CCN business plan norsk Norwegian version

848 views

Published on

CCN business plan norsk Norwegian version
http://www.carboncentralnetwork.com/boran

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
848
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

CCN business plan norsk Norwegian version

 1. 1. Hvem er CCN?• Carbon Central Network’s hovedkontor er i Adelaide Australia• CCN ble etablert for å lære folk om klima endringer og viktigheten av verdens regn skoger. CCN har som mål å gjenn opprette mistet respekt for moder jord og vår planet
 2. 2. Hva gjør CCN?CCN er et fullservice carbon kvotehandels konsulentfirma, med en karbonauksjons plattform og interesse i investeringer i alle fremvoksende grønneteknologier.Vi håndterer og administrerer innkjøp og vurderinger av grønne prosjekter forå hjelpe deg med markedsføring og kunne tjene godt fra disse prosjektene.Vi gir deg din personlige direktesalgs- og bedrifts- markedsførings websiderVi administrerer driften av en 24 timers 7 dager i uken auksjons plattform hvordu kan kjøpe og selge fra, eller henvise kunder til å kjøpe fra.Vi tilbyr regnskap, linking og sporings systemer for å ta vare på alle de provisjoner på salg for deg, vi gir også støtte og rådgivning der det behøves Du kan gjøre en forskjell ved å bli med oss i å redde vår verdens regnskoger, og i å hjelpe oss til også å inspirere andre til å gjøre det samme.
 3. 3. CCN Tiltak: Bruk av Ralph å utdanne folk om å spare regnskogen. • CCN Blog sideRalph • CCN Sosiale Nettverk • CCN CCTV via YouTube CCN Grønne Debit Mastercard • % av alle avgifter går til berging av regn skoger • Fler valuta kontoer • Worldwide Grønt Lojalitetsprogram start mai 2011
 4. 4. Etablerere of CCN Campbell Scott – Med Etablerer and CEO • Campbell Scott, startet sitt forretnings liv ved å eie og drive et vellykket franchise i en alder av 24 år, noe han til slutt solgte for å drive nettverks markedsføring på heltid, der han virkelig fant sin lidenskap. Campbell mener sterkt at med kunnskap, lidenskap og teknologi, kan alle skape verdier i det globale markedet, og skape en givende og et meningsfylt liv for seg og sine kjære.CAMPBELL SCOTT Erminio Kotlar –Med Etablerer, President and Styreformann Erminio ble født i Kroatia, og snakker flere språk, inkludert engelsk, kroatisk og italiensk. Han ble først involvert i nettverket markedsføring industrien mens han drevcsin egen restaurant for 25 år siden. Han mener sterkt at vi alle trenger å foreta en gjennomtenkt beslutning i å redusere vårt eget Carbon forbruk ved hjelp av brukav energi, land og vann på en mer bærekraftig måte. ERMINIO KOTLAR
 5. 5. Hvorfor CCN presser på for HANDLING !• På slutten av 1990-tallet nådde forskerne en enighet om at global oppvarming var en stor grunn til bekymring. Mange forskere (og mennesker) mener nå at global oppvarming er den største miljøtrusselen i det 21. århundre.Global oppvarming er et direkteresultat av klimatiske endringerrundt om i verden. 9 av de 10siste årene var de varmeste inedtegnet historie.Med oppbygging av klimagasseri atmosfæren blir mer av solensstrålinger absorbert ogforårsaker økning av overflate-temperaturen på jorden.Varme hav absorberer mindreCO2. I tillegg har høyere nivåerav kondens skapt økninger imassive flommer og snestormer globalt.
 6. 6. 29000 millioner tonnkarbondioksid slippes ut avmenneskelig aktivitet per år fraforbrenning av fossile brennstofferog nedbrenning av verdensskoger.Hundrevis av forskere ogpolitikere, som utgjør FN’sklimapanel, har funnet med nittiprosent sikkerhet at menneskeligaktivitet forårsaker klimaendringer,men selv med stadig økende beviser mennesker fortsatt skeptiske.
