092712 julian assange (president obama's audacity) - norwegian

184 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
184
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

092712 julian assange (president obama's audacity) - norwegian

 1. 1. Julian Assange (27. september 2012): Hvem kan si at presidenten i USA er ikke dumdristig? Var det ikke audacity for myndighetene i USA til å ta æren for de to siste år med framgang? Var det ikke dristig for ham å si på tirsdag USA støttet "krefter chage" i den arabiske våren. Tunisiske historie begynte ikke i desember 2010, og Mohamed Bouazizi satte ikke fyr på seg selv, slik Barack Obama kunne bli gjenvalgt. Det må komme som en overraskelse til alle de egypterne som hørte Vice President Joseph Biden erklærer at Hosni Mubarak var en demokrat og at Julian Assange var en HIGH- TECH Terrorist. Det hvite hus har sett at dette PROGRESS er uunngåelig! I denne sesongen-OF-PROGRESS, har presidenten sett "hvilken vei vinden blåser", og han må nå late som det er hans administrasjon "Hvem gjorde det blåse." Se video på: http://youtu.be/ssnDG1nECx4 eller https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a716a865d6375beac6b SOM RIMELIG AVHØRT, NEI "MUHAMMAD MOVIE"SOM HAR VÆRT UTE PÅ YOUTUBE FOR MÅNED S ER IKKE DEN ENESTE MOTIVERENDE GRUNN FOR DEN SISTE OPPRØR I MIDTØSTEN!
 2. 2. FORSTÅ ROLLEN UNITED STATES OF AMERICA S PRESIDENT BARACK OBAMA, HANS ADMINISTRASJON, JURIDISK RÅDGIVER BAKER DONELSON BEARMAN CALDWELL & BERKOWITZ OG USA S CONGRESS KAN HA SPILT I PLANLEGGING, ORKESTRERING, SPREDNING OG FREMME AV DEN PÅSTÅTTE JØDISK - FINANSIERT "MUHAMMAD MOVIE" FOR "SKADEKONTROLL" FORMÅL PÅ GRUNN AV DEN USA UTENRIKSMINISTER HILLARY CLINTON "TV-INTERVJU" UTSETTE THE UNITED STATES OF AMERICA S CENTRAL INTELLIGENCE AGENCYCREATION AV AL QAIDA OG USA STINGERS VENSTRE OVER MIDTØSTEN OG TRUSLER OM SANKSJONER FOR NASJONER SOM MOTSETTER THE UNITED STATES OF AMERICA http://www.slideshare.net/VogelDenise/082112-hillary-clinton-dealing-with-the-united-states-of-americas-stingersYOUTUBE "Fjernet" Vogel Denise Newsome er 21 oktober 2011 "talemelding" utsette UnitedStates Of America president Barack Obamas og hans ADMNISTRATION rolle i hennes avslutningen avansettelsesforholdet med MESSINA BEMANNING - dvs. STOLER PÅ president Obamas kampanjemanager / assisterende stabssjef / direktør personell for Transition Team for USA Barack Obama (JimMessina) T IES / tilkoblinger. Arbeider også med YouTube for å ha Newsome i 2010 PowerPoint-presentasjon Angående Garretson OPPLØSNING GROUP - det vil si en fast OPPTJENT av USA OF AMERICAregjeringen til å HANDLE utbetalinger i den 11 september 2001 ("911") angrepene på WorldTrade Center bygningene: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-xix-garretson-q-and-a-the-911-adjuster
 3. 3. Oh hva en liten WEB vi veve når vi øver å bedra!Den første PowerPoint-presentasjon ble fjernet av YouTube hevde "AVVIST (upassende innhold)" var plassertpå: http://youtu.be/fXukByHcyvUNewsome også inkludert en PowerPoint-presentasjon med henne Ohio Civil Rights Commission Klage og EqualEmployment Opportunity Commission Klage og plassert en kopi på YouTube på: http://youtu.be/ub8QqP_t8Eg såvel som på https://secure.filesanywhere.com/ fs / v.aspx? v = 8a716a865d6272b7a5ae bare i tilfelle YouTubeforsøker å prøve og holde denne informasjonen som er av offentlig registrering fra offentlig / WORLD. Som man kanse, "Det er mer enn én måte å flå denne katten" og å dele informasjon som er av offentlig / GLOBAL interesse.Newsome er PowerPoint-presentasjon er et produkt av hennes arbeid og har vært med i Klager som sendes og erbeskyttet fra useriøse "Copyright" påstander i at det er informasjon som er av offentlig postenUSA president Barack Obama og hans Legal Counsel / rådgiver Baker Donelson er avhengig av deres frontingFIRM - Den Garretson Firm Resolution Group - å bringe en lettsindig søksmål mot Newsome i arbeidet med å fåtil IR hendene på hennes dokumenter.
