scopul lor si vor fi dezamagiti.La webinar vom lua acesteobstacole si le vom folosi inavantajul nostru
 5. 5. Esti tinut pe loc de:OBSTACOLE CONSTRANGERIUn obstacol este ceva pe care O constrangere este ceva ce ai intrebuie sa-l rezolvi sau sa treci peste. afacerea ta si de care trebuie saCeva de care ai nevoie in afacerea scapita. O constrangere este ceva ce ai darUn obstacol este ceva ce iti sta in nu il (o) doresti.cale (nu e neaparat ceva ce ai). Deregula este ceva ce nu ai dar decare ai nevoie.
 6. 6. 5 intrebari care te vor ghida1 De ce facem asta?2 Cum ar arata daca ar avea un succes rasunator?3 Cum am atinge acel scop?4 Cand am face aceste lucruri?5 De unde incepem?
 7. 7. Realizarea planului pentru 2012 UnitatiEstimari Venituri vandute PlanCheltuieli 2012
 8. 8. De ce nu vrei sa ratezi acest webinar: La webinar vei putea descarca planul meu de afaceri pentru 2012 in format excel. Vei putea urma modelul si il vei putea modifica conform planului tau. Acest webinar va fi live, unic si accesibil doar membrilor inscrisi pana la data de 17 ianuarie. Cei care se vor inscrie dupa aceasta data nu vor mai avea acces la acest webinar.
 9. 9. La webinar: Iti vor veni o multime de idei despre ce afaceri sa incepi. Vei putea urma un model si vei fi mai entuziasmat ca niciodata pentru 2012Vei obtine o noua Vei avea acces la planulperspectiva despre afaceri. meu pentru 2012.Vei observa unde ai gresit Vei observa estimarile melepana acum si ce te-a oprit in ceea ce privestesa ai succes. produsele vandute, veniturile si cheltuielile
 10. 10. Inscrie-te la webinarhttp://www.mywebinar.ro/acces-webinar/

×