Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Build my Dream, opdracht 3

441 views

Published on

*

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Build my Dream, opdracht 3

 1. 1. Build my Dream; Opdracht 3 by xTurtly
 2. 2. Welkom bij alweer de 3 e opdracht van Build my Dream. Mijn naam is Max een liefhebber van de natuur en dol op vissen. Ik ben jullie gids voor vandaag en ik sta te popelen om jullie aan dit huisje voor te stellen.
 3. 3. Wanneer we arriveren op het terrein zien we als we goed door de bosjes door kijken een bruggetje wat leidt naar het paradijsje. Voor de brug is plaats om je fiets te stallen. Geen zorgen, die staat veilig genoeg.
 4. 4. De brug vanaf de andere kant.
 5. 5. Waarschijnlijk is dit het moment dat ik wat moet vertellen, maar ik ben gewoon sprakeloos. Als de camera even draait zie je waarom.
 6. 6. De visvijver, het meer, hoe je het ook wilt noemen, het ligt er prachtig bij. Maar dat was eigenlijk niet waar ik naar wees. Ik had het namelijk over het prachtige houten huisje.
 7. 7. Kijk eens wat een plaatje. Compleet één met de natuur.
 8. 8. Ik zal eens een stapje opzij doen, dan kunnen jullie het ook zien zonder mijn hoofd ervoor.
 9. 9. Het hele huisje is omringd door prachtige bloemen.
 10. 10. Nauwkeurig geplaatst, met het oog op detail.
 11. 11. Een shot vanaf de andere kant van het meertje.
 12. 12. Naast het huis loopt nog een paadje naar de achterkant van het huis. Aan uw linkerkant is er een perfecte inham om jezelf te settelen voor het hoofddoel hier: vissen.
 13. 13. We komen daar zo terug. Eerst wil ik een snelle blik werpen op de faciliteiten aan de achterkant. De houtblokken liggen al te wachten, genoeg voor de hele winter de open haard mee te vullen.
 14. 14. Vanuit hier kun je al een subtiele blik naar binnen werpen. ‘De tuin’ als ik het zo kan noemen is uitgerust met een gezellig picknicktafel en een barbecue.
 15. 15. De bomen zorgen voor een koele schaduw en vanaf hier heb je nog een prachtig uitzicht op het meertje.
 16. 16. Terug bij het ultieme vissersplekje. Een stoeltje staat klaar om er eens goed voor te gaan zitten en het water is hier diep genoeg voor zelfs de grootste vissen.
 17. 17. Excuses, maar ik kan en kon het niet laten om mijn hengel uit te werpen. Een verrassing van mij voor jou wacht dan ook nog binnen.
 18. 18. De architecten hebben goed werk geleverd, maar ik wilde zelf ook nog mijn steentje bijdragen.
 19. 19. De eis was een houten huisje, ik hoop niet dat de strook van stenen je beoordeling doet kelderen. Het heeft iets extra’s naar mijn smaak.
 20. 20. En wat is je eerste indruk? De architecten hebben geprobeerd de natuur naar binnen te halen. De bruintinten lopen van buiten naar binnen.
 21. 21. Verrassing 1; deze Bokking aan de muur heb ik zelf gevangen. Het was zo’n plaatje dat ik hem wilde vereeuwigen aan de muur.
 22. 22. De ‘woonkamer’ is een knus hoekje, maar meer heb je toch niet nodig? In een groot huis zou je jezelf eerder eenzaam gaan voelen. Bovendien hoop ik dat het zo’n mooi weer is dat je de hele dag buiten bent.
 23. 23. Anders is Blub de goudvis er nog om je gezelschap te houden. Eveneens zelf gevangen.
 24. 24. In het midden van het huisje bevindt zich de open haard. Heerlijk om ‘s avonds je voeten bij te warmen en het geeft nog een knus sfeertje ook.
 25. 25. De architecten vonden een eethoekje niet op zijn plaats. Waarschijnlijk zul je hier vaak alleen zijn en zielig in je eentje aan een eettafel zitten zal de sfeer niet bevorderen. Daarom is er plaats bij de open haard. De opgehangen vis is het derde exemplaar wat eigenhandig is gevangen.
 26. 26. Het keukentje is misschien klein, maar van alle gemakken voorzien.
 27. 27. Vanaf het aanrecht heb je nog een redelijk overzicht van de kamer en tegen de muur recht voor je bevindt zich de koelkast met vriezer.
 28. 28. De eerste deur leidt naar de badkamer.
 29. 29. Verrassing 4; de kleine Witvis zag er zo schattig uit dat ik hem niet kon laten stikken op de kant. Je badkamer is van alle gemakken voorzien, zelfs met een EHBO-kit
 30. 30. Bad én douche in 1, en daarnaast de wc.
 31. 31. Pff, ik begin toch echt moe te worden. Het begint al een beetje te schemeren en we zijn nu aangekomen in de laatste kamer van het huis: de slaapkamer.
 32. 32. De slaapkamer telt twee bedden, voor als er een vissersmaatje op bezoek komt.
 33. 33. En de laatste verrassing is de regenboogforel die nogal klein van stuk was. PS. De vis achter de cameraman heb ik niet zelf gevangen. De slaapkamer is voorzien van een kledingkast, wekkers om vroeg op te staan en handige gordijntjes.
 34. 34. Ik heb mezelf toch maar weer op de been gehesen. Vanuit de keuken kun je via een schuifdeur naar buiten.
 35. 35. Nou, meer heb ik eigenlijk niet te zeggen. Ik hoop dat de foto’s voor zich spreken. Oh, 1 ding wil ik nog kwijt. We zitten onder de 40.000 simdollar, er is genoeg geld over voor een nieuwe vissersuitrusting.
 36. 36. Bovenaanzicht.
 37. 37. Plattegrond van het huisje.
 38. 38. Build my Dream, opdracht 3 xTurtly

×