Advertisement
Advertisement

Иван Пантелеев_лекция Xplora 13.02

 1. МЯСТОТО НА УЕБСАЙТА В ДИГИТАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПЪТЕКА
 2. НАД 9 ГОДИНИОПИТ С ДИГИТАЛНИ ПРОЕКТИ УЧАСТВА В РАЗВИТИЕТО НА ДИГИТАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА НАД 200 БЪЛГАРСКИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КЛИЕНТИ ИВАН ПАНТЕЛЕЕВ РАБОТИЛ НАД 250 КОНКУРСА ЗА СТРАТЕГИИ И СЪЗДАВАНЕ НА ДИГИТАЛНО ПРИСЪСТВИЕ ВОДИЛ ПРОЕКТИ НА 4 КОНТИНЕНТА ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ Partner & Account Director @ Xplora BG
 3. ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ТЕКУЩИ КЛИЕНТИ
 4. КАК СИ ПРЕДСТАВЯХМЕ ПОЧИВКАТА КАТО ПРОДУКТ ПРЕДИ ДИГИТАЛНТА ЕРА?
 5. КАК СИ ПРЕДСТАВЯХМЕ ПОЧИВКАТА КАТО ПРОДУКТ ПРЕДИ ДИГИТАЛНТА ЕРА? ЕДИН ЛУКСОЗЕН ПРОДУКТ, КОЙТО Е ДОСТЪПЕН В ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ, НА ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО И ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА
 6. А С КАКВО СВЪРЗВАМЕ В МОМЕНТА ДУМАТА “ПОЧИВКА”
 7. СВОБОДА / ДОСТЪПНОСТ
 8. Свободата да правим избор: - къде да почиваме - кога да почиваме - с кого да почиваме - за колко пари да почиваме
 9. Свободата да правим избор: - къде да почиваме - кога да почиваме - с кого да почиваме - за колко пари да почиваме (освен ако не пътуваме по работа ;)
 10. Проучване на Arival сред възрастни Американци показва как планират своята лятна почивка (PhocusWire, 2018): - 23% резервират предварително преди почивката;
 11. Проучване на Arival сред възрастни Американци показва как планират своята лятна почивка (PhocusWire, 2018): - 23% резервират предварително преди почивката; - 24% резервират преди да тръгнат;
 12. Проучване на Arival сред възрастни Американци показва как планират своята лятна почивка (PhocusWire, 2018): - 23% резервират предварително преди почивката; - 24% резервират преди да тръгнат; - 16% резервиват половината от активностите преди да тръгнат;
 13. Проучване на Arival сред възрастни Американци показва как планират своята лятна почивка (PhocusWire, 2018): - 23% резервират предварително преди почивката; - 24% резервират преди да тръгнат; - 16% резервиват половината от активностите преди да тръгнат; - 18% резервират по време на самата почивка;
 14. Проучване на Arival сред възрастни Американци показва как планират своята лятна почивка (PhocusWire, 2018): - 23% резервират предварително преди почивката; - 24% резервират преди да тръгнат; - 16% резервиват половината от активностите преди да тръгнат; - 18% резервират по време на самата почивка; - 17% планират да резервират веднага при пристигане.
 15. Проучване на Arival сред възрастни Американци показва как планират своята лятна почивка (PhocusWire, 2018): - 23% резервират предварително преди почивката; - 24% резервират преди да тръгнат; - 16% резервиват половината от активностите преди да тръгнат; - 18% резервират по време на самата почивка; - 17% планират да резервират веднага при пристигане. Почивките стават все по импулсивни покупки, заради свободата & достъпността на избор. Това вдига конкурентността и нуждата от уникалност/история и засилване на ключовото предимство на нашия бизнес. Over half of global travelers (53%) report they plan to take more weekend trips in 2019. It’s a year that’s predicted to be all about made-to-measure, bite sized travel with more curated travel itineraries squeezed into shorter time frames. Less is most definitely more as travelers are offered a more bespoke experience. (booking.com October 2018)
 16. Търсене за “пътуване/почивки” обвързано с ключовите думи “тази вечер" и "днес" се е увеличило с над 150% на мобилни устройства през последните 2 години.