 7. 7. Australia. Global oppvarming er ikke lenger noen fremtidshendelse vi ikke trenger å bekymre deg for tiår.Det skjer akkurat nå!Vi ser nå ekstremvær skifter som resulterer i massiveoversvømmelser, skogbranner, alvorlige tørkeperioder, ogbleking av korallrev.
 8. 8. Stadig flere politikere begynner å tenke global oppvarmingog klimaendringer som intet mindre enn en nasjonalsikkerhetstrussel, ifølge en artikkel i New York Times.
 9. 9. Globale oppvarmings bekymringer- - Hav Nivå Stiger -Avlinger slår feil- - Vann og mat mangel -Dramatiske Øko system forrandringer
 10. 10. Hvorfor er regn skoger så viktige ?Regnskoger er referert til som "verdens lunger". Hvis vi taperkampen for å redde vår verdens regnskoger vi vil tape kampen motklimaendringer. De gir viktig økosystem fordeler for hele verden. De lagrer vann, regulere nedbør og gir et hjem til over halvparten av klodens biologiske mangfold. Men enda viktigere, de spiller også en avgjørende rolle i klimaendringene. Milliarder av dollar er nå lovet budsjetert hvert år for å hjelpe utviklingsland i å stoppe regnskog ødeleggelse, skaffe ren energi og tilpasning til klimaendringer.
 11. 11. REDD: en ny strategi lagt frem av UNFCCC ‘REDD’ refererer til Carbon Credits laget fra ”Redusere Utslipp fra Avskoging og Nedbrenning".• REDD er en ny prosess som er utviklet for å bidra til å sette en verdi på vern og bevaring av vår verdens regnskoger.• REDD innebærer en nær involvering av alle interessenter, inkludert regjeringer, urfolk og andre skog-avhengige samfunn, i et nasjonalt og internasjonalt program som støttes av FNs rammekonvensjon om klimaendring.• REDD - programmet er utviklet for å sette en verdi på kreditt ved å stoppe ødeleggelsen av regnskogen. Regnskog ødeleggelsene står for nesten en fjerdedel av karbon og utslipp av gasser inn i atmosfæren. Dette er den humanitære måten å sikre overlevelsen av verdens regnskoger for framtidige generasjoner å dra nytte av.• REDD vil være den mest ettertraktede og støttet form av karbonkreditter i kommende år, som nasjoner og store selskaper og forbrukere begynner å velge REDD som sin foretrukne måten å kompensere for sine CO forurensning.
 12. 12. CCN PARTNER SGGSustainable Growth Group (SGG) et UK PLCSelskap: Administrerende direktør for SGG er Mr Greg Fryett og han har vært pioner i oppsettet av den nye Global Conservation Standard. SGG opererer kunn i det "grønne " miljøvennlige og ansvarlige markedet, utvikle fornybar energi kilder, sikre regnskogen gjennom REDD, og implementer Agri forretninger og bærekraftig landbruk for å utvikle økonomier.Leverings Avtalen mellom CCN ogSGG er på 10 millioner CarbonCredits med Framskrevet IMO Salg på€ 100 millioner.(ikke inkludert medlem pakke salg).
 13. 13. SGG Partnere Dr Michael Dutschke Dr. Michael Dutschke er en sosio-økonom med ekstra fag. Michael har vært en policy rådgiver på design og gjennomføring av fleksible etterlevelses mekanismer i internasjonal klimapolitikk siden 1997, som observatør i alle relevante møter i Klimakonvensjonen. Siden fremveksten av ddebatten i 2002, har han spesialisert seg på å redusere utslipp fra avskoging og skogforringelse (REDD). Michael fokus er på politikk utvikling, kapasitet og institusjonsbygging samt prosjekt rådgivning for klima og utvikling i arealbruk og biomasse energi.Agus Pratama Sari: CEO of Sustainable ConservationAgus Sari har en høyere grad fra Energy and Resources Group ved Universitetet iCalifornia.Agus er administrerende direktør i bærekraftig bevaring og Non-Executive Director iorganisasjonen PEACE. Før disse utnevnelsen var han både landdirektør i Indonesia, ogStrategisk Policy direktør i Sørøst-Asia for Ecosecurities, en av verdens største COaktivum utviklere. CCN er stolt over å arbeide med slike innflytelsesrike medlemmer av miljø engasjementet.
