Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
What to Upload to SlideShare
Loading in …3
×
1 of 2

Lletra a lletra 20192020.docx

0

Share

Download to read offline

tríptic

Lletra a lletra 20192020.docx

  1. 1. APUNTA’T al club de lectura i gaudeix tastant els llibres! Club de lectura infantil / curs 2019-2020 LLETRA A LLETRA Per a nens i nenes de 2n de primària L’activitat és gratuïta. Pensada com una extraescolar més. Es realitzarà: DIMARTS de 18 a 19h cada quinze dies Inscripció prèvia. Places limitades T 93 8115782 e-mail: b.st.pereribes.jp@diba.cat APUNTA’T al club de lectura i gaudeix tastant els llibres! Club de lectura infantil / curs 2019-2020 LLETRA A LLETRA Per a nens i nenes de 2n de primària L’activitat és gratuïta. Pensada com una extraescolar més. Es realitzarà: DIMARTS de 18 a 19h cada quinze dies Inscripció prèvia. Places limitades T 93 8115782 e-mail: b.st.pereribes.jp@diba.cat APUNTA’T al club de lectura i gaudeix tastant els llibres! Club de lectura infantil / curs 2019-2020 LLETRA A LLETRA Per a nens i nenes de 2n de primària L’activitat és gratuïta. Pensada com una extraescolar més. Es realitzarà: DIMARTS de 18 a 19h cada quinze dies Inscripció prèvia. Places limitades T 93 8115782 e-mail: b.st.pereribes.jp@diba.cat
  2. 2. En què consisteix? Lletra a lletra és un espai de relació amb la lectura per a alumnes de segon de primària, els quals estan en un moment d’assoliment de l’aprenentatge lector. Llegirem al ritme del grup, provarem de llegir en veu alta, ens emportarem en préstec els llibres a casa i ens reunirem cada quinze dies per comentar el llibre que haurem llegit. A cada trobada farem una activitat relacionada amb la lectura llegida a casa. Poden apuntar-s’hi nens i nenes que els agradi molt llegir i també d’altres que els costi una mica perquè la proposta no és una cursa lectora, sinó que el què busquem és treballar la comprensió lectora i per fer-ho llegirem i treballarem els llibres a poc a poc mirant de passar-nos-ho bé! CALENDARI 2019 dimarts 24 de setembre presentació a les famílies i posada en marxa dimarts 8 d’octubre dimarts 22 d’octubre dimarts 5 de novembre dimarts 19 de novembre dimarts 3 de desembre dimarts 17 de desembre Feu la inscripció amb temps! En què consisteix? Lletra a lletra és un espai de relació amb la lectura per a alumnes de segon de primària, els quals estan en un moment d’assoliment de l’aprenentatge lector. Llegirem al ritme del grup, provarem de llegir en veu alta, ens emportarem en préstec els llibres a casa i ens reunirem cada quinze dies per comentar el llibre que haurem llegit. A cada trobada farem una activitat relacionada amb la lectura llegida a casa. Poden apuntar-s’hi nens i nenes que els agradi molt llegir i també d’altres que els costi una mica perquè la proposta no és una cursa lectora, sinó que el què busquem és treballar la comprensió lectora i per fer-ho llegirem i treballarem els llibres a poc a poc mirant de passar-nos-ho bé! CALENDARI 2019 dimarts 24 de setembre presentació a les famílies i posada en marxa dimarts 8 d’octubre dimarts 22 d’octubre dimarts 5 de novembre dimarts 19 de novembre dimarts 3 de desembre dimarts 17 de desembre Feu la inscripció amb temps! En què consisteix? Lletra a lletra és un espai de relació amb la lectura per a alumnes de segon de primària, els quals estan en un moment d’assoliment de l’aprenentatge lector. Llegirem al ritme del grup, provarem de llegir en veu alta, ens emportarem en préstec els llibres a casa i ens reunirem cada quinze dies per comentar el llibre que haurem llegit. A cada trobada farem una activitat relacionada amb la lectura llegida a casa. Poden apuntar-s’hi nens i nenes que els agradi molt llegir i també d’altres que els costi una mica perquè la proposta no és una cursa lectora, sinó que el què busquem és treballar la comprensió lectora i per fer-ho llegirem i treballarem els llibres a poc a poc mirant de passar-nos-ho bé! CALENDARI 2019 dimarts 24 de setembre presentació a les famílies i posada en marxa dimarts 8 d’octubre dimarts 22 d’octubre dimarts 5 de novembre dimarts 19 de novembre dimarts 3 de desembre dimarts 17 de desembre Feu la inscripció amb temps!

×