 17. А КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ПРЕЗ 2020-ТА ГОДИНА В ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ПОВЕДЕНИЕ
 18. Резултат от COVID-19 е пълното преосмисляне на баланса между професионалния и личния живот и настройките към живота в офиса. От 2021 г. и след това ще видим, че все повече и повече хора стават „работещи от разстояние“. Това също се поддава на извънсезонни пътувания, изглаждайки сезонните проблеми за индустрията (The Guardian, 2020; Barrons, 2020)
 19. Гъвкавостта на пътуването и безплатното анулиране са почти очаквана част от условията за резервация в бъдеще. Несигурността по отношение на пътуванията от COVID-19 означава, че пътниците ще са по-склонни да резервират директно с бизнеса, за да гарантират тази гъвкавост (Conde Naste Traveler, 2020). Резултат от COVID-19 е пълното преосмисляне на баланса между професионалния и личния живот и настройките към живота в офиса. От 2021 г. и след това ще видим, че все повече и повече хора стават „работещи от разстояние“. Това също се поддава на извънсезонни пътувания, изглаждайки сезонните проблеми за индустрията (The Guardian, 2020; Barrons, 2020)
 20. Дейностите, които са ориентирани около човек, като туризъм, колоездене и ходене пеша, ще са по-популярни, тъй като хората жадуват за приключения на открито след заключване и работа от вкъщи. В допълнение към това, дейностите на открито се считат за по-малко склонни към разпространението на COVID-19 (Intrepid Travel, 2020). Гъвкавостта на пътуването и безплатното анулиране са почти очаквана част от условията за резервация в бъдеще. Несигурността по отношение на пътуванията от COVID-19 означава, че пътниците ще са по-склонни да резервират директно с бизнеса, за да гарантират тази гъвкавост (Conde Naste Traveler, 2020). Резултат от COVID-19 е пълното преосмисляне на баланса между професионалния и личния живот и настройките към живота в офиса. От 2021 г. и след това ще видим, че все повече и повече хора стават „работещи от разстояние“. Това също се поддава на извънсезонни пътувания, изглаждайки сезонните проблеми за индустрията (The Guardian, 2020; Barrons, 2020)
 21. Приблизително 72% от пътуващите в световен мащаб виждат избора на устойчив туризъм като приоритет. Опциите за устойчив транспорт като ходене, колоездене и туризъм се считат за чудесен вариант от 52% от тези хора (Booking.com, 2020).
 22. 59% от семействата казват, че уебсайтовете за пътуване (TripAdvisor, Expedia и др.) са ресурси, които използват за информация или вдъхновение за това къде да отидат и какво да правят, 10% са споделили Instagram, 74% са заявили, че търсачките, 51% са казали, че уебсайтовете за прегледи на пътувания , 30% заявиха, че социалните медии, 12% - туристическите агенти и 8% - блоговете (NYU) Приблизително 72% от пътуващите в световен мащаб виждат избора на устойчив туризъм като приоритет. Опциите за устойчив транспорт като ходене, колоездене и туризъм се считат за чудесен вариант от 52% от тези хора (Booking.com, 2020).
 23. 58,2% от пътуващите са използвали генерирано от потребителите съдържание, за да помогнат да планират пътуванията, 32,5% са използвали отзиви от хотела, 29,6% са използвали отзиви за пътувания на дестинации, 30,8% са използвали отзиви за ресторанти или дейности, 13,5% са използвали маршрути за пътуване или блогове, 33,3% са използвали Facebook и 26,3% са използвали уебсайтове за групови отстъпки (Destination Analysts) 59% от семействата казват, че уебсайтовете за пътуване (TripAdvisor, Expedia и др.) са ресурси, които използват за информация или вдъхновение за това къде да отидат и какво да правят, 10% са споделили Instagram, 74% са заявили, че търсачките, 51% са казали, че уебсайтовете за прегледи на пътувания , 30% заявиха, че социалните медии, 12% - туристическите агенти и 8% - блоговете (NYU) Приблизително 72% от пътуващите в световен мащаб виждат избора на устойчив туризъм като приоритет. Опциите за устойчив транспорт като ходене, колоездене и туризъм се считат за чудесен вариант от 52% от тези хора (Booking.com, 2020).
 24. А КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ПРЕЗ 2020-ТА ГОДИНА В ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ПОВЕДЕНИЕ УСТОЙЧИВОСТТА МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО- ВАЖНА ПРИ ИЗБОРА НА ВИД ТУРИЗЪМ ВЪТРЕШНИЯТ ТУРИЗЪМ Е ВОДЕЩА ОПЦИЯ ПРИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА БЕЗОПАСНОСТТА И ХИГИЕНАТА КАТО КЛЮЧОВИ ФАКТОРИ ЗА ИЗБОР НА ДЕСТИНАЦИИ ОЧАКВА СЕ ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА В ТУРИСТИЧЕСКИТЕ УСЛУГИ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ УСКОРЯВА
 25. ТЪРСЕНИЯТА, СВЪРЗАНИ С „ВИРТУАЛНИ ОБИКОЛКИ“, СА НАРАСНАЛИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ С НАД 500% ГОДИШНО, ПРЕДПОЛАГАЙКИ, ЧЕ ХОРАТА МОГАТ ДА ПРЕДПОЧЕТАТ АЛТЕРНАТИВА НА ЛИЧНИТЕ ОБИКОЛКИ, ДОКАТО НЕ СЕ ПОЧУВСТВАТ В БЕЗОПАСНОСТ.
