Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Foloseste psihologia culorilor în viața ta

243 views

Published on

Există numeroase studii și opinii cu privire la culori, terapia prin utilizarea culorilor și chiar rețete oculte care utilizează culorile pentru a îmbunătății viața oamenilor. Culoarea a reprezentat mereu un element de diferențiere, separație dar și un mijloc de creație și desăvârșire. Va prezentăm una dintre opiniile pragmatice privind psihologia culorilor și aplicarea în practică a potențialului acestora de a ne influența precum și modul în care suntem chiar manipulați de către creatorii de imagine comercială.

Published in: Education
  • Be the first to comment

Foloseste psihologia culorilor în viața ta

  1. 1. Articles from Portal Inspirational pentru Lumea Ta Foloseste psihologia culorilor în viața ta 2014-06-11 21:06:15 D.O.R. Romania Există numeroase studii și opinii cu privire la culori, terapia prin utilizarea culorilor și chiar rețete oculte care utilizează culorile pentru a îmbunătății viața oamenilor. Culoarea a reprezentat mereu un element de diferențiere, separație dar și un mijloc de creație și desăvârșire. Va prezentăm una dintre opiniile pragmatice privind psihologia culorilor și aplicarea în practică a potențialului acestora de a ne influența precum și modul în care suntem chiar manipulați de către creatorii de imagine comercială. So macht Kochen Spaß hse 24.de /Kue che _und_Ko che n Erstklassige Küchen- & Kochartikel. Gleich bequem online bestellen!
  2. 2. Share Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Google+ D.O.R. Romania Hochzeit Verl haus-he nke njo hann.de Hochzeiten bis 200 Personen Restaurant Verl

×