Your SlideShare is downloading. ×
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Treball energiesrenovables 2
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Treball energiesrenovables 2

976

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
976
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. ENERGIES RENOVABLES Andrea Martínez - 6º
 • 2. INDEX ● 1. TIPUS D’ENERGIES. -Definicions d’energia i fonts d’energia. -Energies no renovables. -Energies renovables. ● 2. ENERGIES RENOVABLES. -Energia geotèrmica. -Energia solar. -Energia eòlica. -Energia biomassa. -Energia hidràulica. -Energia mareomotriu. ● 3. AVANTATGES I DESAVANTATGES DE L’US D’ENERGIES RENOVABLES.
 • 3. 1. TIPUS D’ENERGIES L’energia es una magnitud física que associem amb la capacitat que tenen els cossos per a produir treball mecànic, emetre llum, generar calor, etc.. Font de energia és qualsevol fenomen natural, artificial o jaciment que pot subministrar-nos energia. Hi ha dues tipus d’energia: -Energies no renovables són aquelles fonts d’energia que existixen en una quantitat limitada. ● Petroli ● Carbó ● Gas natural ● Nuclear -Energies renovables són una série de fonts d’energia que en teoria no s’esgotarien amb el pas del temps. ● Energia geotèrmica ● Energia solar ● Energia eòlica ● Energia biomassa ● Energia hidràulica ● Energia mareomotriu
 • 4. 2. ENERGIES RENOVABLES ● Energia geotèrmica es aquella energia que pot ser obtinguda per l’home mitjançant l’aprofitament de la calor de l’interior de la Terra.
 • 5. ● Energia solar és una font de vida i origen de la majoria de les altres formes d’energia a la terra.L’energia solar pot transformar-se en energia tèrmica, i utilitzant panells fotovoltaics la llum pot transformar-se en energia elèctrica.
 • 6. ● Energia eòlica és l’energia obtinguda per la força del vent, és a dir, mitjançant la utilització de l’energia cinètica generada pels corrents de l’aire.En l’actualitat s’utilitza per a moure aerogeneradors que són molins que mouen un generador que produex energia elèctrica.
 • 7. ● Energia biomassa és un tipus d’energia renovable procedent de l’aprofitament de la matèria orgànica i inorgànica formada en algun procés biològic o mecànic.
 • 8. ● Energia hidràulica és una energia renovable que prové de l’aprofitament de l’energia mecànica de la caiguda de l’aigua.
 • 9. ● Energia mareomotriu és la que resulta d’aprofitar les marees, és a dir, la diferència d’altura mitjana de la Terra i la Lluna.
 • 10. 3. AVANTATGES I DESAVANTATGES DE L’US D’ENERGIES RENOVABLES Avantatges: -Són respetuoses amb el medi ambient, no contaminen i representen l’alternativa d’energia més neta fins al moment. -Abundància de les fonts -Menor cost de les fonts -Desenvolupa la indústria i l’economia de la regió on s’instal.la. -Genera gran quantitat de llocs de treball.
 • 11. Desavantatges: -L’inconvenient de les energies alternatives és que encara són molt cares. -El seu impacte visual, perque requereixen grans superficies (solar, eòlica, hidràulica) -Problemes ecològics: Poden generar problemes a la fauna o flora que habita prop d’aquella zona. -La disponibilitat pot ser un problema actual, no sempre se disposa d’elles i s’ha d’esperar que hi haja prou emmagatzematge. -Dificultats en la distribució: El lloc on cal instal·lar la planta productora d’energia es troba lluny de la xarxa elèctrica. -Irregular distribució geogràfica- no tots els països i regions disposen de recursos.
 • 12. D’on he tret la informació? I les fotos? Informació Agència Valenciana de l’ Energía Viquipedia Ecologismo Fotos Agencia Valenciana de l’energía Sfe Solar Erenovable Un blog verde Energia de las mareas
 • 13. Per què he elegit aquest tema? Este tema es molt interesant, pense que el planeta no l’estem cuidant molt i és l’hora de fer-ho. I una forma de fe-ho es utilitzant les energies renovables que no contaminen i son inesgotables.

×