Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pari tuoretta juttua facebookiin

609 views

Published on

Published in: Education
 • Juu, kiitos. En nyt lähesty tätä periaatetasolla 'suomi kunniaan', vaan ihan siksi kirjoitin, että tämä Slideshow sisältää sanomattoman ennakko-oletuksen, että toimitaan englanninkielellä. Saattaa synnyttää väärinkäsityksiä' :) Kiitos dioista!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Minä käytän normaalisti Facebookia ja Googlea englanniksi, koska olen tottunut, että uudet jännittävät jutut tulevat aina ensimmäiseksi englanninkieliseen versioon. Mutta koska minun täytyy myös osata puhua suomea suosivien ihmisten kanssa, yritän käyttää palveluita välillä myös suomeksi. Kirjaston käyttäjiä auttaessani en ainakaan saa antaa ylimielistä kuvaa kirjastolaisesta, jolla ei ole aavistustakaan, mitä Facebookin Timeline voisi olla suomeksi. En pärjää kovin hyvin. Kun tein tätä esitystä, minulla ei ollut aavistustakaan, miten termi schedule kuuluu kääntää suomeksi. Osaan keksiä kelvollisia käännöksiä, mutta termillä on varmasti myös vakiintunut käännös. Yritin kiertää ongelmaani niin, että en käytä termiä, josta koko juttu kertoo.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Moi Jaakko! Näyttää tosiaan, että englanninkielisessä käyttöliittymässä on nuo prosentit ja muut. Ainakaan mä en suomenkielisestä hoksannut. EN:istä heti.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Pari tuoretta juttua facebookiin

 1. 1. Pari tuoretta juttuakirjastonFacebook-sivun Jaakko Sannemann Entressen kirjastotoimittamiseen.
 2. 2. Kirjaston Facebookia pitää päivittää silloin, kun sivun tykkääjät ovat Facebookissa. Nyt on mahdollista määrittää, koska päivitys ilmestyy. 2. 1.Klikkaa Tuokin on yksi mahdollisuus levittää tärkeää viestiä.
 3. 3. Uusi tapa seurata,näkeekö kukaankirjaston Facebook-päivityksiä.
 4. 4. Mikä on järkevä aika julkaista? 13-17 vuotiaat: Koulupäivän jälkeen? Aikuiset toimihenkilöt: Työpäivän aikana? Opiskelijat: 24/7/365? Miehet: Myös miehille pitää olla sisältöä. Alkuilta, kun ihmiset ovat tulleet kotitietokoneen luo, sopii monelle ryhmälle. Mobiilin aikakaudella Facebook on läsnä aina.

×