SlideShare a Scribd company logo
Afatetëzgjidhura
Teknologjiabetonit
FNANDËRTIMTARI
1www.e-Libraria.com
2www.e-Libraria.com
3www.e-Libraria.com
4www.e-Libraria.com
5www.e-Libraria.com
6www.e-Libraria.com
7www.e-Libraria.com
8www.e-Libraria.com
9www.e-Libraria.com
10www.e-Libraria.com
11www.e-Libraria.com
12www.e-Libraria.com
13www.e-Libraria.com
14www.e-Libraria.com
15www.e-Libraria.com
16www.e-Libraria.com
17www.e-Libraria.com
18www.e-Libraria.com
19www.e-Libraria.com
20www.e-Libraria.com
21www.e-Libraria.com
22www.e-Libraria.com
23www.e-Libraria.com
24www.e-Libraria.com
25www.e-Libraria.com
26www.e-Libraria.com
27www.e-Libraria.com
28www.e-Libraria.com
29www.e-Libraria.com
30www.e-Libraria.com
31www.e-Libraria.com
32www.e-Libraria.com
33www.e-Libraria.com
34www.e-Libraria.com
35www.e-Libraria.com
36www.e-Libraria.com
37www.e-Libraria.com
38www.e-Libraria.com
39www.e-Libraria.com
40www.e-Libraria.com
41www.e-Libraria.com
42www.e-Libraria.com

More Related Content

What's hot

Formulat trigonometrike 1 (2)
Formulat trigonometrike 1 (2)Formulat trigonometrike 1 (2)
Formulat trigonometrike 1 (2)Arbenng
 
BAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNE
BAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNEBAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNE
BAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNE
Ermir Kuta
 
Presentation1
Presentation1 Presentation1
Presentation1
Tekla Jamiles
 
Materialet ndertimore II
Materialet ndertimore IIMaterialet ndertimore II
Materialet ndertimore II
Hasan Prishtina University
 
Permbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencor
Permbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencorPermbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencor
Permbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencor
ZuhdiHajzeri
 
Materialet ndertimore I
Materialet ndertimore IMaterialet ndertimore I
Materialet ndertimore I
Hasan Prishtina University
 
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdimMaterialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdimMergimEmini
 
Si shkruhet ese me paragraf
Si shkruhet ese me paragrafSi shkruhet ese me paragraf
Si shkruhet ese me paragraf
JURIST
 
Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016
Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016 Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016
Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016
Valbona Imeraj
 
Udhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrës
Udhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrësUdhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrës
Udhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrës
Qendresaa Sejdiu
 
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHOREMETODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
#MesueseAurela Elezaj
 
Matematika 4
Matematika 4Matematika 4
Matematika 4coupletea
 
Analizë e veprës së një autori
Analizë e veprës së një autoriAnalizë e veprës së një autori
Analizë e veprës së një autori
Ertil EB
 
Anglisht-Shqip , Fjalor Shqip Anglisht
Anglisht-Shqip , Fjalor Shqip AnglishtAnglisht-Shqip , Fjalor Shqip Anglisht
Anglisht-Shqip , Fjalor Shqip Anglisht
syli
 
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelliPLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
irena kotobelli
 
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Planifikimi ditor bazuar ne kompetencaPlanifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Valbona Imeraj
 
Makinat e thjeshta
Makinat e thjeshta Makinat e thjeshta
Makinat e thjeshta Ke Keiss
 
Pun kerkimore - Seminar per duhanin
Pun kerkimore - Seminar per duhaninPun kerkimore - Seminar per duhanin
Pun kerkimore - Seminar per duhanin
BlertaC
 
Bimet dhe rendesia e tyre
Bimet dhe rendesia e tyreBimet dhe rendesia e tyre
Bimet dhe rendesia e tyre
xhessiana
 

What's hot (20)

Formulat trigonometrike 1 (2)
Formulat trigonometrike 1 (2)Formulat trigonometrike 1 (2)
Formulat trigonometrike 1 (2)
 
BAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNE
BAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNEBAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNE
BAKTERET DHE SEMUNDJET QE SHKAKTOJNE
 
Presentation1
Presentation1 Presentation1
Presentation1
 
Bashkimi Europian
Bashkimi EuropianBashkimi Europian
Bashkimi Europian
 
Materialet ndertimore II
Materialet ndertimore IIMaterialet ndertimore II
Materialet ndertimore II
 
Permbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencor
Permbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencorPermbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencor
Permbledhje koll.1 metodat e hulumtimit shkencor
 
Materialet ndertimore I
Materialet ndertimore IMaterialet ndertimore I
Materialet ndertimore I
 
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdimMaterialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
 
Si shkruhet ese me paragraf
Si shkruhet ese me paragrafSi shkruhet ese me paragraf
Si shkruhet ese me paragraf
 
Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016
Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016 Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016
Programi i zhvillimit te brendshem profesional 2015- 2016
 
Udhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrës
Udhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrësUdhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrës
Udhëzuesi i fushës kurrikulare shkencat e natyrës
 
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHOREMETODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
METODOLOGJIA E MËSIMDHËNIES BASHKËKOHORE
 
Matematika 4
Matematika 4Matematika 4
Matematika 4
 
Analizë e veprës së një autori
Analizë e veprës së një autoriAnalizë e veprës së një autori
Analizë e veprës së një autori
 
Anglisht-Shqip , Fjalor Shqip Anglisht
Anglisht-Shqip , Fjalor Shqip AnglishtAnglisht-Shqip , Fjalor Shqip Anglisht
Anglisht-Shqip , Fjalor Shqip Anglisht
 
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelliPLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
PLANIFIKIMI LËNDOR KURRIKULA E RE byirenakotobelli
 
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Planifikimi ditor bazuar ne kompetencaPlanifikimi ditor bazuar ne kompetenca
Planifikimi ditor bazuar ne kompetenca
 
Makinat e thjeshta
Makinat e thjeshta Makinat e thjeshta
Makinat e thjeshta
 
Pun kerkimore - Seminar per duhanin
Pun kerkimore - Seminar per duhaninPun kerkimore - Seminar per duhanin
Pun kerkimore - Seminar per duhanin
 
Bimet dhe rendesia e tyre
Bimet dhe rendesia e tyreBimet dhe rendesia e tyre
Bimet dhe rendesia e tyre
 

More from shkumbin muzlijaj

Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktivTeknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
shkumbin muzlijaj
 
Figurat letrare
Figurat letrareFigurat letrare
Figurat letrare
shkumbin muzlijaj
 
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
shkumbin muzlijaj
 
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
shkumbin muzlijaj
 
Materiale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çelikuMateriale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çeliku
shkumbin muzlijaj
 
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i PrishtinësRregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
shkumbin muzlijaj
 
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fnaHyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
shkumbin muzlijaj
 

More from shkumbin muzlijaj (7)

Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktivTeknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
 
Figurat letrare
Figurat letrareFigurat letrare
Figurat letrare
 
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
 
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
 
Materiale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çelikuMateriale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çeliku
 
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i PrishtinësRregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
 
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fnaHyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna