EtH 2

372 views

Published on

Yay :'D

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
372
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

EtH 2

 1. 2. We maakten kennis met dit verhaal en onze hoofdpersoon. De broer van Hailey had een dodelijk ongeluk, Hailey was er kapot van maar haar vader dacht alleen maar aan geld. Boos liep Hailey van huis weg. Wat gebeurde er de vorige keer?
 2. 3. Uitgeput gaat Hailey even zitten in het gras, het lijkt alsof ze al uren heeft gelopen. Misschien is dat ook zo, ze heeft geen idee. Het enige wat ze weet is dat alles in het bos op elkaar lijkt. Met een zucht staat ze op, de blaren op haar voeten doen pijn, alles doet pijn.
 3. 4. Langzaam loopt ze verder door het bos. Als ze niet aan het weglopen was zou ze het allemaal prachtig hebben gevonden maar het doet haar nu niets. Ze wil alleen zo snel mogelijk het bos uit zien te raken.
 4. 5. Als Hailey in de verte water ziet begint ze te rennen. Ze komt op een prachtige open plek met een meertje. Genietend van de zon laat ze haar voet in het lauwe water zakken en gaat ze zitten op het zachte gras. Even vergeet ze alles om haar heen en kan ze alleen nog maar naar de prachtige omgeving kijken.
 5. 6. ´Wat doet een jonge vrouw als jij midden in het bos?´’ Hailey wordt ruw uit haar trans gewekt en staat verschrikt op. Als ze de man voor haar ziet gaat ze snel in een nonchalante positie staan en kijkt hem brutaal aan. ´Dat kan ik ook aan jou vragen. Wie ben je ùberhaupt?´ Vraagt ze, een trilling in haar stem onderdrukkend. ´Wat kan het jou schelen wat ik hier doe?´ Voegt ze toe.
 6. 7. Een lachje vormt zich om de mond van de man. ´Wie ik ben? Dat je dat vraagt verbaasd me niets. Ik ben Adam Steegs, ik kom uit een dorp een eind verderop en was een wandeling door de bossen aan het maken. Ik was ook op weg naar het dorp ik wil daar misschien een huis kopen en een bedrijf beginnen.´ Legt Adam uit. ´En dus wie ben jij?´ Vraagt hij met opgetrokken wenkbrauwen.
 7. 8. Zenuwachtig schuifelt Hailey van de ene voet op de andere. ´Ik denk niet dat ik dat kan vertellen.´ Zegt ze met haar blik strak op de grond gericht. Langzaam loopt Hailey weg als de man opeens haar arm vast pakt. ´Ik denk dat ik al weet wie jij bent, en wat jij hier doet. Jij bent Hailey Tavelle. Niet?´ Met grote ogen kijkt Hailey de man aan. ´Hoe.. hoe weet je dat?´ Stottert ze.
 8. 9. Voorzichtig laat Adam de arm van Hailey los, met een pijnlijk gezicht wrijft Hailey over de rode huid. ´Je ontsnapping is nu al het nieuws van de dag in de streek en.. sorry voor je arm.´ Verontschuldigt Adam. ´Dus eigenlijk bedoel je dat dit waarschijnlijk nooit gaat lukken en dat ik straks gewoon weer door jou, of iemand anders, naar huis wordt gebracht?´ Zegt Hailey in paniek. ´Ik weet al wat er gaat gebeuren, de hele dag bewaking, altijd, overal! Ze zullen me terecht niet meer vertrouwen, zo kom ik nooit meer weg.´
 9. 10. ´Ho! Een beetje rustig aan oké? Ten eerste, ik zal je niet naar huis brengen, tenzij je dat wilt natuurlijk. Ten tweede, ik kan je helpen als je wilt.´ Adam kijkt Hailey even doordringend aan en Hailey knikt. ´Oké je wilt dus dat ik je help, hier is het plan, jij krijgt van mij een vals paspoort je zal je voordoen als Robin Steegs, je moet aan deze naam gewend raken alsof het je eigen naam is. Jij zal mijn zogenaamde vrouw zijn, we kunnen een bedrijfje beginnen in het dorp en het zal lijken alsof jij gewoon Robin bent en niet Hailey Tavelle.´ Legt Adam uit. Wantrouwend kijkt Hailey hem aan. ´En wat is het voordeel voor jou? Waarom zou je mij helpen?´
 10. 11. ´Omdat jij mij helpt in het bedrijf, voor bescherming en onderdak.´ Adam lacht vriendelijk en Hailey beseft dat deze reden erg logisch is. ´Hoe weet ik dat je je aan je belofte houd?´ Vraagt ze. ´Je zal me moeten vertrouwen.´ Antwoord Adam simpel.
 11. 12. ´Ja maar hoe weet ik dat ik dat kan?! Misschien ben je wel een of andere detective, de politie of een crimineel die me als zijn hoertje wilt gebruiken!´ Roept Hailey met een hysterische toon in haar stem. ´Hoe moet ik dat weten?!´ Opeens drukken de lippen van Adam zich op haar lippen, even geniet ze van zijn zachte lippen en zijn zoete geur. Ze laat zich meeslepen door zichzelf als Adam opeens stopt.
 12. 13. ´Geloof je me nu?´ Vraagt hij zacht, Hailey knikt en kijkt diep in de eerlijke grijze ogen van Adam. ´Of je wil me echt helpen,´ zegt ze zacht. ´of je bent toch een pooier.´ Adam lacht en begint te lopen naar de andere kant van de open plek. ´Kom, als je wilt dat ik je help valt er nog veel te regelen.´
 13. 14. Dat was de korte update ;) Zoals Adam al zei er valt nog veel te regelen voordat hij Hailey kan helpen en ik de volgende up kan maken.. Maar eerst komt er weer een 10G en daarna dus de EtH  Deze update is hopelijk snel genoeg na de 10G naar jullie mening? Ik hoop het want sneller zal niet lukken :´) xx Isabella

×