Moji Prijatelji
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Moji Prijatelji

on

 • 6,078 views

 

Statistics

Views

Total Views
6,078
Views on SlideShare
5,794
Embed Views
284

Actions

Likes
3
Downloads
106
Comments
0

9 Embeds 284

http://www.dodirnime.com 178
http://tajanstvena-bytajanstvena.blogspot.com 44
http://klub.bgdcafe.com 24
http://www.slideshare.net 22
http://www.installsex.com 10
http://www.tagged.com 3
http://www.ams-sdklan.org 1
http://wildfire.gigya.com 1
http://tajanstvena-bytajanstvena.blogspot.ca 1
More...

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Moji Prijatelji Moji Prijatelji Presentation Transcript

 • Svim mojim prijateljima koji su ........... OSTALI SAMI Ljubav je kao leptir . Što za njom više trčiš , tim te više razočara . Ali ako je pustiš da leti , doći će ti kad se najmanje nadaš . Ljubav te može učiniti sretnim, ali te ponekad može i zaboljeti. No najljepša je tek kad je pokloniš onome tko je toga vrijedan . Stoga ne žuri - nađi vremena i izaberi ono najbolje ZA SEBE.
 • Svim mojim prijateljima ........... KOJI NISU BAŠ SAMI Ljubav nije nastojanje da postanemo neka druga “ savršena osoba ” . Ljubav se sastoji u tome da pronađemo osobu koja će nam pomoći da budemo savršeni onakvi kakvi već jesmo .
 • Svim mojim prijateljima koji se vole ......... “ IGRATI” Nikad ne reci “ VOLIM TE " ukoliko ti uistinu nije stalo . Ne govori o osjećanjima, ako ona nisu iskrena . Ne ulazi u nečiji život, ako toj osobi kaniš slomiti srce . Ne gledaj nikome u oči, ako je sve to što činiš jedna obična laž . Najokrutnija stvar koju muškarac može učiniti ženi i obrnuto : dopustiti joj/mu da se zaljubi, a da ne namjerava prihvatiti ni uzvratiti tu ljubav .
 • Mojim prijateljima koji su ........... SRETNI Istinska mjera naklonjenosti nije vrijeme provedeno s osobom koju volite, već činjenica da ste, kada ste zajedno, dobri jedno prema drugome .
 • Mojim prijateljima koji su ........... U BRAKU Ljubav nije “ Ti si kriv! ” , nego “ Žao mi je . ” Nije “ Gdje si? ” , nego “ Evo me, tu sam! ” Nije “ Kako si mogao? ” , nego “ Razumijem! ” Nije “ Trebao si biti ovdje! ” , nego “ Zahvalan sam ti što jesi!”
 • Svim mojim prijateljima čije je ........... SRCE SLOMLJENO Slomljeno srce je slomljeno onoliko, koliko ti to želiš i bol ide duboko onoliko dokle ti dozvoliš. Pobjeda nije u tome koliko nam je puta srce bilo slomljeno, već to šta smo naučili iz t oga .
 • Svim mojim prijateljima koji su ........... NAIV NI Kako voljeti : biti postojan ali nikada tvrd , dijeliti ali nikada nepravedno , razumjeti ali nikada negirati ono što smo razumjeli , biti povrijeđen ali nikada prepustiti se bolu .
 • Svim mojim prijateljima koji su ........... RAZOČARANI Boli te kada vidiš kako je voljena osoba sretna s drugim. No još je bolnije znati da je osoba koju voliš nesretna s tobom .
 • Svim mojim prijateljima koji se boje ........... PRIZNATI Ljubav boli kad ostaviš nekoga . Još više boli kada te neko ostavi . Ali najviše boli k ad se pred osobom koju voliš moraš pretvarati da to nije tako, plašeći se da će se ona poigrati tvojim osjećanjima.
 • Mojim prijateljima koji ........... VOLE POGREŠNU OSOBU Beskrajno je tužno kada nekoga zavoliš , a ne shvaćaš da ta osoba nije zaslužila tvoju ljubav i da sa njom samo gubiš svoje dragocjeno vrijeme. Ako taj neko nije tvoje ljubavi vrijedan SADA , neće biti vrijedan ni za jednu, ni za 1 0 godina . NIKAD !
 • SVIM MOJIM PRIJATELJIMA Želim da ste prema osobi koju volite : pošteni , nježni , zreli , nepromjenjivi , da je štitite i hrabrite , d a ste zahvalni i nesebični . LPA