Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Deberes de tecnologia 2

164 views

Published on

trabajo tecnología 1 eso

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Deberes de tecnologia 2

  1. 1. DEBERES DE TECNOLOGIA Pag 22 1. Investiga la vida i l´obra de Leonardo davinci i realitza un comentari analitzant els aspectes que consideres mes importantes sobre algunes de les maquines que el genial mestre va dissenyar Durant la major part de la seva vida, Leonardo va estar fascinat pel vol. Va produir nombrosos estudis sobre el vol dels ocells així com plànols de diversos aparells voladors, com un helicòpter primitiu anomenat el «cargol aeri» Leonardo va ser un precursor important d'un cert nombre de màquines modernes. No obstant, es pot constatar ràpidament que el funcionament real de les màquines no va haver de ser el seu principal preocupació Cap a l'any 1488 va desenvolupar i dibuixa els Plànols per a una màquina voladora. Cap a l´any 1490 Leonardo da Vinci, va dissenyar i va dibuixar en uns esbossos un artefacte volador amb un rotor helicoïdal, l'helicòpter hauria girat sobre si mateix com una baldufa. 2. Quina diferència existix entre descubrir i inventar? Cita algun exemple que justifique la teua resposta. Es descobreix el que sempre ha estat real i que ens afecta directament o indirectament a nosaltres, s'inventa alguna cosa quan no es té coneixement de la seva existència.
  2. 2. Una es basa en que l'invent el creen mans humanes, i el descobriment es basa en que l'ésser humà identifica el que mai va inventar. Per exemple: Les malalties són un descobriment; Les medicines són un invent. 3. Consulta i fes una llista cronològica d’invents i inventors. SEGLE-ANY-INVENT-DESCOBRIMENT-INVENTOR-NACIONALITAT. ALEMANIA ANY 1438 Johannes Gutenberg Imprenta SIGLO XV ITALIA ANY 1593 Galileo Galilei Termómetro de agua SIGLO XVI FRACIA ANY 1681 Denis Papin Olla a presión SIGLO XVII EEUU ANY 1752 Benjamin Franklin Pararrayos SIGLO XVIII ITALIA ANY 1800 Alessandro Volta Pila (batería eléctrica) SIGLO XVIIII EEUU 1911 W.H. Carrier Aire Acondicionado SIGLO XX REINO UNIDO 1928 Sir Alexander Fleming Penicilina SIGLO XX EEUU 1982 Robert K. Jarvik Corazón artificial SIGLO XX 4. Per què creus que en determinats moments històrics els invents i descobriments se centralizen en unes zones geogràfiques determinades? Per exemple; si aquesta investigant sobre l'agricultura en un determinat lloc, es concentren allà científics i investigadors de diferents zones i que saben de diverses coses i tots ells donen amb
  3. 3. invents, millores o descobreixen recursos o matèries desconegudes fins llavors. Donant-la possibilitat d'inventar noves màquines o objectes per treballar millor, més segurs o amb menys esforços. 5. Dissenya un anunci publicitari senzill sobre un objecte o un producte imaginari, ressaltant la seu utilitat,seguretat i maneig. El nou mobil de Samsung el S5. Te moltes i millors aplicacións y molta seguretat; ressalta la identificació per empremta digital, per posar-lo en funcionament, l'alta resolució de pantalla, el seu petit pes amb una gran capacitat de memòria RAM, la qual cosa li fa el més ràpid en executar les aplicaiones.

×