Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jornades Pràctiques innovadores per a la millora de competència plurilingüe

979 views

Published on

Programa de les Jornades organitzades per l'assessoria de llengües estrangeres del CEP d'Eivissa. Maig 2015

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Jornades Pràctiques innovadores per a la millora de competència plurilingüe

  1. 1. JORNADES PRÀCTIQUES INNOVADORES PER A LA MILLORA DE LA COMPETÈNCIA PLURILINGÜE ACTIVITAT 650218 ESDEVENIMENT 1968 PLACES 80 MODALITAT Jornades DURADA 8 hores ÀMBIT CEP Eivissa DATA DE REALITZACIÓ 26 de maig de 2015 De 9:30 a 14:00 i de 15:30 a 19 hores LLOC: Hotel Los Molinos DESTINATARIS: Professorat en general i equips directius LLOC DE REALITZACIÓ: “Hotel Los Molinos “ OBJECTIUS Conèixer i examinar experiències d’ensenyament i aprenentatge dins del marc de l’enfocament AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres) i altres metodologies innovadores a les diferents etapes educatives. Reflexionar sobre les experiències presentades i identificar en elles estratègies i recursos per a l’ensenyament d’àrees no lingüístiques en una llengua estrangera. Ampliar el repertori d’instruments i models didàctics per aplicar a la pràctica docent pròpia. CONTINGUTS Experiències d’ensenyament per a l’aprenentatge de les llengües Estratègies i recursos. Instruments i models didàctics. METODOLOGIA Les jornades consistiran en una combinació d’estratègies de caire expositiu i de reflexió sobre la pràctica.
  2. 2. INSCRIPCIÓ: de dia 17 d’abril de 2014 a dia 30 d’abril de 2014. Portal del personal D.G. D'ORDENACIÓ, INNOVACIÓ I F.P. Dimarts, 26 de maig de 2015 9.30 – 11:30 Anna Llauradó, periodista, escriptora i guionista presenta el Projecte interdisciplinar: “ Tu també pots, l’assignatura pendent” A partir del documental que ella mateixa ha dirigit sobre l’aplicació d’aquesta experiència a l’escola Àgora de Sant Cugat del Vallès 11:30 a 12:00 Descans 12.:00 a 13:00 Presentació experiència Educació primària: “Junts fem escola” Presenten: Silvia Garcia i Maria José Ferrando. CEIP Puig d’en Valls. Eivissa 13:00 a 14:00 Presentació experiència Educació primària: “AICLE fusió” Presenta: Nieves Vázquez. CEIP Poeta Villangòmez Eivissa 14.00 – 15.30 Pausa per dinar 15:30 a 17:30 Presentació experiència Escola Vila Olímpica “Diferents mirades al projecte integrat de llengües a l’escola inclusiva” Escola Vila Olímpica de Barcelona Teresa Serra Santasusana. Directora de l’escola Vila Olímpica de Barcelona Gemma Celma Gascó. Coordinadora lingüística de l’escola Vila Olímpica 17:30 a 19:00 Presentació experiència Educació secundària: “Àmbits i AICLE, un camí cap a l’èxit educatiu” Carme Ortonobes Betriu. Assessora de Formació Permanent als Serveis Educatius del Vallès Occidental (Barcelona) Elisabeth Eixarc Domènech. Directora de l’IES Les Amerigues de Terrassa
  3. 3. INSCRIPCIÓ/ADMESOS/CONFIRMACIÓ INSCRIPCIÓ: a través del Portal del personal https://www.caib.es/pfunciona fins al dia 13 de maig de 2015 LLISTA D’ADMESOS: sortirà publicada el 21 de maig de 2015 a partir de les 11:00. Podreu consultar si heu estat admesos/es o esteu en llista d’espera a “Sol·licitud cursos” dins del menú Formació del Professorat. Heu de seleccionar Cep d’Eivissa CONFIRMACIÓ: si esteu admesos/es cal que confirmeu la vostra assistència fins dia 24 de maig de 2015 a l’apartat “Confirma cursos”, dins el menú “Formació del Professorat”. La no confirmació implicarà la pèrdua de plaça. COORDINACIÓ Montse González Vera (montse@cepeivissa.cat), assessora de llengües estrangeres del CEP d’Eivissa, http://cepeivissa-llestrangeres.blogspot.com.es/ CRITERIS DE SELECCIÓ I ADJUDICACIÓ DE PLACES Per ordre d’inscripció CONDICIONS DE CERTIFICACIÓ Per tenir dret a la certificació cada assistent haurà d’assistir, com a mínim, al 80% de la durada de l’activitat (BOIB núm. 8-17/01/02 Ordre del 2 de gener del 2002).

×