Educació Infantil
Què és l’Educació Infantil?  3 anys           4 anys     5 anys  ( 4t EI)       Adaptació(5è EI)...
Les àrees a Educació Infantil...    Coneixement de si mateix i autonomia personal:    El cos i la pròpia imatge.  ...
Educació Primària
Què és l’Educació Primària? 1r cicle      2n cicle       3r cicle 1r curs      3r curs       5è ...
Les àrees...  Les àrees de coneixement obligatòries de l’educació          primària són les següents:  Conei...
MATRICULACIÓDOCUMENTACIÓ BÀSICA:  Les sol·licituds es presentaran mitjançant un model oficial de  sol·licitud imprès q...
Elecció de la llengua del primer ensenyament   1. Els pares, les mares o els tutors legals dels   alumnes que sol·lici...
DOCUMENTACIÓ A EFECTES DEBAREM ( la puntuació es pot consultar a l ANNEX 1 del BOIB)  Certificat expedit pel centre, en ...
BAREM (continuació)  En cas de no autoritzar la consulta presentar  el certificat de renda de la unitat familiar any ...
OBSERVACIONS:  Emplenar tots els apartats dels impresos.  Els infants que es matriculen per tres anys  són 4t EI. ...
CALENDARI DEL PROCÉS D’ ADMISSIÓ Dates/ plaç              Tràmit/Actuació   Del 14 al 28 de maig  Presen...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Acollida matrícula 2012

6,404 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
6,404
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5,943
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Acollida matrícula 2012

 1. 1. Educació Infantil
 2. 2. Què és l’Educació Infantil? 3 anys 4 anys 5 anys ( 4t EI) Adaptació(5è EI) escolar (6è EI) a l’entornL’infant com a protagonista principal de tot el procésd’ensenyament- aprenentatge.Ensenyament globalitzat obert al món.Aprenentatge significatiu i continuat.Foment de l’autonomia i de la formació de persones ambuna bona autoestima.Aprendre a conviure amb els demés i acceptar –se a ladiversitat.Avaluació com a eina d’enriquiment de l’ensenyament i del’aprenentarge.Implicació de les famílies.
 3. 3. Les àrees a Educació Infantil...  Coneixement de si mateix i autonomia personal:  El cos i la pròpia imatge.  Joc i moviment.  L’activitat i la vida quotidiana.  La cura personal i la salut.  Comunicació i llenguatges:  Llenguatge verbal.  Llenguatge audivisual i TIC.  Llenguatge artístic.  Llenguatge corporal.  Coneixement de l’entorn:  Medi físic: elements, relacions i mesura.  Aproximació a la natura.  Cultura i vida en societat.
 4. 4. Educació Primària
 5. 5. Què és l’Educació Primària? 1r cicle 2n cicle 3r cicle 1r curs 3r curs 5è curs (6anys) (8anys) (10 anys) 2n curs 4rt curs 6è curs (7 anys) (9 anys) (11 anys)(Final de cicle) (Final de cicle i (Final de primària i prova d’aptitud) pas a Secundària obligatòria)
 6. 6. Les àrees... Les àrees de coneixement obligatòries de l’educació primària són les següents: Coneixement del medi natural, social i cultural. Educació artística (música, plàstica, dramatització) Educació física. Educació per a la ciutadania i els drets humans (tercer cicle) Llengua catalana i literatura. Llengua castellana i literatura. Llengües estrangeres (anglès). Matemàtiques. Religió (opcional) o activitats complementàries L’organització i el tractament de les àrees en l’educació primària ha de ser global i integradora, s’ha d’adequar a les característiques evolutives dels nins i nines i al seu entorn sociocultural, com també a la diversitat de l’alumnat i a les necessitats educatives especials.
 7. 7. MATRICULACIÓDOCUMENTACIÓ BÀSICA: Les sol·licituds es presentaran mitjançant un model oficial de sol·licitud imprès que vos facilitarem. La sol·licitud anirà signada conjuntament pel pare i la mare o els tutors legals . En cas que a la instància consti una sola signatura (la del pare o la de la mare o d’un dels tutors legals), la persona signant haurà d’emplenar un document de declaració de responsabilitat de tot el procés d’escolarització de l’alumne, on exposarà per escrit els motius pels quals tramita unilateralment la petició. En aquest cas, hi adjuntarà la documentació acreditativa de les raons al·legades. Còpia DNI, NIE o passaport de l’alumne o de la pàgina del llibre de família on figura. Còpia DNI, NIE o passaport del pare i de la mare o dels tutors legals de l’ alumne.
 8. 8. Elecció de la llengua del primer ensenyament  1. Els pares, les mares o els tutors legals dels alumnes que sol·licitin plaça escolar a centres sostinguts totalment o parcialment amb fons públics podran exercir el dret d’elecció de la llengua de primer ensenyament de llurs fills, sigui la catalana o la castellana. BOIB Num. 64 05-05-2012 11  2. Els centres docents comptabilitzaran les peticions rebudes en relació a la llengua del primer ensenyament.
 9. 9. DOCUMENTACIÓ A EFECTES DEBAREM ( la puntuació es pot consultar a l ANNEX 1 del BOIB) Certificat expedit pel centre, en cas de tenir-hi germans matriculats ( d’ofici ). Certificat expedit pel centre, en el cas que el pare, la mare o el tutor legal hi treballi ( d ofici). Justificant d’ empadronament de l’ alumne amb expressió d’ antiguitat. Certificació expedida per l’ empresa on treballi o presti els serveis el pare/mare/tutor amb expressió d’ antiguitat. En el cas de treballadors/es autònoms/es servirà el domicili fiscal que figuri a les declaracions de renda o IVA. Expressat en anys, mesos i dies. El mínim són 2 mesos.
 10. 10. BAREM (continuació) En cas de no autoritzar la consulta presentar el certificat de renda de la unitat familiar any 2010. Certificat de discapacitat de l’ alumne. Certificat de discapacitat del pare/mare/tutor. Document de família nombrosa. Certificat de malaltia crònica de l’alumne. Veure annex 2 convocatòria.
 11. 11. OBSERVACIONS: Emplenar tots els apartats dels impresos. Els infants que es matriculen per tres anys són 4t EI. Presentar l’ original de totes les còpies per acarar-les.( el centre no pot fer fotocòpies) Guàrdia i custòdia no compartida aportar el document que ho acrediti.
 12. 12. CALENDARI DEL PROCÉS D’ ADMISSIÓ Dates/ plaç Tràmit/Actuació  Del 14 al 28 de maig Presentació de sol·licituds  Dia 8 de juny Llistes provisionals d’ admesos  Del 8 a l 12 de juny Reclamacions  Dia 13 de juny Resolució de les reclamacions  Dia 26 de juny Llistes definitives  Del 27 i 28 de juny Matriculació d‘ Educació Infantil i Primària

×