 14. 14. RIMBA MEGAH LESTARI BEVARINGS PROSJEKT Rimba Megah Lestari bevaring prosjekt er det største øko prosjektet i Indonesia til nå! Det totale prosjekt området er 250 000 hektar, med et skogareal på 227 000 hektar ,hvorav mer enn 180.000 hektar er markert som bevarings område. CCN har inngått en avtale om kjøp av 10 millioner Carbon Credits avledet fra vern av regnskog fra avskoging. Dette er en av de største avtalene som skal signeres og forpliktet til av en organisasjonVirtuelt kart av Rimba Megah Lestari i verden.
 15. 15. RIMBA MEGAH LESTARI BEVARINGS PROSJEKT Rimba Prosjektet innebærer å finne bærekraftige måter å sikre fortsatt eksistens av lokale urfolk i området som består av over 800 mennesker. Når du kjøper klimakvoter fra CCN, er midler blir satt direkte tilbake til prosjektfinansiering og bevaring av aktiviteter og i å støtte lokal- samfunnet med etablering av ny infrastruktur og gjennomføring av bærekraftig landbruks praksis egnet for området.
 16. 16. Karbon Markeds Potensial" Carbon vil bli verdens største vare marked, og det kan bli verdens størstemarked i det hele. - London’s Financial WorldCarbon Market næringen er sannsynlig å skape store nye muligheter for folk åetablere nye virksomheter fra.I motsetning til andre virksomheter over hele verden vil Carbon Market bli merenn bare ”et annet produkt” , men en nødvendighet som regjeringer handler for åinnføre karbon begrensninger .Ettersom flere og flere regjeringer begynner å regulere sitt lands utslipp, og somflere bedrifter begynner å begrense sine utslipp, enten frivillig eller ved juridiskekrav, vil etterspørselen etter tilgjengelige karbonkreditter jevnt stige - og så vilprisen!Vi må bare henvise til loven om tilbud og etterspørsel å se at denne industrien erpå randen av en stor eksplosjon.
 17. 17. Hvordan du kan bli involvert!1) Reduser dine personlige eller forretnings- messige Carbon Fot avtrykk: gjenvinne, gjenbruk, redusere2) Støtte og kjøpe fra selskaper som er karbonnøytral3) Ta stilling til økologiske- og miljøvern tiltak4) Offset din carbon fot avtrykk med REDD5) Investere i nye Grønne Teknologier og andre miljøvennlige prosjekter Nå, hva om det var ett selskap som kan hjelpe deg å oppnå alle disse målene, men også incentivized deg for din innsats?
 18. 18. • Carbon Central Network tilbyr folk muligheten til å bli selvstendig næringsdrivende Carbon Traders jobbe deltid hjemmefra eller til og med full-tid.• Vi utbetaler provisjoner hver 14. dag• Vi tilbyr også andre gode insentiver for toppresultat Carbon Traders, eksempel bil leasing eller leie, eco hjem forbedringer, øko-ferie bonuser og mer.