 4. 4. Imidlertid gjorde Vogel Denise Newsome IKKE underholde slik useriøse prosess og når hun gikk offentlig /GLOBAL i å dele informasjon, Domstolen "lukket" posten - DAAHHHHHH!Nå USA President Barack Obama, United States Department of Labor og deres juridiske rådgiver / rådgiversperrer undersøkelse av Newsome er OHIO sivile rettigheter KOMMISJONEN Klage:http://www.slideshare.net/VogelDenise/092812-eeoc-response-exhibits
 5. 5. Gjentatt i OVERSETTELSE: IKKE tro False "Jobb / Employment" Rapport at president Barack Obamas administrasjon slipper. Nedgangen i "Arbeidsledigheten Krav" kan skyldes det faktum at enkeltpersoners Dagpenger har kjørt ut, og de var ikke kvalifisert for utvidelser. Det har ingenting å gjøre med økonomien bedre - DET ER EN LØGN av president Barack Obama og hans PRO-MEDIA allierte fordi dette er et valgår! President Barack Obama og hans administrasjon kom ETTER Vogel Denise Newsome jobb på MESSINA BEMANNING og deres allierte Selskab - Garretson OPPLØSNING GROUP (dvs. som har håndtert oppgjøret utbetalinger til 911 Responder Ofre, etc.) til "Silence Hennes" fra eksponere sannheten bak 911 angrep og andre kriminelle praksis av amerikanske regjeringen tjenestemenn og deres sammensvorne / medsammensvorne! Det ser ut til at president Barack Obama og hans administrasjon forsøker å bringe fjollete søksmål (S) mot Vogel Denise Newsome å holde henne fra å dele sin kriminelle / SIVILE brudd med det offentlige / WORLD!Det ser ut til at USA president Barack Obama og hans Legal Counsel / rådgiver Baker Donelson hadde YouTubeREMOVE Newsome presentasjon gir en kopi av den 21 oktober 2011 OPPSIGELSE talemelding å holdepublikum / WORLD av å høre det (dvs. Oppsigelse er på samme dato som president Barack Obama kunngjør at"Irak-krigen er over" og troppene vil komme hjem: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-iraq-war-over-bringing-troopshome-102111-articleDen MESSINA BEMANNING talemelding fra Justin Roehm var opprinnelig på YouTube påhttp://youtu.be/GACKP80QRaQ .
 6. 6. En kopi av VOICEMAI L MELDING OM at USAs president Barack Obama og hans terroristregime ikkeønsker publikum / WORLD å høre kan fås fra:http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7065875e6775a76e9eHvordan tror du BERNARD "Bernie" Madoff var i stand til å drive sin Ponzi SCAM iflere tiår og forbli ustraffet? Det ser ut til Bernie Madoff grunnlag Bank hans - JP Morgan Chase og advokatBaker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz å trekke av en av de største finansielle svindel i historien.Madoff (jødisk-amerikansk) levde opp til navnet sitt og "MADE OFF" med ofrenespenger. Hvem tror du OG / kjøre Security and Exchange Commission? En undersøkelse vil gi BakerDonelsons MAJOR / nøkkelrolle i den globale økonomiske kollaps -.. Jeg e gjennom falske rapporter, cover-ups og konspirasjoner som har brakt om den historiske og GLOBAL / WORLD økonomiske fiaskoen idag!Likevel TILLATT YOUTUBE USA President Barack Obama og hans rasistiske / Rasistiske LegalCounsel / Advokat BAKER Donelson å bruke YOUTUBE Social Forum T o spre slikeÆREKRENKENDE TRASH Som "Muhammad MOVIE" i et forsøk på å dekke opp den sanneGRUNNER for Midtøsten oppstander - dvs slik at USA utenriksminister Hillary Clintons Stingers-avslørendeTV-intervju.
