BaCC: Simsville - Week 1: Kosmos

303 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
303
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
30
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BaCC: Simsville - Week 1: Kosmos

 1. 1. BaCC: SimsvilleWeek 1 - Kosmos
 2. 2. Welkom iedereen bij mijn nieuwe BaCC: Simsville. Ik weet het… Simsville is niet zo’noriginele naam… Maar mag ik jullie voorstellen aan Mercurius Kosmos, de founder vanSimsville? Hij is een alien met elfenoortjes :DMercurius is een familiesim en wilt een gouden bruiloft vieren. De makkelijkste wensdie er is, vind ik althans. Hij is kreeft: 5/5/5/5/5. Dus een handige Sim om een BaCCmee te starten.O ja, de kwaliteit van de foto’s laat soms haar wens over, want de graphics heb ik nogniet helemaal aangepast.
 3. 3. Mercurius lijkt het idee van de BaCC precies nog niet leuk te vinden. Hij kijkt zo van: ‘Ik ga je inelkaar slaan, makker!’ XDMaar ik kan garanderen dat alles goed zal verlopen :D
 4. 4. Dit is trouwens de platte grond van het huis. Natuurlijk is het nog geen bombastisch, groot huis,maar wat wil je? Er moet ook nog een winkel komen!
 5. 5. Een aantal simmetjes komen voorbij gewandeld en het zijn altijd dezelfde: Benjamin de Lange,Wendy Draaijingh en Mariëtte van der Bend. Ach ja, Mercurius kan al wel kennis maken met 2vrouwen van de buurt.
 6. 6. Het lijkt goed te klikken tussen Mercurius en Wendy, maar er is maar 1 bliksemschichtje. Normaalhoud ik daar nooit rekening mee, maar sinds ik er achter ben gekomen dat een 2 of 3bliksemschichtjes je relatie een serieuze boost geeft, doe ik dat dus wel. Met Mariëtte had hijtrouwens geen chemie.
 7. 7. ‘Love is in the air’. Het lijkt een goede dag voor Mercurius. Cathrien van Straaten liep voorbij zijnhuisje, dus kon ik met haar proberen. Maar helaas, ook 1 bliksemschichtje.
 8. 8. Na enkele vrouwen ontmoet te hebben, besluit ik om naar de winkel naast Mercurius’ huis te gaan.Dat hij daar in hemelsnaam een taxi voor nodig heeft XD. Het winkeltje heet ‘Kosmosje-van-alles’en zoals de naam zegt, kan je er allerlei dingen kopen. Voorlopig is het alleen nog kleding envoedsel.
 9. 9. Eén van de eerste klanten was Marylena Hartjes en Mercurius test zijn verkooppraatjes op haar uit.
 10. 10. De winkel was natuurlijk nog maar 5 seconden open en een recensent besloot Mercurius’ winkel alte beoordelen. Hij is volgens mij wel zonder teleurstelling weg gegaan, maar van de uitslag kreeg ikniets te horen!
 11. 11. Het winkeltje lijkt goed te draaien, alleen zijn kassakunsten van Mercurius niet iets om over naarhuis te schrijven. Maar Andrea van der Hooch (Hoog?) lijkt daar geen problemen mee te hebben.
 12. 12. Sommige klanten krijgen een speciale behandeling, zoals Marylena. Er is ook maar 1bliksemschichtje, maar omdat Marylena gewoonweg leuk is, heb ik besloten om haar de vrouw vande founder te maken.
 13. 13. En dat lijkt ze niet erg te vinden…
 14. 14. En terug naar de winkel! Door de extraatjes heb ik wat extra geld gekregen. Ik weet niet meerwelk niveau de winkel toen op dat moment had. Maar de zaken lijken goed te lopen.
