BaCC: Simsville - Week 2: von Schnitzelberg

1,147 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,147
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
873
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BaCC: Simsville - Week 2: von Schnitzelberg

 1. 1. BACC: SIMSVILLEWeek 2 – von Schniztelberg
 2. 2. We beginnen de week bij de familie von Schnitzelberg met een tète à tète tussen Berend en Barbara.Ondanks dat Berend vreemdgaat ziet hij zijn vrouw nog steeds graag!
 3. 3. Een stinkdier besloot zich nuttig te maken in de omgevallen vuilnisbak. Je ziet Jacinta Tellerman nog netweggaan en zij is ook de oorzaak van de omgevallen vuilnisbak. Sinds ze Berend betrapt heeft met Melissakomt ze regelmatig met wraakgevoelens langs.
 4. 4. Maar Berend probeert die dag de brokken bij Jacinta te lijmen, dankzij de extraatjes van Vrije Tijd. Gelukkigvalt Jacinta weer als een blok voor hem!
 5. 5. Ik weet niet juist wat Berend van plan is, maar volgens mij is hij hier aan het breakdancen voor Jacinta.Misschien had hij danser moeten worden…
 6. 6. Ondertussen in de galerij. Een recensente komt een kijkje nemen bij Barbara’s zaakje. Als dat maar goedafloopt!
 7. 7. Daarna maakt de recensente, die volgens mij Claire heet, de uitslag aan Barbara bekend. Claire is zo onderde indruk dat ‘Galerij von Schnitzelberg’ de eerste prijs gekregen heeft!
 8. 8. Het was ook behoorlijk druk in de zaak! Er stond een lange rij aan te schuiven bij de kassa. Gelukkig konBerend het (net) aan. Trouwens, als je goed kijkt dan zie je de 3 geliefde van Berend in 1 winkel staan!Barbara, Melissa en Jacinta. (En hun namen eindigen alle drie op een a, merk ik net)
 9. 9. Berend lijkt te schrikken wanneer hij zijn echtgenote in de douche ziet staan. Foei, Berend! Wat voorromantiek Sim ben jij!
 10. 10. Omdat Berend wil bewijzen dat hij toch wel echte romantieksim is, nodigt hij Jacinta uit!
 11. 11. En het gaat er nog al heftig aan toe, tijdens hun afspraakje in de auto! (Ondertussen ligt Barbara vredig teslapen…)
 12. 12. Dan breekt de verjaardag van kleine Victoria aan!
 13. 13. Zo, dit is Victoria als peuter! Ik vind haar outfit best wel oké, dus mag ze die houden!
 14. 14. Barbara leert Victoria direct al haar eerste woordjes aan, maar Victoria zelf vindt dat niet zo’n goed idee. Zezou liever nog even het feestvarken zijn.
 15. 15. Ondertussen jaagt Berend een hond weg. Ik weet echt niet waarom, maar ik heb echt héél vaak last vanhonden die vlak naast de voordeur een put beginnen te graven. Familie Kosmos had de vorige update ookal last van naast-de-voordeur-gravende-puthonden (nieuwe woord voor het woordenboek?). Daarnabesloot Berend de put nuttig te gebruiken en probeerde een schat te zoeken. Het resultaat was helaasgewoon wat water.
 16. 16. Dit is het 4de zaakje in Simsville! ‘Discoschnitzel’. Nee, het heeft niets te maken met dansendeSchnitzels, maar omdat Berend de top van Luiwammes wilt bereiken, is er een club nodig. Berend is ook deeigenaar ervan.
 17. 17. Zo ziet de binnenkant van de club eruit!
 18. 18. Wie is die vreemde Sim die hier zo gek staat te dansen? Dat is Zoë van der Beest, de nieuwste bewoonstervan Simsville. Zij is de volgende up aan de beurt.
 19. 19. Barbara danst lekker mee met de gekke Zoë, maar er moet gewerkt worden! Dus bedient ze Ingrid Kijiduinaan de bar.
 20. 20. Er was nog extra geld over, dus kon het huis gerenoveerd worden. Nu is het een huiselijker huis :D
 21. 21. En omdat er nog geld over was, besloot Berend een hondje te adopteren. Dit is het nieuwe gezinslid: Buck.
 22. 22. Ik weet niet waarom het flesje breinmelk, dat Barbara gemaakt heeft, voor Victoria rood ziet. Barbara hadeen platina wensniveau…
 23. 23. Breinmelk of niet, Berend leert Victoria toch lopen.