 26. ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ КАТО ФИЗИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕТО НА МОЛОВЕТЕ
 27. онлайн пространството може да се определи като физическото развитието на моловете - ТО СЪБИРА НА ЕДНО МЯСТО ХОРАТА, КОИТО ТЪРСЯТ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ОБЩОПОЗНАТИ И ДОСТЪПНИ СТОКИ, КОИТО СЕ ТЪРСЯТ НА НАЙ-ИЗГОДНАТА ЦЕНА Long-term relationship with more than 950,000 hotels worldwide 95,000,000+ guest reviews 1,550,000 room nights booked per day from more than 5.7 million listings 143,171 destinations in 230 countries and territories worldwide # 1 most visited travel site by traffic 100+ million visits a month Accessible to over 220 countries, in 42 languages ноември, 2018
 28. Какво е конкурентното предимство на вашия бизнес и можем ли да предложим нещо различно на хората?
 29. Какво е конкурентното предимство на вашия бизнес и можем ли да предложим нещо различно на хората? локация?
 30. Какво е конкурентното предимство на вашия бизнес и можем ли да предложим нещо различно на хората? локация? уникалност на хотела /сграда, СПА, спорт, конф. зали, храна, пр?/
 31. Какво е конкурентното предимство на вашия бизнес и можем ли да предложим нещо различно на хората? локация? уникалност на хотела /сграда, СПА, спорт, конф. зали, храна, пр?/ екскурзии, които организирате?
 32. Какво е конкурентното предимство на вашия бизнес и можем ли да предложим нещо различно на хората? локация? уникалност на хотела /сграда, СПА, спорт, конф. зали, храна, пр?/ екскурзии, които организирате? персонал?
 33. Какво е конкурентното предимство на вашия бизнес и можем ли да предложим нещо различно на хората? локация? уникалност на хотела /сграда, СПА, спорт, конф. зали, храна, пр?/ екскурзии, които организирате? персонал? културни забележителности?
 34. Airbnb CEO Brian Chesky споределя, че 3 от 4 милениали предпочитат да купят “изживяване” вместо физическа стока, което показва потенциалът за растеж на този сегмент в туризма. (Recode, 2018)
 35. Екскурзоводи и оператори са добави над 30,000нови изживявания в TripAdvisor през последната година, което е увеличение с 50% на категорията (TripAdvisor, 2018)
 36. Какви са историите, които може да разкажете?
 37. Какви са историите, които може да разкажете? И къде може да ги разкажете?
 38. МЯСТОТО НА НАШИЯ УЕБСАЙТ В ДИГИТАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПЪТЕКА нашият САЙТ БУУКИНГ ПЛАТФОРМА ПЛАТФОРМА ЗА РЕВЮТА И ЕКСКУРЗИИ удобна опция за сравнение на цени с други хотели не да не конкурентна цена спрямо други платформи за същата услуга не да да възможност за разглеждане на снимки да да да възможност за разглеждане на снимки от потребители не не да възможност за гледане на видеа от обекта да не не възможност за четене на ревю-та не да да възможност за закупуване на допълнителни екскурзии / изживявания / ваучери да не да възможност за четене на полезна информация релевантна за обекта, местноста, културни забележителности и пр. да не не Възможност за директна връзка с хотела (live chat) и получаване на бърза информация да не не
 39. МЯСТОТО НА НАШИЯ УЕБСАЙТ В ДИГИТАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПЪТЕКА нашият САЙТ БУУКИНГ ПЛАТФОРМА ПЛАТФОРМА ЗА РЕВЮТА И ЕКСКУРЗИИ удобна опция за сравнение на цени с други хотели не да не конкурентна цена спрямо други платформи за същата услуга не да да възможност за разглеждане на снимки да да да възможност за разглеждане на снимки от потребители не не да възможност за гледане на видеа от обекта да не не възможност за четене на ревю-та не да да възможност за закупуване на допълнителни екскурзии / изживявания / ваучери да не да възможност за четене на полезна информация релевантна за обекта, местноста, културни забележителности и пр. да не не Възможност за директна връзка с хотела (live chat) и получаване на бърза информация да не не
 40. МЯСТОТО НА НАШИЯ УЕБСАЙТ В ДИГИТАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПЪТЕКА
 41. ПРИМЕР ЗА ГАЛЕРИЯИ И КАЧЕСТВО НА СНИМКИ
 42. ПРИМЕР ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ / ИЗЖИВЯВАНИЯ
 43. ПРИМЕР ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ / ИЗЖИВЯВАНИЯ