 7. 7. ONE GUESS WHO KAN VÆRE juridisk rådgiver for YOUTUBE? HOLD USA er FBI og CIA ut av fremmede land og nekte dem tilgang til utlandet Intelligence. Invitere USA er FBI og CIA i utlandet Investigations, er bare "LeggeVELKOMMEN Mat" ut til TERRORIST / Rasistiske Group (Ku Klux Klan)Mens USA president Barack Obama og hans Legal Counsel Baker Donelson Bearman Caldwell og United StatesCongress har sendt Federal Bureau of Investigation ("FBI") og Central Intelligence Agency("CIA"), Utenlandske nasjoner og deres ledere / Citizens trenger å være klar over at han ikke USA har sendt innRasistiske / rasistiske / terrororganisasjoner som også representert ved Baker Donelson. Leon Panetta fungertesom stabssjef for president William "Bill" Clinton, direktør for CIA, og er nå USA forsvarsminister.Trekking av hetter / ark!
 8. 8. Trekking av hetter / sengetøy: Jeg håper jeg ikke har satt noen på stedet. Jeg er ikke tenkt å prøve og røre deg opp og gjøre deg gjøre noe du ikke ville ha gjort uansett. Jeg ber om at Gud skal velsigne deg i alt det du gjør. Jeg ber om at du vil vokse intellektuelt, slik at du kan forstå problemene i verden og hvor du passer inn i det verdensbilde og jeg ber om at all frykt som noensinne har vært i ditt hjerte vil bli tatt ut. Og når du. . . Når du ser på den mannen du vet at han er noe annet enn en feiging du vil ikke frykte ham. Hvis han ikke var en feiging, ville han ikke gjeng opp på deg. Han ville ikke trenger å snike rundt her. Dette er hvordan de fungerer. De fungerer i munn. Det er en feiging. De satt på et Nei Den tid vil komme da ark slik at du ikke vil vite hvem de er. Det er en feiging. dette arket vil bli dratt av! Hvis den føderale regjeringen ikke tar den av, vil vi ta det av. Takk! - Muslimske borgerrettsforkjemperen Malcolm X http://youtu.be/ayhW5hXHazsGjette hvem som sto bak 14. februar 2006, kidnappingen av Vogel Denise Newsome ogderetter forsøkte å dekke opp den KIDNAPPING med falske CRIMIAL anklagene mot henne for: (1) MotståARREST og (2) Uordentlig oppførsel - Unnlatelse av å overholde LawEnforcement - howeve r, Kidnappers (dvs. i at de hadde ingen juridiskmyndighet til å ta henne og klarte ikke å lese henne, hennes høyre s ellerfortelle henne hvorfor hun var blitt bortført) ga Newsome en tur på"FRONT Seat" mens Constable Jon Lewis assistent red på baksetet ---DAAHH! http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-41-071107-criminal-charges-sla
 9. 9. Ch Arges som ble kastet ut: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-44-criminal-charges-dismissed-sla
 10. 10. Vogel Denise Newsome ADVARSEL Constable Jon Lewis, "For hvis han ikke hørte RATTLE, villehan føle BITE!" Newsome fortsetter å sende inn en sak mot Jon Lewis og andre:http://www.slideshare.net/VogelDenise/021407-complaint-sla-99 som førte til Jon Lewis Unnlatelse av åoppgi en betimelig svar / svar på klagen fordi han brukte sin tid til f ile useriøse kriminelleanklager.
