10G Verbreij Nieuwe kansen 1.3

472 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
472
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
82
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G Verbreij Nieuwe kansen 1.3

 1. 1. 10G Verbreij Nieuwe kansen 1.3
 2. 2. “ Tot vanmiddag, pas je goed op jezelf en de kleine?” Jim geeft Selene een kus, de carpool toetert buiten ongeduldig. “Wees maar niet bang, ik kan wel voor mezelf zorgen hoor.” Lacht Selene. “Zorg eerst maar dat die carpool niet wegrijdt straks!” Jim lacht en pakt zijn jas van de kapstok. “Tot vanmiddag!” Hij werpt Selene een kushandje toe en sluit de deur.
 3. 3. “ Wij redden ons wel als papa weg is, toch Twan?” Het kleine jongetje brabbelt wat in zijn eigen taaltje en Selene lacht. “Zo wat zullen we eens gaan doen? Ik denk dat ik dat boek van mij maar eens ga afmaken.” Met Twan in haar armen loopt Selene naar de woonkamer, daar zet ze Twan in de bungelboog.
 4. 4. “ Braaf zijn voor mama, oké?” Glimlacht Selene terwijl ze een figuurtje beweegt, Twan kijkt met glinsterende ogen naar het figuurtje. “Ga maar lekker spelen.” Selene staat op en laat zich zakken op de bureaustoel.
 5. 5. Even blijven haar vingers boven het toetsenbord hangen als ze haar onafgemaakte verhaal opent, ze werpt een snelle blik op Twan en krijgt meteen een idee. Druk typend houdt ze Twan in de gaten, al snel is het verhaal af, trots zet Selene Twan bij de kabouters naar het email adres van een uitgever.
 6. 6. Niet veel later wordt Selene opgebeld door de uitgever, hij wil het verhaal wel publiceren maar denk niet dat er veel vraag naar het verhaal zal zijn. “Dat maakt niet uit, het zal al leuk zijn als het überhaupt gepubliceerd zou worden.” Lacht Selene, ze krijgt een geldbedrag van §1000 aangeboden en accepteert het natuurlijk meteen.
 7. 7. .
 8. 8. Selene heeft net Twan in zijn wiegje gelegd als Jim binnenkomt. “Het huis staat nog overeind.” Glimlacht Jim en geeft Selene een kus. “Ik heb niet gekookt hé, ik ga ervan uit dat de computer niet zo snel zal ontploffen.” Lacht Selene. “Ik ga nog even gezellig met een collega kletsen hoor, red je het hier?” Selene knikt. “Doe haar maar de groeten!”
 9. 9. Nadat Jim een tijdje met zijn collega heeft gekletst maakt hij het avondeten terwijl Selene Twan nog een flesje geeft. Als Selene Twan in zijn wiegje heeft gelegd gaat ze aan tafel zitten, Jim zit al en kijkt verlangend naar zijn bord. “Beetje honger?” Lacht Selene als Jim meteen op zijn gehaktballen aanvalt, Jim lacht en eet wat rustiger verder.
 10. 10. Na een paar schuine opmerkingen aan tafel belanden ze al snel op het bed, van het een komt het ander, een lange nacht volgt.
 11. 11. s’ Ochtends hangt Selene ziek boven de toilet, ze heeft gelukkig nog steeds verlof en hoeft nog niet naar haar werk. Let niet op de rare toilet!
 12. 12. Die middag is het tijd voor Twan’s verjaardag, Selene blaast vrolijk op een toeter terwijl Jim Twan voor de taart vasthoud.
 13. 13. Jim blaast de kaarsjes uit en kijkt nog een keer naar zijn zoontje als baby. “Fijne verjaardag Twan.” Fluistert hij en gooit hem om hoog.

×