 44. ПРИМЕР ЗА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ
 45. ПРИМЕР ЗА РЕВЮТА
 46. 53% от потребителите, които правят онлайн резервация, не предприемат това действие ако не са прочели ревю, а 80% четат между 6 и 12 ревю-та преди да направят резервация (TripAdvisor, 2017)
 47. Колкото по-малко истории и съдържание имате, толкова по-малко хората ще ви търсят по вашето “бранд/ бизнес” име и ще търсят други места в буукинг платформи
 48. Колкото по-малко истории и съдържание имате, толкова по-малко хората ще ви търсят по вашето “бранд/бизнес” име и ще търсят други места в буукинг платформи А водеща цел е хората, да ни търсят в дигиталното пространство по името на нашия бизнес, което ще даде по-голям потенциал крайната точка да е нашият сайт или дигитален актив
 49. САЙТЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА
 50. САЙТЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА 1. Сравни цени спрямо други буукинг платформи / опция за проверка на промоция
 51. САЙТЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА 2. Upsale на допълнителни услуги, които предлагате 1. Сравни цени спрямо други буукинг платформи / опция за проверка на промоция
 52. САЙТЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА 2. Upsale на допълнителни услуги, които предлагате 3. Потърси повече снимки и инфо за самия хотел 1. Сравни цени спрямо други буукинг платформи / опция за проверка на промоция
 53. САЙТЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА 2. Upsale на допълнителни услуги, които предлагате 4. Провери дали има полезна информация за това: - как се стига до хотела - за културни детайли - организационни детайли - актуални новини и др. 3. Потърси повече снимки и инфо за самия хотел 1. Сравни цени спрямо други буукинг платформи / опция за проверка на промоция
 54. САЙТЪТ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА 2. Upsale на допълнителни услуги, които предлагате 4. Провери дали има полезна информация за това: - как се стига до хотела - за културни детайли - организационни детайли - актуални новини и др. 3. Потърси повече снимки и инфо за самия хотел 1. Сравни цени спрямо други буукинг платформи / опция за проверка на промоция 5. Да получи информация за безопасност и поведение спрямо текущата ситуация (АКТУАЛНО)
 55. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ:
 56. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ: 1. Органично търсене в Google (SEO)
 57. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ: 1. Органично търсене в Google (SEO) 2. Търсене по бранд ключова дума (име на хотела/бизнеса)
 58. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ: 1. Органично търсене в Google (SEO) 2. Търсене по бранд ключова дума (име на хотела/бизнеса) 3. Newsletter до база данни, която имате от текущи клиенти, сегментирана по правилните критерии
 59. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ: 1. Органично търсене в Google (SEO) 2. Търсене по бранд ключова дума (име на хотела/бизнеса) 3. Newsletter до база данни, която имате от текущи клиенти, сегментирана по правилните критерии 4. Youtube видеа и препратки
 60. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ: 1. Органично търсене в Google (SEO) 2. Търсене по бранд ключова дума (име на хотела/бизнеса) 3. Newsletter до база данни, която имате от текущи клиенти, сегментирана по правилните критерии 4. Youtube видеа и препратки 5. Препрадка от партньори (други сайтове и партньори), които разказват за вас
 61. ТОП КАНАЛИТЕ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДИРЕКТНА РЕЗЕРВАЦИЯ НА САЙТА НИ: 6. Influencer-и, които създават съдържание в соц. мрежи и споделят директен линк към вашия сайт 1. Органично търсене в Google (SEO) 2. Търсене по бранд ключова дума (име на хотела/бизнеса) 3. Newsletter до база данни, която имате от текущи клиенти, сегментирана по правилните критерии 4. Youtube видеа и препратки 5. Препрадка от партньори (други сайтове и партньори), които разказват за вас
 62. КАК ДА РАЗВИЕМ ДЪЛГОСРОЧНО САЙТЪТ НИ КАТО МЯСТО, КОЕТО ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА ПЪТЕКА.
