Perancangan tahunan pbsm

16,742 views

Published on

4 Comments
33 Likes
Statistics
Notes
 • mohon izin bahan kepada saya @nuriwanasuha@gmail.com. kerana byk yg berguna
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • mohon izin email bahan kepada saya .. alamat email o_wezlala@yahoo.com.. Saya guru Penasihat di sekolah pedalaman Sarawak.. tq..
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Mohon izin email bahan kepada saya kerana byk maklumat yg berguna. batrifida@yahoo.com.my
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • salam.mohon izin untuk email kpd saya kerana banyak maklumat yang berguna. pecklian94@hotmail.com
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
16,742
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2,947
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
4
Likes
33
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Perancangan tahunan pbsm

 1. 1. PERANCANGAN AKTIVITI TAHUNAN TAHUN 2012No. Daftar Pasukan : BELIA TR (Y) …… KANAK-KANAK TR (L) 171Nama Sekolah : SEKOLAH KEBANGNSAAN KEPONG, KUALA TERENGGANUBil. Aktiviti (Butiran) Jangkaan Tarikh Huraian Aktiviti Catatan Mengadakan Menyanyi lagu PBSM, pertandingan melukis 1. melukis da mewarna logo Feb dan mewarna logo PBSM PBSM Penerangan guru dan meminta murid 2. Prinsip-prinsip asas PBSM memahami prinsip- prinsip PBSM Memperkenalkan Mac Mengenali jenis alatan yang alatan yang terdapat 3. terdapat dalam peti dalam peti keselamtan keselamtan kepada murid-murid Penyediaan makanan 4. Membuat sandwich dengan cara yang betul Mei Demonstrasi mencuci Penerangan tentang 5. tangan dengan cara yang cara membersihkan betul diri dengan betul Perkhemahan unit Perkemahan 6. beruniform peringkat Jun peringkat sekolah sekolah
 2. 2. Membuat demonstrasi cara 7. Amali anduh pemakaian anduh yang betul. Aktiviti berkumpulan. Julai Murid-murid diminta Mengumpul dan menampal membawa gambar makanan seimbang yang bersesuaian dengan tajuk yang diberi.Disediakan oleh: Disahkan oleh:………………………(PN. FARIDAH BT MAT ZIN) …………………………….Guru Penasihat, EN. RAHMAN BIN PUTEHPersatuan Bulan Sabit Merah, Guru Besar,Sekolah Kebangsaan Kepong. Sekolah Kebangsaan Kepong.

×