N`aroplnan              Fort po të lutem nga kjo lartësi,                   Po të luti tu...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Agim Gashi - N`aeroplan Zotin e luta

1,222 views

Published on

Agim Gashi - N`aeroplan Zotin e luta (Posted by:MD)

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Agim Gashi - N`aeroplan Zotin e luta

 1. 1. N`aroplnan Fort po të lutem nga kjo lartësi, Po të luti tuj tu përgjëru,Zotin e luta Ka ardhë koha me harta të vjetra Me ja nisë prap me punu.Kam marrë rrugën për Dardani Me e bashkue atdheun plakDisa dite vizitë me i ba, Kah ashtë uji e toka e jonë,Me u çmallë me miqë e shokë Ndoshta Ti sna ke denueE nanën time me e pa. Të vetërobnuem me ndej gjithmonë.Kur kam hypë në aeroplan Më ka ardhë një za nga qielliDhe ashtë nisë me fluturu, Za i ambël dhe i butë,Kanë fillue turbulencat, Ka ardhë koha dhe për shqiptarSi n shpirt timin kur m kapin mu. N lëvozhgë t veten me u futë.Ngreheshim lartë qiellit përpjetë Mendjen n kokë, mos e vidhni vendin,Në dhetëmijë kur ka mbërri, Vllau-vllaun mos me vra,E kam lutë Zotin e Madh Se shqiptari i vërtetëMë ndëgjo o Naltëmirësi. Tjerë anmiq sa shumë i ka.I jamë drejtue me gjithë zemër Iku zani, ma nuk erdhiZotit të Madh që ashtë n gjithësi, Më dha mue me kuptu,Kthehu njiherë në toka tArbnit Se ka mbetë edhe shumë kohëE dhuro n shqiptar mirësi. Atdheu im me u bashku.Shumë Ju luti, jamë afer Teje, Më rrodhen lotët u përmallovaKurr ma afër stë kam qendrue, Sa mendova dhe në smundjen time,Lësho mëshirë te populli im Derisa të vjen te bashkimiTokat shqiptare me i bashkue. Sdo ta pret kjo jeta ime. Agim Gashi 06.06.2012 Në aeroplanin Dusseldorf- Prishtinë ora 16.10

×