10G Verbreij Nieuwe kansen 1.9

394 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
394
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G Verbreij Nieuwe kansen 1.9

  1. 1. 10G Verbreij Nieuwe kansen 1.9
  2. 2. Ergens in Vijverberg.. Met een zucht laat Kristy zich op het bed zakken en kijkt hoe hij wanhopig heen en weer loopt. “Schatje, wat is er nou toch?” Het blijft stil, Kristy slaat een diepe zucht. “Het gaat toch niet weer over haar? Je weet toch dat ik je alles kan geven wat zij je gaf? Liefde, sex en ooit misschien kinderen?” Smekend kijkt Kristy hem aan.
  3. 3. Hij blijft stilstaan en kijkt nadenkend voor zich uit, uiteindelijk schudt hij verslagen zijn hoofd. “Ik weet het niet.” Zegt hij verslagen. “Ik hou nog steeds van haar, hoe heb ik dit kunnen doen?” Hij staart uit het raam, alsof hij in de door sterren verlichte nacht een antwoord kan vinden.
  4. 4. Geïrriteerd laat Kristy zich achterover vallen en laat haar hoofd tegen de hoofdsteun rusten. “Je weet heus wel waarom, kom op! Je bent toch geen watje?” Doordringend kijkt ze hem aan. “Je was toch al van plan om mij te kiezen?” Vervolgt ze zachtjes. “Natuurlijk!” Zegt hij vluchtig. “Het had alleen niet op deze manier moeten gaan..”
  5. 5. Langzaam staat Kristy op en loopt op hem af. “Kom op, ik weet wat jij wilt. Jij wil een happy family , ik kan je dat ook geven. Dat weet je toch?” Hij knikt. “Denk eens na Jim, een kind van jou en mij, dat zou toch geweldig zijn?” Jim kijkt naar de glimlach die op het gezicht van Kristy rust, hij voelt zijn mondhoeken omhoog krullen, zijn lippen lijken een eigen wil gekregen te hebben. “Ja.” Fluistert hij.

×