Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Inhoud
  1. Het leven van Adolf Hitler
  2. Zijn familie
  3. Eerste wereldoorlog
  4. Aan de macht
  5. Tweede ...
Het leven van Adolf Hitler

• Dit hoofdstuk is gemaakt door Jona. Het
 gaat over hoe hij vroeger was en wat hij
 allemaa...
Zijn familie
  Dit hoofdstuk is gemaakt door Dorien. Ze heeft hier
  vertelt hoe zijn broers, zussen, vader, moeder en...
Eerste wereldoorlog

  Dit hoofdstuk is gemaakt door Jamal. Het gaat hier vooral
  over hoe Hitler was en wat hij deed...
Aan de macht.
 Dit hoofdstuk is gemaakt door dorien.
 In dit hooftstuk gaat het er vooral om hoe
 hij aan de macht kwam...
Tweede wereldoorlog

• Dit hoofdstuk is gemaakt door Stijn. Het
 was moeilijk om hier informatie over te
 vinden, want e...
Zijn einde
 Dot hoofdstuk is gemaakt door
 Jamal. Het gaat hier over hoe Hitler
 was net voor zijn dood en hoe hij
 do...
Weetjuuzzzz
  Dit hoofdstuk is gemaakt door Stijn. Ik
  vond het helemaal niet moeilijk, omdat er
  heel veel weetje...
Slotwoord
 Het was heel leuk om deze wiki te maken.
 Soms moesten we een beetje haasten om
 het op tijd af te krijgen, ...
Presentatie Adolf Hitler
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Presentatie Adolf Hitler

2,646 views

Published on

Published in: Education, News & Politics
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentatie Adolf Hitler

 1. 1. Inhoud  1. Het leven van Adolf Hitler  2. Zijn familie  3. Eerste wereldoorlog  4. Aan de macht  5. Tweede wereldoorlog  6. Zijn einde  7. Weetjuuuzzzzzzzz
 2. 2. Het leven van Adolf Hitler • Dit hoofdstuk is gemaakt door Jona. Het gaat over hoe hij vroeger was en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Hij heeft bijvoorbeeld in de gevangenis gezeten en hij heeft veel aan kunst gedaan. Toen hij een klein jongetje was, was hij gewoon zoals al zijn andere vrienden en klasgenootjes. • Dit hoofdstuk was niet moeilijk om te maken, want je kan heel erg veel vinden over Hitler’s levensontwikkeling
 3. 3. Zijn familie  Dit hoofdstuk is gemaakt door Dorien. Ze heeft hier vertelt hoe zijn broers, zussen, vader, moeder en zijn vrouw heten en wat ze deden. Hij had ook nog twee kinderen.  Dit hoofdstuk was helmaal niet moeilijk om te maken. Ik heb er veel van geleerd.
 4. 4. Eerste wereldoorlog  Dit hoofdstuk is gemaakt door Jamal. Het gaat hier vooral over hoe Hitler was en wat hij deed in de eerste wereldoorlog.  Dit hoodstuk was makkelijk om te maken, want ik wist er al veel van.
 5. 5. Aan de macht.  Dit hoofdstuk is gemaakt door dorien.  In dit hooftstuk gaat het er vooral om hoe hij aan de macht kwam en wat hij van plan was.  ik vond het een makkelijk hooftstuk omdat ze er veel over kon vinden.
 6. 6. Tweede wereldoorlog • Dit hoofdstuk is gemaakt door Stijn. Het was moeilijk om hier informatie over te vinden, want er was wel veel over de tweede werledoorlog, maar niet over Hitler in de tweede wereldoorlog. Het is wel een mooi hoofdstuk geworden.
 7. 7. Zijn einde  Dot hoofdstuk is gemaakt door Jamal. Het gaat hier over hoe Hitler was net voor zijn dood en hoe hij dood is gegaan.  Ik vond dit niet moeilijk om te maken, omdat ik er al best veel over wist.
 8. 8. Weetjuuzzzz  Dit hoofdstuk is gemaakt door Stijn. Ik vond het helemaal niet moeilijk, omdat er heel veel weetjes te vinden zijn over Adolof Hitler. Wist je bijvoorbeeld dat Adolf Hitler zijn oma joods was?
 9. 9. Slotwoord  Het was heel leuk om deze wiki te maken. Soms moesten we een beetje haasten om het op tijd af te krijgen, maar het is allemaal goed gekomen. De meeste hoofdstukken waren niet moeilijk, maar sommige wel.

×