Llegenda de Sant Jordi

2,236 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,236
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
265
Actions
Shares
0
Downloads
14
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Llegenda de Sant Jordi

 1. 1. En un país molt llunyà hi havia un drac monstruós que podia caminar, nadar i volar.El drac matava i menjava tot el que trobava davant seu. El poble decideix donar-liun parell danimals cada dia.
 2. 2. En un país molt llunyà hi havia un drac monstruós que podia caminar, nadar i volar.El drac matava i menjava tot el que trobava davant seu. El poble decideix donar-liun parell danimals cada dia.
 3. 3. En un país molt llunyà hi havia un drac monstruós que podia caminar, nadar i volar.El drac matava i menjava tot el que trobava davant seu. El poble decideix donar-liun parell danimals cada dia.
 4. 4. Quan sacaben tots els animals del país acorden oferir-li una persona perquè se lamengi. Cada dia fan un sorteig per triar a qui toca. Un dia toca a la filla del rei.
 5. 5. Quan sacaben tots els animals del país acorden oferir-li una persona perquè se lamengi. Cada dia fan un sorteig per triar a qui toca. Un dia toca a la filla del rei.
 6. 6. Quan sacaben tots els animals del país acorden oferir-li una persona perquè se lamengi. Cada dia fan un sorteig per triar a qui toca. Un dia toca a la filla del rei.
 7. 7. El rei i la reina estan desesperats perquè només tenen una filla i no la volen perdre.La princesa també està molt trista.
 8. 8. El rei i la reina estan desesperats perquè només tenen una filla i no la volen perdre.La princesa també està molt trista.
 9. 9. Tothom està molt trist, però finalment, duen la princesa a la cova deldrac. El drac quan la veu treu foc pel nas. La princesa té molta por.El drac se la vol menjar!!!
 10. 10. Tothom està molt trist, però finalment, duen la princesa a la cova deldrac. El drac quan la veu treu foc pel nas. La princesa té molta por.El drac se la vol menjar!!!
 11. 11. Tothom està molt trist, però finalment, duen la princesa a la cova deldrac. El drac quan la veu treu foc pel nas. La princesa té molta por.El drac se la vol menjar!!!
 12. 12. Tothom està molt trist, però finalment, duen la princesa a la cova deldrac. El drac quan la veu treu foc pel nas. La princesa té molta por.El drac se la vol menjar!!!
 13. 13. De sobte apareix Sant Jordi dalt del seu noble cavall.
 14. 14. Sant Jordi mata al drac amb la seva llança. Allà on ha caigut la sang del drac hisurt un roser de roses vermelles.
 15. 15. Sant Jordi mata al drac amb la seva llança. Allà on ha caigut la sang del drac hisurt un roser de roses vermelles.
 16. 16. Sant Jordi dona una rosa a la princesa. Tot el poble està molt content. Al final, SantJordi sen va dalt del seu cavall a salvar a altres pobles. Fi.
 17. 17. Sant Jordi dona una rosa a la princesa. Tot el poble està molt content. Al final, SantJordi sen va dalt del seu cavall a salvar a altres pobles. Fi.
 18. 18. Sant Jordi dona una rosa a la princesa. Tot el poble està molt content. Al final, SantJordi sen va dalt del seu cavall a salvar a altres pobles. Fi.
 19. 19. Sant Jordi dona una rosa a la princesa. Tot el poble està molt content. Al final, SantJordi sen va dalt del seu cavall a salvar a altres pobles. Fi.

×