Plataforma web www.entitatsambientals.cat

179 views
107 views

Published on

Presentació de la plataforma www.entitatsambientals.cat per part de l'O3sac en el marc de la jornada obre projectes d'educació i sensibilització ambiental

Published in: Social Media
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
179
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Plataforma web www.entitatsambientals.cat

  1. 1. Plataforma web de les ENTITATS AMBIENTALS
  2. 2. 1. Per què Entitatsambientals.cat? 1. A què dóna resposta? 1. Estructura i apartats del web 1. Funcionament del web
  3. 3. 1. Per què Entitatsambientals.cat? Per facilitar l’existència d’una plataforma conjunta del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, que aglutini informació, serveis i recursos directament vinculats amb el sector i que esdevingui un espai de relació, participació, intercanvi i col·laboració.
  4. 4. 2. A què dóna resposta?  A l’accessibilitat a un directori territorialitzat d’entitats i a les seves actuacions i projectes.  A notícies i actualitat d’interès per al sector.  A disposar d’una agenda d’activitats comuna que ofereix el sector i d’interès per al sector.  A informar i motivar el voluntariat o persones interessades en conèixer i/o participar en entitats i activitats del sector.  A un espai informatiu de recursos, eines, serveis i documentació.  A accedir a dades sobre el sector ambiental.
  5. 5. 3. Estructura i apartats del web
  6. 6. 4. Funcionament del web  Coordinació i administració del web: Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac)  Alimentació del web: Entitats del TSAcat És una eina conjunta de tot el sector, i entre totes les entitats l’hem de dotar de contingut, fer-la viva i dinàmica, amb l’objectiu que esdevingui un espai real de relació, participació, intercanvi i documentació.
  7. 7. http://www.entitatsambientals.cat Per aportacions al web, adreceu-vos a : correu@o3sac.org

×