BaCC: Simsville - Week 3: Kosmos

429 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
429
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
135
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BaCC: Simsville - Week 3: Kosmos

 1. 1. BaCC Simsville Kosmos – Week 3
 2. 2. Week 3 begon met heuglijk nieuws. Marylena ontdekte dat ze voor de 3de keer zwanger was!
 3. 3. Voor Venus was die maandag ook een belangrijke dag. Het was haar eerste schooldag en ze had er enorm veel zin in!
 4. 4. Tot Venus ontdekte wat school echt betekende. Bijleren is leuk, maar om er ‘s avonds nog iets voor te doen, ging haar petje te boven.
 5. 5. Gelukkig is Mercurius een superpapa en stond hij te springen om zijn dochter te helpen met haar huiswerk.
 6. 6. Die volgende ochtend propte Venus haar pannenkoeken letterlijk in haar mond. Als ze niet het excuus had dat ze nog moest groeien, zou Marylena het vast onbeleefd gevonden hebben.
 7. 7. Venus was naar school en Marylena genoot van haar hoogzwangere dag. Zwanger of niet Mercurius hield nog steeds enorm veel van haar. Dat bewees hij die ochtend ook… Als de kinderen van huis zijn, amuseren de ouders zich.
 8. 8. Woensdagochtend klonk er een luidde schreeuw door heel Simsville. Marylena stond op het punt om te bevallen…
 9. 9. Zoals iedereen al verwacht had bracht Marylena ook deze keer een alienkindje ter wereld. Wat wil je als je met een alien trouwt?
 10. 10. Marylena overhandigde de nieuwe aanwinst van de familie aan Mercurius. Hij was ook helemaal weg van het nieuwe kindje.
 11. 11. Maar één aanwinst voor de familie bleek niet genoeg! Marylena kreeg opnieuw weeën en kreeg nog een baby.
 12. 12. De teller stond op 4. Eén dochter en drie jongens. Neptunus en Uranus dat is de naam van de tweeling. Ik ben trouwens benieuwd naar het moment dat ze alle vier volwassen worden. Want ik wil weten hoe hun genen mengen met andere Sims.
 13. 13. Twee extra kinderen betekende ook twee extra slaapkamers. Om het huis een beetje in proportie te houden werd er nog een verdieping op gebouwd. Op die verdieping slaapt de tweeling.
 14. 14. Doordat de verbouwingen heel wat geld koste, moesten Mercurius en Marylena weer wat geld verdienen in de winkel.
 15. 15. Met dat geld moesten ze trouwens ook hun nieuwe kassamedewerker, Goofy Kardinaal, betalen. De winkel begon steeds drukker te worden en Melissa kon de klanten niet allemaal alleen afhandelen.
 16. 16. Twee onbekende mannen bezochten het winkeltje van Mercurius en Marylena. Ze bleken broers te zijn en waren net in Simsville komen wonen. Ze stelden zich voor als: Romulus en Remus Roma. Toch zou je het niet zeggen dat ze broers zijn. De een was joviaal en uitbundig, terwijl de andere verlegen en schuw was.
 17. 17. De andere klanten leek niet meer zoveel interesse te hebben in de winkel. Zij hielden liever een ‘balletje hooghouden toernooi’.
 18. 18. Er was weer een hond die een put in de tuin groef. Venus wilde hem net wegjagen toen ze haar overbuurmeisje Victoria von Schnitzelberg zag. Ze raakten als snel aan de praat en het klikte meteen tussen de meisjes. Ze waren trouwens even oud, dus konden ze over dezelfde dingen spreken.
 19. 19. Je zou haast denken dat Mars verstoppertje speelt, maar hij wilde gewoon wat speelgoed uit zijn kist halen. Waarom zou hij zich verstoppen? Het is tenslotte zijn verjaardag.
 20. 20. Superpapa Mercurius brengt zijn zoon dus naar de verjaardagstaart in de keuken.
 21. 21. De kleine Mars groeide op naar een iets zelfstandigere jongen.
 22. 22. Venus was meteen dol op haar broertje. Nu had ze eindelijk een speelkamaardje! Je zou het niet zeggen dat Mars maar één punt voor aardigheid heeft.
 23. 23. Marylena ging de volgende dag naar schatten graven. Ze hadden wel genoeg geld, maar hoe meer geld hoe beter.
 24. 24. De echte schatten vond Marylena pas in haar huis. Haar man en haar kinderen. De 5 waardevolste schatten in haar leven. Daarom zorgde ze er ook voor dat die schatten een goede nachtrust hadden.
 25. 25. Het weekend begon met de verjaardag van de tweeling. Dat was de uiteraard een reden voor een feestje. Hoewel dat feestje alleen onder de familie en Marsha Bruinig, een vriendin van Venus, was, was het toch gezellig.
 26. 26. De opgegroeide tweeling kreeg direct de speeltafel in de smiezen en ze begonnen hun tekentalent uit te oefenen. Spijtig genoeg wat ik wel niet meer wie wie is. Het is toch tenslotte al 2 à 3 maanden geleden dat deze foto getrokken is.
 27. 27. ‘s Avonds stortte Marylena plots in voor de ogen van haar dochter. Ze had een zenuwinzinking. Er ontbrak iets in Marylena’s leven. Zie hield wel van haar man en haar kinderen en zorgde graag voor hen. Maar Marylena werd het beu om dagen aan een stuk thuis te zitten.
 28. 28. Daarom kwam de brand in het huis als geroepen. Normaal gezien zou je wel anders roepen als het brand was, maar dit was het derde brandje in Simsville. Dus kwam er een positie vrij in de carrière ordehandhaving.
 29. 29. Marylena nam die baan dan ook direct aan en de glimlach op haar mond verscheen snel terug.
 30. 30. Marylena kreeg weer levenslust. Nu ze in de ordehandhaving werkt en restauranteigenaar is, werd het tijd om een extra werkkracht aan te nemen. Dus nam Marylena iemand aan om gastheer te spelen.
 31. 31. Op zondag was er weer een reden om te feesten. Deze keer was het Venus’ verjaardag. Deze dag was niet alleen speciaal voor de familie Kosmos, maar ook voor heel Simsville. Venus zou de alleerste tiener van Simsville zijn.
 32. 32. Venus was ouder geworden en besefte dat ze steviger in haar schoenen moest staan. Ze maakte komaf met haar krulletjes en ging voor een kort en stijlvoller kapsel. Stijlvol was vanaf nu Venus’ handelsmerk. Als rijkdomsim en als toekomstig illusionist zou dit heel goed van pas komen.
 33. 33. Gelukkig moest Venus niet alleen opgroeien. Haar schoolvriendin Marsha Bruinig groeide samen met haar op. Ook haar overbuurmeisje Victoria groeide die avond op, maar dat is voor de volgende update.

×