 19. 19. CCProvisjons Plan
 20. 20. Inntjenings begrensningerDet er lagt ned et stort arbeide for å nøyaktig representere dette produktet og dets potensiale. DET ERIKKE GARANTERT at du vil tjene NOE penger ved bruk av de teknikker og ideer ELLERPROGRAMVAREN SOM LEVERES MED DETTE NETTSTEDET. EKSEMPLER PÅ DENNE SIDEN ERIKKE tolkes som en garanti eller løfte om RESULTAT.Inntjeningspotensialet er helt avhengig av personen som bruker informasjonen til denne siden, ideene ogteknikkene. VI ser ikke på dette som et BLI RIK RASKT OPPLEGG.Ditt nivå av suksess i å oppnå RESULTATENE hevdet i DENNE SIDEN avhenger av tiden du bruker til deideer og teknikker som er nevnt, din økonomi, KUNNSKAP OG ulike ferdigheter. SIDEN Disse faktorenevarierer avhengig av individer, kan vi ikke garantere din suksess eller inntektsnivå.VI ER HELLER IKKE ANSVARLIG FOR NOEN av dine handlinger. MATERIALE I DENNE PRESENTAIONkan inneholde informasjon som INKLUDERER Utsagn om fremtiden som gir våre forventninger ellerprognoser for fremtidige hendelser. Du kan identifisere disse erklæringene ved at de IKKE omtalerhistoriske eller aktuelle fakta.De bruker ORD SOM,Forutse, FORVENTER, PROSJEKT, hensikt, PLAN, tror, OG ANDRE ORD OGVILKÅR FOR tilsvarende betydning i forbindelse med en beskrivelse av potensielle fortjenester ellerøkonomiske fordeler.ALLE uttalelsene HER ELLER PÅ NOEN AV VÅRE SALGS MATERIALE ER MENT å uttrykke våroppfatning av potensiell fortjeneste. Mange faktorer vil være viktige i å bestemme din faktiske resultater ogvi garanterer ikke at du vil oppnå resultater som ligner på våre eller noen andres, FAKTISK vi garantererikke at du vil oppnå noen resultater fra våre ideer og teknikker fra vårt materiale.
 21. 21. Det er Gratis å bli med.• Step 1. Bli henvist av noen å CCN og registrere deg online med dine opplysninger.• Step 2. Motta din personlige replikerende nettsted slik at du også kan henvise andre til CCN.• Step 3. Bygg ditt nettverk online.• I det øyeblikket du registrerer deg online med CCN vil du bli tildelt en possisjon i CCN Multi-Match Network. Du kan begynne å samle poeng og bonuser fra dag 1, på alle salg som er gjort i nettverket ditt. Du får 21 dager til å oppgradere og betale for medlemskapet din ved å kjøpe en affiliate, ambassadør eller Carbon Trader pakken. Hvis du ikke gjør det, er din første posisjon i CCN Multi-Match Network deaktivert, men du kan fortsatt oppgradere igjen når som helst, og får da en annen plassering.
 22. 22. Meld deg inn GratisSå kan du velge blant disse CCN Pakkene:
 23. 23. CCN På Nett Forrenings systemInkluderer• Replikerende Markedsførings Websider• På Nett Back Office• På Nett Auksjon tilgang• ECO Kreditt Bonus program• Webinar MLM Trenings Program• Salgs og Markedsførings Verktøy• Carbon Trader Trenings Program
 24. 24. CCN Den Rimelige Hjemme Forretning Din Status Nivå Uni-Level Multi-Match MatchingOpp Start 10% Nivå 1 InntektKostnad og 2€120 Affiliate JA Maks €100 per dag Ja opp til 6 Tonn Co2-e €1,000 per 14 dag 4 Nivå€240 Ambassador JA Maks €200 per dag Ja opp til 12 Tonn Co2-e €2,000 per 14 dag 4 Nivå€400 Carbon Trader JA Tjen fra €2,000 per Ja opp til 25 Tonnes Co2-e 14 dag til €45,000 4 Nivå per 14 dag.Som en Carbon Trader er du kvalifisert til å komme deg gjennom til neste CCNStatus nivå av Trainee Carbon Trader og deretter hele veien gjennom til VIPCarbon Trader. Vår neste lysbilde viser deg alle CCN Status nivåer oginntjeningsevne.