 11. 11. JA disse idiotene er representert ved Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz og/ eller de som de konspirerer. YES, representerer Baker Donelson Alle grener (Executive/ WHITE HOUSE, Lovgivende / CONGRESS og rettslig / HØYESTERETT) i USA regjeringen.Som med Vogel Denise Newsome kidnapping, u synge en HVIT RACIST / terroristregime som Mississippiguvernørens kontor Heade d av guvernør Haley Barbour og hans Leder av Mississippi Athletic kommissær (JonLewis - dvs. har et godt etablert rulleblad maskert som en Constable i gjennomføringen av rasistiske angrep mens iuniform og med bruk av et dødelig våpen. . .) Baker Donelson tjene som Legal Counsel / rådgiver til Mississippiguvernør Haley Barbour. http://www.slideshare.net/VogelDenise/lott-c-lee-bakerdonelsongovernorhaleybarbour-11650299Dommer at Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz brukt å dekke oppkidnappingen av Newsome var Judge William Skinner - dvs. som se Dommer far ser detut ble drept / myrdet av en Federal Bureau of Investigation offisielle og deretterLURTE medlemmer av New Republic of Afrika (en arv av muslimsk Civil RightsLeader Malcolm X)!
 12. 12. ONE GUESS som synes å være BAK forsøkt tildekkingen av det som synes å væreførste-graders drap i USA FLORIDA sak som involverer TRAYVON MARTIN som ble skutt og drept avGEORGE ZIMMERMAN:Gjette på hvem som kjører / kontroll FBIs Undersøkelser - dessuten, hvem erjuridisk rådgiver for FBI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawls-w-lee-ties-to-baker-donelson http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawls-w-leebioinfoGjette på hvordan George Zimmerman blir lov til å motta store donasjoner via PayPal.Gjette hvem Legal Counsel er for PAYPAL Se selv - BAKER Donelson!http://www.slideshare.net/VogelDenise/paypal-is-a-client-of-baker-donelson-bearman-caldwell-berkowitzSelv Florida Dommer var mistenkelig av hvordan George Zimmerman var i stand til så mye pengerangivelig gjennom PayPal - DAHHHHH!
 13. 13. Gjette på hvem som kjører / kontrollere Undersøkelser i Florida A & MUniversity påståtte Trakkasering DEATH hendelsen om Robert ChampionNewsome er kondolanser,. Men synes dette å være uansett hvor en voksen 26år gammel Leder i FAMU band som samtykket og Villig utsatt seg selvfor handlinger som fra rapporter påstår han rådet andre for ikke å delta i. Ikkebare det, ser det ut fra rapporter som Robert Champion signert en ANTI-Trakkasering dokument,! Derfor ble erkjenne deltakelse i slike aktiviteterULOVLIG Nå ser det ut fra NEWS DEKNING, den jødisk-runned Media medslike rasistiske Counsel (Baker Donelson) søker å utnytte denne tragedien påFlorida A & M University regning:Tror du USA President Barack Obama la Florida A & M University tjenestemennvet sannheten av hans Rasistiske juridiske rådgiverS (Baker Donelson BearmanCaldwell & Berkowitz) rolle i FAMU Undersøkelser og hensikt å urettmessigincarcerate Unge afrikansk-amerikanere for hva som synes å være en ulykke?NEI!Robert Champion / Florida A & M University Undersøkelser har blittkompromittert og / eller skjemt på grunn av slike brudd og kriminelle aktiviteter avpresident Barack Obama og hans administrasjon er "skitne hender!" - dvs. i lekmann vilkår, kan kriminelle kostnader (som et spørsmål om lov) må bli kastet ut!Det ser ut til Baker Donelson flytte inn Florida så tidlig som i november 2011 forrollen i kapringen av Florida Valg. http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-expands-intoflorida http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-expands-intoflorida2
