Dictats preparats 2n

3,641 views
3,026 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
14 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
3,641
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
92
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
14
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Dictats preparats 2n

  1. 1. DICTAT DE PLURALSÀrea: Nom:Data:Àrea:Nom:Data:Els músics bufen les trompetes i toquen elstimbals. Els nens ballen i piquen de mans. Els gransjuguen a cartes i a daus. Els carrers estan decorats.Les festes del poble ja han començat.
  2. 2. DICTAT B i VÀrea: Nom:Data:Avui ha nevat al poble. Agafarè el barret verd i labufanda vermella de l´avi. El banc de la plaça estàtot blanc. Les branques dels arbres estan cobertesde nen. Ja ha arribat l´hivern!
  3. 3. DICTAT DE R I RRDICTAT CE I CIÀrea: Nom:Data:Àrea:Nom:Data:Àrea:Nom:Data:La rata i el ratolí corren pel soterrani.En Roger i la Raquel retallen paper de diari.La mare compra carn a la carnissería.En Robert aprèn a tocar la guitarra.Recorda agafar la roba, el barret i el raspall dedents.a
  4. 4. DICTAT CE I CIDICTAT GA, GO, GU, GUE, GUIÀrea: Nom:Data:Porto un cistell ple de cireres delicioses. Des delcim veig cinc ocells volante pel cel. La Cecíliaposa ceba, cigrons i encimam a l´ amanida.Durant les vacances aniré al cinema amb laCesca i la seva germana Cèlia.Àrea:Nom:Data:
  5. 5. DICTAT CA, CO, CU, QUE I QUIEl iogurt estava molt bo però la galeta tenia ungust estrany.En Gabriel està aprenent a tocar laguitarra. Al zoològic hi ha gaseles, goril.les iguepards. La Gisela i la Roser eren amigues peròara es porten com gat i gos. Volem la pau i no laguerra.
  6. 6. Àrea: Nom:Data:Àrea: Nom:Data:A la masia d´En Miquel hi ha oques, conills,cabres,rucs, porcs, vaques i cavalls.Mentre la Queca muny les vaques, en Quimetagafa cargols de l´hort i se´ls fica a les butxaques.La Raquel descansa una mica després d´haveralimentat els porquets.
  7. 7. DICTAT JA, JO, JU, GE I GIVa fregar la llàntia màgica i va surtir el geni. Quanplou juguen al gimnàs de l´escola. A l´estiu lesplatges són plenes de gent. No sé si menjar ungelat, un suc de taronja o una gelatina. Els campses reverdeixen amb les pluges.
  8. 8. DICTAT X / IXÀrea: Nom:Data:Menjo xurros amb xocolata al costat de laxemeneia. La mare renta les maduixes amb aiguade l´aixeta mentre el pare planxa la roba. A l´Aleix,que menja molt de greix, li agrada dibuixar peixos ivaixells. A la calaixera hi ha seixanta xinxetes i unxiulet.

×