 25. 25. Trainee Sponsor av 2 Carbon Tradere Daglig Maks €300, 14 dager Maks €3,000 Sponsor av 4 Carbon Tradere (CTs) €4000DailyQualified Daily Maximum of €400, fortnightly Daglig Maks €400, 14 Dager Maks €4000 Maximum of €400, fortnightly €4,000 6CTs Daglig Maks €600, 14 Dager €6,000Associate €2500 bonus vil bli lastet i din ECO konto Joe LOUExecutive 8CTs Daglig Maks €800, 14 Dager €8,000 €2500 THC bonus, €600 pr. måned Bil, Ekstra Posisjon 10CTs Daglig Maks €1000, 14 Dager €10,000Premier €10,000 THC bonus, €900 pr. Måned Bil, Extra Posisjon 10CTs Daglig maks €1500, 14 Dager €15,000 V.I.P. €10,000 THC bonus, €1,200 pr måned Bil Bonus
 26. 26. Uni-Level Bonuses: Betalt på personlige direkte salg av pakker. (IMO ekskludert)Provisjons Plan Team Sales Betalt av din samlede organisasjons salg til uendelig Matching Bonus: Betalt i forhold til hva dine personlige kontakter tjener. ECO Bonus: Bonuser utbetales daglig basert på selskapets salg og annen virksomhet. Live Auctions: Kjøp og salg av Carbon Credits
 27. 27. Kalkulerer provisjonene i Nåtid• Provisjons uttak blir behandlet på 5. og 20. i hver måned.• CCN vil betale disse provisjonene gjennom Bank Wire, PayPal, AlertPay eller CCN minibankkort MasterCard• Alle medlemmer vil også bli satt opp med en multi-valuta CCN Ezybond konto
 28. 28. Uni-Level Bonuses: Betalt på personlige direkte salg av pakker. (IMO ekskludert)Provisjons Plan Du får betalt 10% på alle CCN Carbon Pakke Salg på første nivå og andre nivå av personlig refererte medlemmer: Affiliate Salg: € 120 x 10% = € 12 i bonus Produkt Ambassador Salg. € 240 x 10% = € 24 i bonus Salg Carbon Trader Salg. € 400 x 10% = € 40 i bonus € • Nivå En 10% Tjen 10% på alle pakke kjøp gjort av de du personlig harsponset. € • Nivå To 10% Tjen 10% på alle pakke salg gjort av de du personlig har sponset.
 29. 29. Team Sales Betalt av din samlede organisasjons salg til uendeligProvisjons Plan Multi Match Inntekt Data utregning av Salgs Poeng , Venstre eller høyre organisasjon Two personal Sales to Qualify for Multi Match income 250 /500 = match = €50 250 500 Pts Pts
 30. 30. Team Sales Betalt av din samlede organisasjons salg til uendeligProvisjons Plan Multi Match Inntekt Data utregning av Salgs Poeng , Venstre eller høyre organisasjon 250 /500 = match = €50 Må ha gjort Maksimum minimum 14 Dags Innntekt 2 Affiliate Salg €2000 2 CT Salg €3000 4 CT Salg €4000 6 CT Salg €6000 8 CT Salg €8000 10 CT Salg €10,000
 31. 31. Matching Bonus: Betalt i forhold til hva ditt personlige team tjener.Provisjons Plan 1 CT 3 CT 5 CT 7 CT 10 CT Salg Salg Salg Salg Salg 10% 10% 15% 20% 20% Nivå1 5% 5% 5% 5% Nivå 2 Nivå 2 5% 5% Nivå 3 5% Nivå 4 Carbon Traders kan bli betalt 5% til 20% total Multi- Match inntekt, fra dine første 4 nivåer.
 32. 32. Passiv inntekt: ECO bonuser genereres dagligforhold til ditt karbon kreditt kjøp.Provisjons Plan ECO bonuser genereres daglig fra selskapets salg og fra alle forretnings aktiviteter, handel og oppkjøp av karbonkreditter. Inntekts givende forretninger som skapes fra andre salg som selskapet gjør, genererer inntekter for ECO bonus utbetalinger. Det kreves ingen månedlig avgifter for å tjene ECO bonuser.
