Planejament Si Us Plau

650 views

Published on

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
650
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
78
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Planejament Si Us Plau

 1. 1. A Sant Feliu Planejament, si us plau!
 2. 2. Mas Lluí: requalificació de prop de 14.000m2 de zona verda pública per fer més de 250 habitatges… AQUÍ Gener 2006
 3. 3. AQUÍ Gener 2006 Les Grases: Vázquez confirma que vol un túnel que només ell vol..
 4. 4. AQUÍ Febrer 2006 Carrer del Pla: construcció de prop de 150 habitatges.....
 5. 5. AQUÍ 2005 Hoest: 650 habitatges sense reserva de terrenys escolars... Aquestes decisions es prenen sense informació ni participació!
 6. 6. Quines sorpresesmés ens preparen?
 7. 7. <ul><li>No formen part de cap programa electoral </li></ul><ul><li>No es recullen en el seu pacte de govern (PSC-CiU-ERC) </li></ul><ul><li>No s’informa a la ciutadania ni es fa debat amb les associacions de veïns </li></ul><ul><li>Es fan al marge d’un debat necessari i transparent sobre el projecte de ciutat que volem a curt, mig i llarg termini </li></ul><ul><li>Les “seves modificacions puntuals” afecten a tota la ciutat com si fos de la seva propietat, com si ningú pogués dir res </li></ul><ul><li>La “poca” informació arriba amb comptagotes i com a fets consumats </li></ul>Aquestes canvis, Planifiquen o improvisen?
 8. 8. Volem L3 a l’Estació… … i al Mas Lluí I el transport públic? Per què Vázquez no defensa que el metro arribi al Mas Lluí i a l’Estació?
 9. 9. Per què no es fa res en aquesta propietat municipal adquirida fa més de tres anys? I els equipaments de la fàbrica de les tovalloles?
 10. 10. Són més prioritaris els jutjats que una escola en un barri amb prop de 1.000 nous habitatges? Quin ús tindrà el patrimoni industrial que es conserva? I a Can Bertrand?
 11. 11. Per què no volen aquí una piscina coberta, prevista des de l’inici al Parc Esportiu de les Grases? I a la Salut i les Grases?
 12. 12. Aquí ICV-EA havia previst una escola bressol i un CEIP Aquí ICV-EA havia previst el trasllat del camp de futbol de la Rambla i una nova zona esportiva. Aquí ICV-EA havia previst la segona residència pública d’avis i pisos tutelats per a la gent gran Aquí ICV-EA ha proposat la construcció d’un nou CEIP I al Mas Lluí?
 13. 13. I què proposa Vázquez i els partits que li donen suport? Quines prioritats tenen per a Sant Feliu? Quin debat democràtic faran per al futur de la nostra ciutat?
 14. 14. Qui coneix les intencions de Vázquez i dels partits (ERC i CiU) que li donen suport? I en el soterrament?
 15. 15. A Sant Feliu, especialment per al soterrament, cal recuperar l’esperit de Sant Feliu Ciutat en Congrés i l’estil de govern que el va fer possible
 16. 16. <ul><li>Perquè estimem Sant Feliu, és a dir, els infants, els homes i les dones de totes les edats que la fan possible, </li></ul><ul><li>Perquè tot el que volem per al nostre futur cal parlar-ho i preparar-ho ara i amb tothom, </li></ul><ul><li>Perquè 11 regidors/es de PSC, CiU i ERC no són “l’amo del tros”, sinó simples ciutadans que representen altres ciutadans, </li></ul><ul><li>Perquè cal recuperar “l’estil Sant Feliu” de govern dialogant i participatiu que sempre ha imperat a la nostra ciutat, </li></ul>Cal un debat públic urgent sobre el Sant Feliu que volem Cal pressió ciutadana per forçar un planejament urbanístic transparent i democràtic per a la nostra ciutat
 17. 17. Cal parlar, amb urgència i claredat, de..... USOS DEL SÒL (habitatge, verd, industrial..) TRANSPORT PÚBLIC I MOBILITAT EQUIPAMENTS PÚBLICS
 18. 18. A Sant Feliu: Planejament, si us plau!

×