 63. КАК ДА РАЗВИЕМ ДЪЛГОСРОЧНО САЙТЪТ НИ КАТО МЯСТО, КОЕТО ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА ПЪТЕКА. Стъпка 1: Инсталиране и настройване на аналитични инструменти на сайта ни: - Google Analytics Tracking Google Remarketing code Facebook Pixel Heatmap
 64. КАК ДА РАЗВИЕМ ДЪЛГОСРОЧНО САЙТЪТ НИ КАТО МЯСТО, КОЕТО ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА ПЪТЕКА. Стъпка 1: Инсталиране и настройване на аналитични инструменти на сайта ни: - Google Analytics Tracking Google Remarketing code Facebook Pixel Heatmap Стъпка 2: Създаване на правилни настройки на база бизнес целите ни
 65. КАК ДА РАЗВИЕМ ДЪЛГОСРОЧНО САЙТЪТ НИ КАТО МЯСТО, КОЕТО ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА ПЪТЕКА. Стъпка 1: Инсталиране и настройване на аналитични инструменти на сайта ни: - Google Analytics Tracking Google Remarketing code Facebook Pixel Heatmap Стъпка 2: Създаване на правилни настройки на база бизнес целите ни Стъпка 3: Създаване на нужните ремаркетинг листи спрямо потребителското поведение
 66. Стъпка 1: Инсталиране и настройване на аналитични инструменти на сайта ни: Google Analytics Tracking ON FOCUS
 67. Стъпка 2: Създаване на правилни настройки на база бизнес целите ни ON FOCUS Кои са правилните ремаркетинг листи за нашите нужди? - Потребители посетили сайта ни
 68. Стъпка 2: Създаване на правилни настройки на база бизнес целите ни ON FOCUS Вече НЕ Кои са правилните ремаркетинг листи за нашите нужди? - Потребители посетили сайта ни
 69. - Потребители, които са разглеждали определени типове стаи - Потребители, които са разглеждали определени удобства (SPA / Ресторанти / Детски центрове) - Потребители, които са разглеждали страници с обявени цени - Потребители, които са стигнали до страницата за контакти, но не са направили онлайн запитване - Потребители, дошли от определени тип комуникация или комуникационни канали КОИ СА ПРАВИЛНИТЕ РЕМАРКЕТИНГ ЛИСТИ ЗА НАШИТЕ НУЖДИ?
 70. HEATMAP
 71. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Подобряване на нашия уебсайт ON FOCUS Оптимизиране на потребителските пътеки
 72. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Подобряване на нашия уебсайт ON FOCUS Оптимизиране на потребителските пътеки Създаване на правилните Call-to-action послания на всяка страница
 73. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Подобряване на нашия уебсайт ON FOCUS Оптимизиране на потребителските пътеки Създаване на правилните Call-to-action послания на всяка страница Оптимизиране на стойностните предложения за всяка различна аудитория
 74. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Подобряване на нашия уебсайт ON FOCUS Оптимизиране на потребителските пътеки Създаване на правилните Call-to-action послания на всяка страница Оптимизиране на стойностните предложения за всяка различна аудитория Ревюта от доволни клиенти позиционирани във видими части на сайта ни
 75. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Подобряване на нашия уебсайт ON FOCUS Оптимизиране на потребителските пътеки Създаване на правилните Call-to-action послания на всяка страница Оптимизиране на стойностните предложения за всяка различна аудитория Ревюта от доволни клиенти позиционирани във видими части на сайта ни Подобряване на потребителското изживяване
 76. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Разбиране на таргет аудиториите ни ON FOCUS По-релевантна и консистентна комуникация
 77. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Разбиране на таргет аудиториите ни ON FOCUS По-релевантна и консистентна комуникация Правилните послания до таргет аудиториите ни (в точното време)
 78. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Разбиране на таргет аудиториите ни ON FOCUS По-релевантна и консистентна комуникация Правилните послания до таргет аудиториите ни (в точното време) Надграждане при всяка следваща кампания
 79. Как да използваме цялата тази информация, която събираме и анализираме? Разбиране на таргет аудиториите ни ON FOCUS По-релевантна и консистентна комуникация Правилните послания до таргет аудиториите ни (в точното време) Надграждане при всяка следваща кампания Оптимизиране на рекламните бюджети
 80. IF YOU WANT TO SEE OUR DETAILED CASE STUDIES click here
 81. Facebook Portfolio click here Instagram Portfolio click here Website Portfolio click here Photosession Portfolio click here Video Portfolio click here
Advertisement