Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

14 home sac

867 views

Published on

Conte

Published in: Education
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

14 home sac

  1. 1. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol “Hi havia una vegada...” ...CONTES ENCETATS, CONTES CONTATS!!! Abril 2017 L’HOME DEL SAC VOL FER AMICS Inici: Seminari Dinamització Biblioteques Escolars -CRP Baix Llobregat 1. Sant Feliu de Llobregat- Nus: Alumnes 2nB Escola Pau Vila, El Papiol (Tutora: Carme Maeztu) Desenllaç: Alumnes 1r Escola Pont de la Cadena, Molins de Rei (Tutora: Mercè Royo)
  2. 2. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol Semblava una nit fosca i tranquil·la, quan de sobte un soroll em va despertar. En obrir els ulls, em vaig trobar al davant...
  3. 3. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 2nB Escola Pau Vila – El Papiol . . . un home amb un sac!! - Ets un somni? -li vaig preguntar. - No sóc un somni, sóc de veritat. He vingut a veure’t per si volies ser el meu amic. Tots els nens em tenen por i cap vol ser el meu amic. –li va contestar l’home del sac. La Raquel es va sorprendre molt perquè no imaginava que els homes del sac existissin de veritat. Pensava que només vivien als contes de por.
  4. 4. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol NUS 2nB Escola Pau Vila – El Papiol Però com era una nena valenta i eixerida li va dir: - Explica’m coses de la teva vida... - Uiiii! La meva vida és molt trista, tothom em té por. Quan em veuen s’espanten i marxen corrents. Es pensen que els agafaré i els ficaré dins del sac. És impossible fer amics... -va contestar l’home del sac molt trist. - I què portes dins del sac? -li va preguntar la Raquel. - Porto joguines i xuxes per regalar als nens i nenes que vulguin ser amics meus. - Ahhhh! Doncs haurem de pensar i a veure si se’ns acut alguna idea perquè puguis fer amics.
  5. 5. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1r Escola Pont de la Cadena – Molins de Rei El primer que vam pensar va ser, abans de despertar-los, obrir el sac per ensenyar les xuxes i les joguines. Després també vam pensar que el que podia fer era despertar els nens d'una manera diferent i tranquil·la. Així que dit i fet!!! Una nit estrellada i de lluna plena l'home del sac va entrar a casa del Miquel, un amic de la Raquel. El Miquel es va despertar quan va sentir una oloreta molt bona de flors i uns petons dolços a la seva cara. - Qui ets? -va preguntar el Miquel. - Sóc l´home del sac.
  6. 6. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1r Escola Pont de la Cadena – Molins de Rei - M´ha agradat molt com m´has despertat. –-li va dir el nen. - Que content estic! Vols ser el meu amic? -va preguntar l’home del sac. - Sí, m´agradaria molt ser el teu amic. –-va contestar en Miquel. - Vols què juguem junts amb les joguines que porto al meu sac?
  7. 7. Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Servei Educatiu Baix Llobregat 1 Sant Feliu de Llobregat - Molins de Rei - El Papiol DESENLLAÇ 1r Escola Pont de la Cadena – Molins de Rei A partir d’aleshores l´home del sac cada nit visitava un nen o una nena, els despertava suaument amb la seva bona olor i els petons. I mai li va faltar un amic. I va viure feliç, compartint xuxes d’anís.

×