 15. 15. Alhoewel… De klanten lijken balletje hoog houden leuker te vinden dan de winkel. Sims zijnvolgens mij verslaafd aan balletje hoog houden, want de klant wilden dat altijd bij Mercurius doen.
 16. 16. Hier had het winkeltje niveau 5 dacht ik. Maar het is even terug gezakt naar niveau 4. Mercuriusmoest alles alleen doen, waardoor hij vaak over en weer moest lopen in de winkel. Sommigeongeduldige klanten leken daar niet tevreden mee te zijn.
 17. 17. Niet zo kijken, Mercurius! Je zaak loopt goed (op enkele ongeduldige klanten na), je hebt eenvriendin en deftig huis. Wat wil je nog meer?
 18. 18. Het is dikke liefde tussen Mercurius en Marylena, terwijl de nietsvermoedende tiener Olaf Verbonvoorbij loopt. Daar kan je nog wat van leren, jongen.
 19. 19. Marylena trekt bij Mercurius in! Met haar geld en de extraatjes van de winkel kan ik het huis enlater ook de winkel renoveren. Ik had eigenlijk veel geld, meer dan 90.000 ofzo XD Maar ik beslootwat over te houden voor later en voor de universiteit.
 20. 20. Deze foto’s zeggen genoeg, denk ik.. XD
 21. 21. En deze ook! Marylena is zwanger! Het eerste kind van Simsville is onderweg.
 22. 22. Maar omdat het kind de achternaam van Mercurius moet hebben, doet hij een aanzoek bijMarylena. En gelukkig accepteert ze het.
 23. 23. Dus laat ik Mercurius en Marylena ook direct trouwen. Vanaf nu is het: Mercurius en MarylenaKosmos. Trouwens, Marylena is een familiesim en wil 6 kleinkinderen krijgen. Ook nog eenhaalbare wens.
 24. 24. Ploep! Nog meer bevestiging dat Marylena zwanger is.
 25. 25. Mercurius houdt nog steeds evenveel van zijn vrouw als ervoor. Ook al waggelt ze en draagt ze eenbaby in zich.
 26. 26. Mercurius gaat naar de vernieuwde winkel, want ik had toch geld genoeg :p. Marylena bleef thuiszodat ze kon rusten. Omdat Mercurius niet alles alleen aan kon, nam hij Melissa Tierelantijn aan alskassamedewerkster. Ondertussen zijn er in de winkel ook tijdschriften, games en enkele gadgets tekoop.
 27. 27. Een sfeerbeeld van Kosmosje-van-alles. Mercurius helpt de klanten met hun keuze te maken enMelissa staat aan de kassa. Soms gebeurt het dat Sims zich aangetrokken voelen tot anderen,zoals Sandra Bruutje :p
 28. 28. Werken in de winkel is soms vermoeiend, dus daarom kruipt Mercurius ‘s middags in bed.Sindsdien is alles lekker ontregeld :p Oké, eigenlijk valt alles best nog mee :D
 29. 29. Mercurius en Marylena houden nog steeds veel van elkaar. Mercurius deed dit zelfs spontaan!
 30. 30. Marylena wordt weeral wat dikker. Nog even en het allereerste kind wordt geboren!
 31. 31. Toen gebeurde er dit! Brand! Al ben ik wel blij dat er een brand is :D En jullie weten allemaalwaarom :p
 32. 32. Het weekend was spannender dan verwacht! Eerst brand en dan een bevalling :D
 33. 33. Zeg ‘hallo’ tegen de eerstgeboren baby van Simsville! Venus Kosmos, een meisje :D Venus lijkthelemaal op haar vader. Aliengen is erg dominerend :p
 34. 34. En hier zie je papa Mercurius met docht Venus. Awww :D
 35. 35. Dit is dan al het einde van de eerste week. Hier zie je de kleine stamboom die ongetwijfeld nog zaluitbreiden. Welke familie er als twee bijkomt, weet ik zelf nog niet… Maar ik zal nog wel zien :DTot de volgende keer!

×