 14. 14. Derfor, når FAMU hendelsen inntraff, slo de inn som Buzzards å kapitalisere ogbruke denne saken å ta igjen mot Newsome ha kunnskap om at hun er en Alumnusav Florida A & M University. President Barack Obama er"forræder" som han er, forsøkte å " KAST FAMU underbussen! " Visste President Barack Obama fortelle Florida A & M University ofBaker Donelsons historie med Florida guvernørens kontor? http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-florida-governorship-historyVisste du ser overkill nyhetsdekningen for påståtte Trakkasering dødsfall sominntraff på White universiteter - dvs. for eksempel ved Tennessee StateUniversity, Indiana State University, University of Miami, GeorgiaState University, Yale University, etc. ? NEI! http://www.slideshare.net/VogelDenise/hazing-deaths-at-universitiesDet var en god ting Newsome EKSPONERT president Barack Obamas og h errasistisk regime gjennom henne: MELDING TIL OPPSIGELSE - anmodning om riksrett av president Barack Hussein Obama II - respons til angrepene på Florida A & M University VEDRØRENDE PÅSTÅTTE Trakkasering hendelsen - anmodning om internasjonal militær intervensjon kan være nødvendig - http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for- obama-eviction-notice-011012finalJA, USA president Barack Obama og hans TERRORIST / Rasistiske Counsel(Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz) er i dype problemer - deresMØNSTER-OF-kriminelle aktiviteter er verre enn Watergate-skandalensom involverer tidligere USA P bosatt Richard Nixon!
 15. 15. Gjette på hvem som opprettet og utarbeidet Health Care Reform Bill -også kjent som Obama Care:Gjette på hvem som kontrollerte Høyesterett i USA vedtak i CitizensUnited v Federal Election Commission, 558 US 50 (2010), som gjør detmulig for store penger selskaper mv (dvs. som Baker Donelson) å kaprepresidenten valg og andre føderale valg. Den gode nyheten er at de2012 valget i november har blitt kompromittert, og derfor uavhengig avutfallet de er i utgangspunktet meningsløst og kan ikke håndheves pågrunn av misligheter og lovbrudd begått og partene mottak av ulovlige /ULOVLIG donasjoner som blir utbetalt basert på en Høyesterett i USAvedtak som ble oppnådd gjennom bestikkelser, utpressing, svindel,Utpressing, Tvang, Trusler, etc.
 16. 16. President Barack Obama og hans Legal Counsel / rådgiver Baker Donelson BearmanCaldwell & Be rkowitz listen kan gå av og på og av og på. . .HVORFOR har utenlandske nasjoner / ledere ikke sluttet Sørafrikanske aktivistbiskop Desmond Mpilo Tutu og komme til bunns i de kriminelle handlingene begått avslike TERRORIST / hvit supremacist / rasistiske regimer som USA og Storbritannia: https://www.slideshare.net/VogelDenise/tutu-desmond-tony-blair-george-bush-should-face-trial-for-iraq-war http://www.slideshare.net/VogelDenise/tutu-desmond-blair-bush-should-face-trial-over-iraq http://www.slideshare.net/VogelDenise/tutu-desmond-no-choice-but-to-spurn-blaireller bedt om utlevering av USA presidenter George W. Bush, WILLIAM "Bill"Clinton, Barack Obama og deres RESPRESENTATIVE advokat / advokat BAKERDonelson Bearman CALDWELL & Berkowitz for sine krigsforbrytelser? utlevering av disse USAVogel Denise Newsome ber gjennom sin 10 januar 2012 Klagepresidenter, deres visepresidenter, etc. - dvs. se på Page 292. MELDING TIL OPPSIGELSE - anmodning om riksrett av president Barack Hussein Obama II - respons til angrepene på Florida A & M University VEDRØRENDE PÅSTÅTTE Trakkasering hendelsen - anmodning om internasjonal militær intervensjon kan være nødvendig - http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links- for-obama-eviction-notice-011012final
