XIII Jornada INGECAL - Creativitat

668 views

Published on

Presentació Creativitat a la XIII Jornada INGECAL 10/11/2011

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

XIII Jornada INGECAL - Creativitat

 1. 1. XIII JORNADA INGECAL 09:30 – 11:30 – V FORUM AMBIENTAL12:00 – 14:00 h – II FORUM RESPONSABILITAT SOCIAL 16:00 – 19:00 h – XIII FORUM EXCEL·LÈNCIA
 2. 2. Sectors
 3. 3. Ingecal 2.0
 4. 4. 15:30 h: El camí de l’excel·lència.Evaristo Gutiérrez – Director d’INGECAL.16:00 h: Com aplicar la creativitat a les organitzacions.Ivo Güell – Consultor col·laborador d’INGECAL16:30 h: Taller de creativitat.18:30 h: Clausura XIII Jornada.
 5. 5. Tendències emergents SostenibilitatAgilitatorganitzacional Creativitat i Innovació Responsabilitat social Gestió del risc
 6. 6. Excel—lència ISO 9004:2009 Gestió per l’èxit sostingut d’una organització. Enfocament des de la gestió de la qualitat7
 7. 7. LExcel—lència és la consecució denivells tangibles de resultats i la prova que ens permet confiar en queaquests resultats es mantindran en el temps.
 8. 8. Assumir la responsabilitat Assolir resultats d’un futur sostenible equilibrats Afegir valor pels clientsDesenvolupar aliances Liderar amb visió, inspiració Afavorir la i integritat creativitati la innovació Arribar a l’èxit Gestionar per mitjançant processos les persones
 9. 9. 6. Afavorir la creativitat i la innovació• Estableixen i gestionen xarxes per identificar oportunitats d’innovació, que puguin sorgir dins o fora de l’organització.• Estableixen metes i objectius clars per la innovació i perfeccionen la seva estratègia d’acord amb els èxits assolits en innovació.• Desenvolupen iniciatives per implicar a les persones, partners, clients i societat en la generació d’idees i innovació.• Creen una cultura d’emprenedors que possibilita la innovació en tots els aspectes de l’organització.
 10. 10. 6. Afavorir la creativitat i la innovació• Utilitzen la innovació de manera que vagi molt més enllà dels canvis tecnològics i que reveli noves maneres d’aportar valor als clients, noves maneres de treballar i noves formes d’aprofitar les aliances, recursos i competències.• Utilitzen la innovació per millorar la reputació i imatge de l’organització i atreure nous clients, partners i talent,• S’asseguren de que les persones tenen una mentalitat oberta i responen ràpidament i de forma creativa i innovadora als reptes que troben.
 11. 11. 6. Afavorir la creativitat i la innovació• Fan realitat les noves idees mitjançant processos que faciliten la innovació i s’adeqüen a la naturalesa i importància dels canvis que introduiran.• Avaluen l’impacte i valor afegit de les innovacions.
 12. 12. OPEN INNOVATION
 13. 13. CREATIVITATLa creativitat (o també enginy) és la capacitat de lament per associar idees de manera nova o inventarobjectes i solucions originals als problemes a quèsenfronta.

×