 24. 24. Barbara wilde vrienden worden met Claire, dus nodigde ze haar uit. Maar toen ik een klein foutjemaakte, gebeurde er iets wat ik niet van plan was. Ik wilde Barbara Claire en vriendschappelijke knuffellaten geven, maar ik drukte per ongeluk op een romantische knuffel… En toen werden ze verliefd opelkaar… Ik ga niets met hun relatie doen, want het was een ongelukje.
 25. 25. Buck moet nog leren om buiten te plassen, maar voorlopig doet hij dat in de badkamer. Dat is best nogoké. Hij weet tenminste dat er dingen zoals toiletten bestaan, hij moet ze alleen nog kunnen gebruiken.
 26. 26. En tuut tuut. De bekende carpool is gearriveerd. Berend werkt nu in de carrière Luiwammes omdat er eenclub gebouwd is. Berend is dan ook de eerste Sim in Simsville die een vast baan heeft.
 27. 27. Victoria vindt Buck erg leuk en ze knuffelt hem. Maar hij lijkt daar een ander idee over te hebben.
 28. 28. Het is ochtend. Berend werkt nog steeds. Victoria slaapt. Wat doet Barbara dan? Zij apporteert Buck. Deoude hond moet ook wat aandacht krijgen. Er is trouwens ook een hondenhok voor hem aangekocht.
 29. 29. Berend heeft een nieuwe hobby gevonden. Naast vrouwen versieren, klust hij nu aan auto’s. Ik ben welbenieuwd naar het resultaat, omdat dit de eerste keer is dat ik een Sim laat klussen aan een auto.
 30. 30. Om de schijn hoog te houden bij Barbara, probeert Berend een romantische avond met haar te beleven.Barbara’s gezicht schijnt veel belovend, maar uiteindelijk kan ze de charmes van haar man niet weerstaan.
 31. 31. ‘s Nachts komt Berend een wolf tegen. Ik zou graag eens een weerwolf hebben en weten wat je er allemaal mee kandoen. Terwijl Berend de wolf aait, denkt hij aan Barbara. Vreemd… Misschien lijkt Barbara wel op een wolf als ze Berendbetrapt met een van zijn liefjes en héél kwaad is. Wie weet…
 32. 32. Ondertussen probeert Barbara, in haar ondergoed, Victoria een kinderliedje aan te leren. Victoria wordtbijna een kind dus moeten ze al de vaardigheden leren.
 33. 33. ‘s Ochtends hangt Barbara boven het toilet (en in de deur). Ze moet overgeven. Zou ze eenvoedselvergiftiging hebben?
 34. 34. Berend maakt promotie naar pompbediende! Dan doet hij tenminste iets goed…
 35. 35. Terwijl Berend aan zijn auto werkt, geeft Barbara weer over in het toilet terwijl haar lichaam in de deur zit…Ze heeft enorm veel last van haar ,kuch, voedselvergiftiging, kuch.
 36. 36. Nee, Barbara had helemaal geen voedselvergiftiging! Ze was gewoon zwanger.
 37. 37. De verjaardag van Victoria brak weer aan.
 38. 38. Voor de make-over Na de make-overIk vind dat Victoria erg hard op Berend lijkt qua uiterlijk. Hopelijk heeft ze wel het karakter van haarmoeder…
 39. 39. Buck vond het blijkbaar leuk om te vechten met een kat… Gelukkig kwam Barbara eraan om hem testraffen.
 40. 40. Buck heeft zijn talent gevonden. Ballet. Nee, Buck heeft zijn badkamermanieren afgeleerd en plast nu voorde televisie… Iemand moet hem snel eens zindelijk maken…
 41. 41. Berend heeft weeral promotie gemaakt. Deze keer is hij supermarktbediende.
 42. 42. Barbara en Claire zijn ondertussen goede vriendinnen geworden. Barbara is immers een populariteitsim eneen goede relatie met een recensente is misschien goed voor de zaak.
 43. 43. Victoria springt op het bed van haar ouders. Moet ik thuis niet proberen en volgens mij is dat ook nietgezond voor hun bed…
 44. 44. Victoria mag af en toe ook wel streng zijn voor Buck, maar ze geeft hem ook wel veel liefde.
 45. 45. Victoria is erg blij dat haar vader terug thuis is en ze begint direct tegen hem te praten.
 46. 46. Op zondagavond, eerder maandagnacht, klonk er een oorverdovende schreeuw. Barbara moet bevallen!
 47. 47. En hier is de tweede dochter van Barbara en Berend. Monica. Net zoals haar zus heeft ze rood haar. Ikvraag me echt af vanwaar dat gen komt…Dit is dan alweer de laatste foto bij de familie von Schnitzelberg. De volgende keer gaan we naar denieuwe bewoonster: Zoë van der Beest.

×