Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

BaCC Simsville - Week 3: von Schnitzelberg

934 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

BaCC Simsville - Week 3: von Schnitzelberg

 1. 1. BaCC Simsville von Schnitzelberg – Week 3
 2. 2. Op het einde van vorige week werd Victoria een kind en nu is het haar eerste schooldag.
 3. 3. Na haar eerste schooldag helpt mama Barbara Victoria met haar huiswerk. Zo moet ze in het vervolg minder lang werken.
 4. 4. De zaakjes van de familie worden natuurlijk niet verwaarloosd. Extra geld in het laadje kan nooit kwaad.
 5. 5. Thuis wordt er ook druk gewerkt. Berend werkt lekker verder aan zijn auto en Barbara doet enkele huishoudelijke taakjes. Zijn lijken echter geen oog te hebben voor Victoria die net een 10 gehaald heeft…
 6. 6. Soms is dat harde werk echt nodig en mag het resultaat er best zijn.
 7. 7. De volgende ochtend heerst er droevigheid over de familie von Schnitzelberg. Buck was al redelijk oud toen hij geadopteerd werd. Op zijn oude dag wordt hij door Magere Hein opgehaald.
 8. 8. Buck krijgt een mooi plaatsje in de tuin.
 9. 9. Victoria is een beetje verdrietig vanwege het verlies van haar hondje. Gelukkig kan haar beste vriend en klasgenoot Olaf Bertels haar troosten.
 10. 10. Het jongste lid van de familie is ondertussen peuter geworden.
 11. 11. Berend heeft weer één van zijn minnaressen uitgenodigd. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen wat er allemaal gebeurt.
 12. 12. Barbara was helemaal niet blij toen ze haar man met Wendy Draaijingh betrapte. Dit is niet per ongeluk gebeurd en dit gaat allemaal volgens de verhaallijn die ik heb gepland.
 13. 13. Gelukkig mag Berend nog in het huis blijven wonen tot op het einde van de week. Dit is gemakkelijker voor mij. Dus Berend probeert nog wat quality-time met zijn dochters te beleven.
 14. 14. Zo leert Berend Monica nog lopen. Maar Berend maakt ook nog een aantal keer promotie.
 15. 15. Hoe gaat het ondertussen met Barbara? Wel Barbara heeft troost gevonden bij een goede vriend van haar, Arthur Sims. Bij hem kan ze in tranen uitstorten en over haar verdriet praten.
 16. 16. De arme Victoria heeft het ook moeilijk. Ze begrijpt nog niet wat er tussen haar ouders afspeelt. Waarom slaapt papa op de bank? Waarom is mama steeds vaker in de armen van een andere man te vinden?
 17. 17. Barbara is Berend ondertussen al helemaal vergeten en haar hart gaat nu open voor Arthur. Berend lijkt daar echter niet tevreden mee te zijn als hij merkt dat zijn toekomstige ex-vrouw al een andere man heeft gevonden. Voelt Berend dan toch nog iets voor Barbara?
 18. 18. De sfeer in huize von Schnitzelberg is erg gespannen. Barbara voelt zich de laatste tijd niet erg lekker. Komt het door de stress of door iets anders?
 19. 19. Het wordt eens tijd voor een moeder-dochtergesprek. Barbara vertelt aan Victoria dat zij een Berend niet meer verliefd zijn en dat ze zelf al iemand anders heeft gevonden. Victoria lijkt het nog even moeilijk te hebben met het nieuws, maar accepteert het uiteindelijk.
 20. 20. Door al die spanningen in het gezin worden de verjaardagen van de meisjes bijna vergeten, waardoor er maar een klein feestje is. Victoria vindt dat niet erg. Zolang ze maar met haar beste vriend Olaf kan opgoeien.
 21. 21. En zo wordt het een driedubbel feest wanneer Victoria, Monica en Olaf opgroeien.
 22. 22. De twee meisjes vonden hun opgroei-outfit maar niks en gingen voor een make-over. Victoria heeft een kenniswens gekozen met als levenswens: Gekke geleerde worden. Hiervoor moet ze de vaardigheid inzicht maximaliseren voor ze volwassen wordt.
 23. 23. Victoria is erg blij dat haar beste vriend dezelfde wens gekozen heeft als haar. Ze heeft nooit gedacht dat zij en Olaf zo hard op elkaar lijken. Het is dan ook snel duidelijk dat er meer dan vriendschap in het spel is.
 24. 24. Barbara moet Arthur iets heel belangrijks vertellen, maar dat hoeft ze niet meer te doen wanneer haar buik voor zijn ogen dikker wordt. Barbara is een nog eens zwanger! Deze keer is het echter van Arthur.
 25. 25. Arthur is heel blij met het nieuws. Barbara vraagt hem of hij bij hen komt wonen. Dat vindt Arthur goed, want ze verwachten samen immers een baby.
 26. 26. Arthur trekt die avond nog in. Hij moet wel zijn sportcarrière opgeven, hoewel hij toch heel graag Levende Legende zou worden. Arthur moet wachten tot dat er een sportkavel is. Victoria besluit om een praatje te maken met haar toekomstige stiefvader. Het lijkt te klikken tussen hen.
 27. 27. Het is het einde van de week en Berend beseft dat iedereen de draad weer heeft opgepikt. Dat gaat hij zelf ook doen, maar dat is iets voor week 4.

×