BaCC: Simsville - Week 3 - van der Beest

319 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
319
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
71
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BaCC: Simsville - Week 3 - van der Beest

 1. 1. BaCC Simsville van der Beest – Week 3
 2. 2. Een nieuwe week betekent voor Alfons een nieuw uiterlijk. Nu ziet hij er veel klasse voller uit en dat mag wel voor een rijkdomsim.
 3. 3. Terwijl Alfons zich aan restylen is, zorgt Zoë voor een verjaardagstaart. De kleine Leon wordt groot.
 4. 4. Na enkele kleine probleempjes die te maken hebben met niet willen opgroeien, wordt Leon uiteindelijk toch een peuter. Eén voordeel: Leons outfit ziet er goed uit, dus dat moet niet meer worden aangepast.
 5. 5. Er was niet echt een verjaardagsfeestje voor Leon, maar Alfons en Zoë besloten om zelf een klein feestje te houden.
 6. 6. Dat feestje werpt duidelijk zijn vruchten af. De volgende ochtend voelt Zoë zich erg misselijk. Ze weet heel zeker dat ze niets verkeerd gegeten heeft.
 7. 7. Ziek of niet, Alfons en Zoë gaan hard werken vandaag. Alfons heeft een nieuw zaakje geopend. Het heet Alfotoys. De naam zegt het zelf al. Alfons verkoopt speelgoed.
 8. 8. De zaken lopen goed, want na een dag is heel de winkel uitverkocht.
 9. 9. Nu Leon wat groter is geworden, is het tijd om hem wat bij te leren. Dus Alfons leert zijn zoon lopen.
 10. 10. Die nacht wordt Zoë haar gevoel bevestigd. Een schop in haar buik die evenveel wilt zeggen als een zwangerschap.
 11. 11. Zoë wilt echter niet op haar lauweren rusten tijdens haar zwangerschap. In het midden van de nacht gaat ze fietsen om haar lichaam fit te houden.
 12. 12. Iedereen in het gezin heeft zijn/haar eigen hobby’s. Maar Sammie heeft een nogal eigenaardige hobby. Hij drinkt zijn eigen… Nou, laten we het houden op dat Sammie iets van zichzelf drinkt.
 13. 13. Gelukkig leert Alfons hem dat zoiets niet kan en stopt Sammie meteen in bad om hem te wassen.
 14. 14. Daarna gaat Sammie maar iets anders doen. Mr. Black lastig vallen. Maar misschien is dat ook niet zo’n goed idee.
 15. 15. We schakelen meteen over naar de bevalling van Zoë, die in het midden van de nacht de hele buurt wakker schreeuwt.
 16. 16. Uiteindelijk brengt Zoë een tweede zoon ter wereld en ze noemt hem Tiger.
 17. 17. Het is vandaag twee keer feest want Leon groeit weer op.
 18. 18. Leon vindt zijn korte haren en zijn kleren maar niets en hij ondergaat een make-over. Daarna gaat hij lekker met Mr. Black spelen.
 19. 19. Mr. Black is uiteindelijk moe van al dat spelen en rust op de eerste, de beste plek. Sammie’s hondenhok.
 20. 20. Nu er een tweede kindje is, moet het huis wat verbouwd worden. Zoë en Alfons gebruiken hun vaardigheden om hun klanten allerlei speelgoed aan te smeren. In Simsville zullen er baby’s blijven komen en zal er dus ook speelgoed blijven gekocht worden.
 21. 21. Zoë en Alfons kwamen terug met bakken veel geld. Niet alleen van de verkoop, maar ook van enkele geldprijzen die ze gewonnen hebben. Hun huisje wordt helemaal gerenoveerd naar een gezellig boerderijtje.
 22. 22. Iedereen is tevreden met de verbouwingen. Het huis is ruim genoeg voor iedereen. Er is zelfs een dierenkamer zodat Mr. Black en Sammie de woonkamer niet in beslag nemen.
 23. 23. In de namiddag duikt er een nogal vreemd figuur op. Uit haar zwarte zak, die ze bij zich draagt, haalt ze een gele lamp. Het lijkt wel op de lamp van Aladin.
 24. 24. Alfons neemt de lamp naar binnen, maar hij vraagt zich af waarom die vrouw het daar neergezet heeft. Voor de grap wrijft Alfons over de lamp.
 25. 25. Alfons kan zijn ogen niet geloven wanneer hij een geest ziet. De geest vervult 3 wensen. Alfons hoeft maar enkele seconden na te denken over zijn wens en hij kiest voor rijkdom. Hij heeft zijn wens amper uitgesproken en er valt al een geldzak uit de lucht. Later die dag volgden er nog een aantal geldzakken.
 26. 26. Sammie en Mr. Black kunnen tegenwoordig beter met elkaar over weg, maar ik denk dat het niet zo handig is om letterlijk in een hondenhok te zitten.
 27. 27. Leon en Zoë zagen welk effect die wensen hadden en ze willen ook een wens maken. Terwijl Leon voor een rustige geest wenst, wenst Zoë voor nog meer geld.
 28. 28. Al dat geld zorgt wel voor een klein probleem. Er zat blijkbaar een onzichtbare geldzak vast in de douche. Dus er moest een nieuwe douche aangeschaft worden. Gelukkig hebben ze genoeg geld. Ze zijn voorlopig de rijkste familie in Simsville met een bedrag over de 100 000§. Dat brengt veel geld op bij de belastingen.
 29. 29. Door al dat geld is de familie de verjaardag van Tiger bijna vergeten. Dus moet hij zonder taart opgroeien.
 30. 30. Leon maakt het meteen goed met zijn broertje en tekent samen met hem aan de nieuwe tekentafel. Deze week eindigt voor de familie van der Beest in een soort ‘happy end’. De volgende keer maken we kennis met de gebroeders Roma.

×