Aya's verjaardag

455 views
410 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
455
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
56
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Aya's verjaardag

 1. 1. Wachtend stond ik voor de tikkende oven waar een taart in zat. Hopelijklukte het. Ook al had ik alle stappen gevolgd in het kookboek, dat wasnog geen garantie.
 2. 2. Ik was echt opgelucht dat de taart gelukt was. Een keukenprins was ikabsoluut niet, ik was een echt kluns. Ik had zelfs vaak moeite om deeidooier in de kom te doen.
 3. 3. Terwijl ik opgelucht was door te gelukte taart, arriveerde jij voor m’n deur.“Zo, ik ben er eindelijk,” zuchtte je. M’n huis was niet moeilijk te vinden,maar Legacy-Place ligt niet echt naast de deur.
 4. 4. “Hé, Aya!” begroette ik jou, “Leuk dat je er bent. Heb je het makkelijkkunnen vinden?” Je knikte heftig. “Ja zeker! Maar Legacy-Place is nietbepaald groot en er is maar één hoofdweg. Dus moeilijk was het niet!”
 5. 5. “Mooi,” zei je toen je binnenkwam, “en oh, wat ruikt het hier lekker!”“Die taart is voor straks,” zei ik, “we moeten eerst wachten op de gasten.”Je keek me nieuwsgierig aan. “Gasten?” Het woord gasten wasamper uitgesproken en de bel ging.
 6. 6. Twee bekende figuren wandelde de woonkamer binnen. Je stond perplex.“Zijn dit dé Lisa en Felix Timmermans?” vraag je verbaasd. “Ja, het isgeen clones of verkleedde Sims.
 7. 7. “Lisa, ik heb echt duizenden dingen te zeggen aan jou!”“Ik heb tijd genoeg,” zegt Lisa. “Ik vind je echt cool en slim en… en…”Lisa mocht je getater lang horen!”
 8. 8. Jij vond Felix knap en je simself vond dat blijkbaar ook. Vanessa zal moetenuitkijken XD
 9. 9. En we eindigen dat je taart eet met de enige echte knappe Felix!
 10. 10. Ik hoop dat je gisteren een leuke dag hebt gehad.Natuurlijk heb ik je gisteren al een kaartjegegeven maar dit zag je niet aankomen! Denk iktoch XDMaar toch, HAPPY BIRTHDAY!

×