 33. 33. ECO Bonus Pool: Betales daglig i forhold til ditt karbon kreditt kjøp.Provisjons Plan For registrerte og kvalifiserte medlemmer som kjøper IMO Carbon Credits. Et medlem kan utveksle IMO karbonkreditter (Ikke fra medlemspakker) for ECO Credits. 1000 Carbon Credits = 1000 av ECO Credits Medlemmene bør være klar over at når karbon kreditter har blitt konvertert til ECO bonuser er de er irreversibelt knyttet til ulike pågående prosjekter og utgangs verdien av kontoen kan aldri bli trukket tilbake. Kommisjonen utbetalinger til medlemmer som deltar i ECO programmet er kontinuerlig og aldri slutt.
 34. 34. Passiv inntekt : ECO Bonuser : Betalesdaglig i forhold til ditt karbon kreditt kjøp. € € € € € € € € € € €
 35. 35. Live Auctions: Kjøp og salg av Karbon KreditterProvisjons Plan Online karbon auksjoner vil være åpne 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, når det er lansert. Ethvert medlem av programmet vil kunne få tilgang til auksjonen til å kjøpe klimakvoter som CCN medlemmene skal selge. 1. IMO:Åpnings tilbud . 10 millioner Karbon Kreditter for salg i ti grupper fra, 6 til 15 Euro inntil utsolgt. 2. Auksjonen åpner og medlemmer kan liste sine Karbon Kreditter for salg gjennom auksjon. Kjøp Karbon Kreditter fra â 6 til 15 Euro og selg dem fra 20 Euro .
 36. 36. 70/30 rule:30% av alle inntekter unntatt personlige direkte salg gårinn på medlemmenes obligatoriske konto for å kjøpe flereklimakvoter fra live auksjoner.Eksempel: Hvis du tjener 1000 Euro hvil 700 væretilgjengelig for deg på kontant konto og 300 vil gå til dinobligatorisk handle carbon credits konto.50% kan brukes mot månedlig vedlikehold. Frem tilauksjonen starter, vil denne kontoen vokse sterkt fra veksteni selskapet.* Det Obligatorisk Auto kjøpe systemet åpner budgivning på € 20 frem til første obligatorisk fonds kontoer er tømt.
 37. 37. IMO. Initial Member Offer ( Åpnings tilbud ) Rabbaterte Carbon Credits Solgt i 10 lotts.(Auksjonen vil åpne når alle IMO CC er solgt )
 38. 38. Kjøp 499 eller mindre og få 1 poeng per CC Multi Match Poengbetales av personlige og Selskaps kjøp
 39. 39. Rimelig minimum månedlige avgifter€40 30 poeng Dette tilsvarer kjøp av 2 tonn Carbon Credits pr. måned for å hjelpe til med å utligne din egen eller din families carbon footprint. Det er så enkelt og rimelig. Ved å opprettholde minimum månedlige kjøp for ditt status nivå vil du kunne tjene alle CCN bonuser. Vær oppmerksom på at når du øker ditt CCN Status nivå du vil bli bedt om å kjøpe mer på grunn av at du tjener mer.
 40. 40. 3 Ekstra Bonuser Carbon Nøytralt hjem. Lys Varmt vann fra sol panel Sol energiSelskaps sponsed bil Vind energi Energi Effektive løsninger3 Måneder Redusere Gass regninger6 Måneder Redusere Elektrisitets12 Måneder regninger Redusere vann forbruk
 41. 41. Bli Verdens førsteMLM Carbon Millionær1. 20 Personlige CT Salg.2. Oppnå €40,000 minimum to ukers inntekt 6 perioder i strekk.
 42. 42. www.carboncentralnetwork.com

×