 17. 17. Ikke bli overrasket - Ja, Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz harOffice (r) i London, England: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-wikipedia-infoStorbritannias / Storbritannias hoder som dronning Elizabeth, Tony Blair, etc. bør også holdesansvarlig hvis de spilte en rolle i den 11 september 2001 INNLAND terrorangrep utført av UnitedStates of America s korrupte offentlige tjenestemenn (President Bush, President Clinton,Kongressen, etc.) på sine egne borgere / jord og utforming av en gruppe (al-Qaida) skapt av USAstørste Central Intelligence Agency (CIA). http://youtu.be/YnigFUc0AgwIfølge USAs utenriksminister Hillary Clinton, skapte USA al-Qaida. Ifølge rapporter, kan Storbritannias dronning Elizabeth II og USAs president Barack Obama være relatert! Så det ser ut til at president Barack Obama er knyttet til busker (tidligere presidenter George W. Bush / George HW Bush), Vice President Richard "Dick" Cheney, utenriksminister Hillary Clinton, tidligere president Ronald Reagan. . .Gjette, hvis USA SKAPTE al-Qaida og hevder det var al-Qaida bak 11 september 2001 World Trade CenterAngrep / bombene (911 Angrep) - som kan forklare hvorfor USA er allierte som Storbritannia / Storbritanniaog dets ledere, samt andre allierte interessert i Midtøsten Resources -. jeg e. Land, olje, kull, juveler, penger, etc. -Har ikke Bedt om at bevis og / eller satt i gang egne undersøkelser i USA innenlandske terrorangrepog nå kan være med på konspirasjoner i USA å "rydde opp løse tråder" - Dvs.KILLING / myrder folk med kunnskap om sannheten bak 911 angrep.
 18. 18. Tenk på det! HVORFOR NÅ gjorde Storbritannia / Norge tillate utlevering av en mann(Abu Hamza al-Masri) hevdet å være en "radikal islamistisk Cleric" - uten bevis? IfølgeUSAs utenriksminister Hillary Clinton, trent USA folk de nå kaller fanatiske / RADICAL. http://youtu.be/wGbqZHRv19YSå w hat rolle (hvis noen) gjorde Storbritannia (dvs. statsminister Tony Blair) spille i USA innenlandsketerrorangrep? Det er ikke en tilfeldighet at ingen utenlandske Nation presset for sannhetenog gjennomførte sine egne undersøkelser av 911 Angrep heller enn å stole på USAløgner og Er det ikke rart at ingen utenlandske Nation eller deres ledere harpresset for utgivelsen av fotografiene og bevis på Killing / Murder of Osama Bin Laden1. mai 2011 som president Barack Obama og hans administrasjon anbefales ville bliutgitt; Men nå nekter å overholde lovene i USA under Freedom of Information Act! DenneRasistiske / terroristregime Baker Donelson er så vant til å ødelegge dokumenter og bevis på at USAer stats er kommer til å ha en svært vanskelig tid beviser at 911 Angrep ble utført av andre enn USAegne Korrupte CONGRESS ional Medlemmer, hvite hus tjenestemenn og deres sammensvorne /medsammensvorne!ONE GUESS av hva USA president Barack Obama og hans rasistiske / Rasistiske Regime vedhjelp av Kongressen og domstolene har tenkt å gjøre med Abu Hamza al-Masri! som styrer / RUNrettsvesenet? JA, Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ! Det er en grunn til at de harbrukt godt over et år på å holde Newsome underskriftskampanje FOR EKSTRAORDINÆRstevning blir arkivert, og har kommet ETTER hennes bankkonto (er) og Job (s): http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition-forextraordinarywrit-exhibits-final http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceiptsMan kan se hvorfor det kan ha vært et godt trekk for WikiLeaks grunnlegger JulianAssange for å søke asyl. På grunn av USA sin rulleblad og Patten-OF-PRAKSIS idekker opp sine forbrytelser og Fram ING borgere er godt dokumentert, og det synes dekan ha lagt Julian Assange på United States of America President Barack Obamas"SECRET KILL LISTE:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-secret-kill-list-13166139

×