Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
What to Upload to SlideShare
Loading in …3
×
1 of 10

Hoe staat het met jouw social media performance?

0

Share

Download to read offline

Ik als social media expert en LinkedIn nerd neem graag een kijkje online en bekijk hoe jij het op social media doet. Ik maak een analyse en geef jou effectief advies over jou social media impact.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Hoe staat het met jouw social media performance?

  1. 1. Jolanda van Henningen Februari 2020 OurDream Management Social Media
  2. 2. HOE STA JIJ ER NU VOOR?
  3. 3. TEAM WERK Max is de beste en snelste bestuurder. Doet hij het alleen? Kijkt er wel eens iemand onder zijn motorkap? Kijkt hij zelf? Hij heeft een super sterkt team om zich heen. Tijdens een Grand Prix worden in 2 seconden tijd 4 banden verwisselt (het is een vak!) Maar niet alleen aan nieuwe banden wordt gewerkt er gebeurt nog veel meer! Jij bent de bestuurder van jouw business. Heb jij een team van toppers om je heen staan? Wil jij nog sneller? Wil jij beter?
  4. 4. HOE STAAT HET MET JOUW SOCIAL MEDIA PERFORMANCE? Tijdens deze webinar vertel ik jou in maximaal 15 minuten waarom meer inzicht in jouw social media performance jou helpt om betere online keuzes kan maken. Wat doe je niet, wat doe je wel op social media? Tijdens deze sessie ontvang je meerdere online tips die jou verder gaan helpen met jouw social media performance. En aan het eind van deze sessie ontvang jij ook een waardevolle netwerk tip om te helpen jouw zakelijke LinkedIn netwerk direct te vergroten.
  5. 5. - - - - - - WIL JIJ BINNENKORT EEN AFSPRAAK ? Voor slecht € 175,00 = pre website lanceringsaanbod (normaal € 350,00 ) ontvangt jij een social media analyse waar je stappen mee kan maken. Dit aanbod is inclusief een live community management advies op locatie van circa 60 minuten. In totaal ben ik circa 3,5 uur voor jou aan het werk inclusief het analysegesprek, allemaal om jou op korte termijn effectief verder te helpen. .
  6. 6. JOLANDA VAN HENNINGEN Ik gebruik ook niet één pagina om mijzelf in voor te stellen. Nee, ik wil er twee. Ik ben ervaringsdeskundige op social media en doe verschillende social media opdrachten tegelijk. Social Media en succesvolle communities is mijn ding. Ik werk ook graag voor jou. Ik begin met een nulmeting zodat jij precies ziet waar jij online staat. - - -Samen maken wij jouw online performance beter.
  7. 7. EVEN A ANDERS Normaal heb je aan het begin van de presentatie dat iemand zich voorstelt. Ik woon in Alphen aan den Rijn en ben vaak in Utrecht te vinden. Ik help ondernemers met hun social media vraagstukken.
  8. 8. IS EEN NULMETING VOOR JOU INZICHTVOL? Door het volgen van deze sessie kan je nog beter bepalen of een nulmeting jou de inzichten kan geven om jouw performance online te versterken. Mijn aanbod: Ik ( Jolanda van Henningen ) als social media expert en LinkedIn nerd neem graag een kijkje online en bekijk hoe jij het op social media doet. Ik maak een analyse en geef jou effectief advies over jou social media impact.
  9. 9. WAT KRIJGT IK DOOR EEN NULMETING? Het is een beetje Marketing Het is een beetje branding Het is een beetje pr Het is een beetje sales Maar het brengt vooral inspiratie en inzicht hoe jij jouw social media nog beter kan doen.
  10. 10. HASHTAGS #aanbod #Nulmeting #social #media #community #management #Facebook #YouTube #Twitter #LinkedIn

×