BaCC Simsville - Week 4: Kosmos

400 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
400
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
69
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BaCC Simsville - Week 4: Kosmos

 1. 1. BaCC Simsville Week 4 - Kosmos
 2. 2. Een historisch moment in Simsville! Carpool en schoolbus komen tegelijk aan!
 3. 3. Bijna iedereen was weg behalve de tweeling en Mercurius. Hij zal wel zijn handen vol hebben met deze knorrige tweeling.
 4. 4. Ik weet niet wat Venus aan het doen is, maar ze heeft er vast een reden voor. Die jongen is trouwens één van de nieuwe Sims in de buurt. Hij heet Xander Solo.
 5. 5. Venus is trouwens ook een goede hulp in het huishouden. Zo helpt ze haar broertjes met enkele belangrijke dingen.
 6. 6. Zo kunnen haar ouders even ontspannen. Maar ik weet niet of Venus het goed vindt dat haar ouders zo klef doen in de buurt van een schoolvriend. Als ze er zelfs al braakneigingen van krijgen…
 7. 7. Dus gaat Venus aan haar charisma oefenen. Als illusionist wilt worden dan moet ze haar charisma maximaliseren.
 8. 8. De tweeling is zich lekker aan het amuseren met het speelgoed. Ik zeg trouwens de tweeling omdat ik hen niet maar uit elkaar kan halen. Die foto’s dateren immers van begin april…
 9. 9. Mars is trouwens nog niet in de up geweest. Dus hier is hij dan! Samen met zijn buurjongen Leon die altijd in is voor een goed gesprek.
 10. 10. Nu Venus een tiener is kan ze haar ouders helpen in het restaurant.
 11. 11. De hulp van Venus werpt z’n vruchten af, want het restaurant bereikt niveau 5! Dat betekent dat er een positie vrij is in de carrière horeca. Deze gaat meteen naar Zoë van der Beest omdat zij Sterrenkok wilt worden.
 12. 12. De gastheer dacht ze hem niet meer nodig hadden dus hij nam ontslag. Marylena is een beetje geschrokken, maar ze vinden wel iemand nieuw. Ondertussen doet Venus weer die vreemde pose.
 13. 13. Het is de verjaardag van de tweeling! Alleen heeft één van de twee nogal probleempjes met opgroeien, maar ik denk Marylena maar problemen heeft…
 14. 14. Het huis van de familie Kosmos is helemaal verbouwd. Omdat ik drie verdiepingen nogal onpraktisch vond om mee te spelen, zijn er nu weer twee verdiepingen.
 15. 15. Nu Neptunus en Uranus zijn opgegroeid is Mercurius in de voormiddag alleen thuis. Die tijd besteed hij om wat verloren tijd met zijn vrienden in te halen.
 16. 16. De gebroeders Kosmos van links naar rechts: Mars, Uranus en Neptunus.
 17. 17. Nu de tweeling ook naar school gaat moet Mercurius hen ook leren studeren. Geen nood, Mercurius, dit zijn de laatste twee. Vier kinderen zijn genoeg voor dit gezin.
 18. 18. Hoewel Neptunus maar 1 punt heeft voor aardigheid loopt hij wel meteen naar zijn moeder als ze thuis komt.
 19. 19. We gaan over naar de verjaardag van Mars, die tiener wordt. Niemand echt interesse in Mars’ verjaardag.Want zodra hij de kaarsjes heeft uitgeblazen, doet iedereen verder met zijn bezigheiden.
 20. 20. Mars neemt er dan de tijd voor om zich helemaal om te kleden. Mars is net zoals zijn vader een familiesim en hij wilt Commissaris-Held worden. Dat gaat lukken want ik heb ondertussen genoeg posities (voor de Sims die dat willen) in de ordehandhaving. Dat zal je in de komende updates allemaal te zien krijgen.
 21. 21. Mars beseft dat hij op een heel andere manier naar meisjes kijkt nu hij tiener is. Hij vindt Sofie Mikkels een leuke meid en dat gevoel is blijkbaar wederzijds.
 22. 22. Betrapt! Venus staat zichzelf te bekijken in de spiegel. Ze wilt er goed uitzien want ze wilt een vriendje.Voor haar broer Mars zal het niet lang vooraleer hij een vriendinnetje heeft.
 23. 23. De computer is nogal zeer gegeerd bij de familie Kosmos. Uranus probeert Mars zijn aandacht te trekken door naar hem te waaien, maar Mars waait gewoon terug. Zo lijkt het toch 
 24. 24. Mercurius is zeer begaan met zijn kinderen en hij wilt dat ze een goede opleiding krijgen. Omdat er in de buurt van Simsville (nog) geen universiteiten zijn, nodigt hij het schoolhoofd van de particuliere school uit voor een diner. Na het diner is het schoolhoofd ervan overtuigd dat Mercurius’ kinderen een zeer goede aanwinst zijn voor de school.
 25. 25. Mars en Venus proberen erg hard hun best te doen te helpen in de winkel van hun ouders. Mijn doel is om op het einde van de week niveau 10 te behalen zodat Arthur Sims in de commercie kan en zodat hij op zijn beurt de winkelbuurt kan vrijspelen.
 26. 26. Marylena: Romulus is kei knap! Jacinta: Romulus is kei knap! Sandra: Romulus is kei knap! Mars: FOOD!
 27. 27. Als de familie niet aan het werk is dan houdt iedereen zich bezig met zijn/haar hobby’s
 28. 28. Ik zei toch dat Mars Sofie leuk vond? Hij besluit om de stap te zetten en zijn eerste kus te delen met haar.
 29. 29. Na die kus is het niet verassend dat Mars en Sofie een stelletje vormen.
 30. 30. De tweeling doet veel dingen samen, maar blijkbaar is samen schaken toch wel moeilijk.Wat wil je als ze allebei weinig punten voor aardig hebben.
 31. 31. Ik vind het toch wel akward dat de mannen in huis over damesschoenen praten. Ach, misschien willen ze gewoon aan cadeautje kopen voor Marylena of Venus. Hopelijk…
 32. 32. Marylena doet het erg goed op haar werk! Ze maakt weer eens promotie! Als ze zo door haalt bereikt ze de top van haar carrière!
 33. 33. Eerlijk, ik sprong een meter in de lucht toen ik dit las en begon echt een vreugde dansje te maken. Dit is de eerste zaak van mij die de top behaald heeft en dus ook de eerste zaak in de BaCC. Dat bekent dat er een positie is vrijgespeeld in de carrière commercie. Arthur Sims zal deze positie op zich nemen. Ik ben echt blij dat de mogelijkheid voor een winkelbuurt in zicht komt .
 34. 34. Nu het zaakje de top heeft behaald, wordt Goofy Kardineel de nieuwe manager. Zo, hoef ik het zaakje alleen maar van thuis uit te besturen. Volgende week gaan we naar de familie von Schnitzelberg waar Arthur dus een baan in de carrière commercie probeert te vinden.

×