Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Shake it baby !
De hagelslagmaker
Deelnemerscode:


562 - S558
It’s amazing !
            Dit is Sanne. Ze is dol op toetjes, snoepjes, koekjes
            en ande...
De werking
De dosering van hagelslag voor een boterham blijkt niet zo eenvoudig te zijn als
je zou verwachten. Tijd dat da...
1x drukken = voldoende voor 1 boterham!
Door het slimme mechanisme is het mogelijk om met één druk op
knop de juist hoevee...
Shake it baby !
Nu de hagelslag in ruimte onder de
doseerschijf is gevallen, moet er
alleen nog lekker geschud worden
met ...
3D uitwerking
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Gebruiksvriendelijke verpakking voor hagelslag

570 views

Published on

Deze gebruiksvriendelijke verpakking is ontworpen voor mensen met een beperking. Met deze verpakking is het eenvoudig om een boterham te beleggen met hagelslag. Handig voor mensen met een beperking, jonge kinderen of ouderen.


Vilans innovation price for students 2010

Published in: Design
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Gebruiksvriendelijke verpakking voor hagelslag

 1. 1. Shake it baby ! De hagelslagmaker Deelnemerscode: 562 - S558
 2. 2. It’s amazing ! Dit is Sanne. Ze is dol op toetjes, snoepjes, koekjes en andere lekkernijen. Wanneer ze haar brood moet beleggen, doet ze dit het liefst met hagelslag. En dan niet een klein beetje, nee, de hele boterham moet rijkelijk belegd zijn. Het is eigenlijk geen boterham met hagelslag meer, maar hagelslag met een boterham. Iedere ochtend is het weer raak. Dan zegt haar moeder: “Sanne, ik zeg het je nu niet nog een keer! Eén scheutje hagelslag op je brood is genoeg!” Maar Sanne doet liever waar ze zelf zin in heeft en giet haar boterham helemaal vol. Daar moet toch een oplossing voor bedacht worden, daarom is er nu ‘the hagelslagmaker’. Deze constructie zorgt ervoor dat Sanne niet teveel hagelslag op haar boterham doet. Een druk de knop zorgt precies voor 1 belegde boterham met hagelslag. Nu is de moeder van Sanne gelukkig en Sanne zelf ook! Het is tenslotte toch hartstikke leuk om op een knop te drukken en dan lekker te schudden wanneer je je boterham met hagelslag wilt beleggen? Dat is weer eens iets anders dan die ouderwetse verpakkingen!
 3. 3. De werking De dosering van hagelslag voor een boterham blijkt niet zo eenvoudig te zijn als je zou verwachten. Tijd dat daar verandering in komt! Door één simpele druk op de knop van de deksel van de verpakking wordt de juiste hoeveelheid hagelslag afgemeten voor jouw boterham. Hierdoor heb je geen last meer van een grote berg hagelslag, zowel op, als naast je boterham. Knop ingedrukt, wordt de Doseerschijf open staaf rondgedraaid Wanneer knop ingedrukt ls lag Hage Doseerschijf dicht Wanneer knop losgelaten Bij het ronddraaien van de staaf wordt doseerschijf open of dicht gedraaid
 4. 4. 1x drukken = voldoende voor 1 boterham! Door het slimme mechanisme is het mogelijk om met één druk op knop de juist hoeveelheid af te meten. Door op de knop te drukken gaat de doseerschijf open, waardoor de hagelslag in de ruimte er onder kan vallen. De ruimte die er onder zit is voldoende voor een goed belegde boterham met hagelslag. Wanneer je de knop weer los laat, zorgt het mechanisme er voor dat de doseerschijf gelijk weer dicht gaat. Dit zorgt er voor dat er geen enkele hagelslag verspilt wordt. Doseerschijf open Schijf met gaten waardoor Doseerschijf dicht knop ingedrukt. Hagelslag de hagelslag op de boter - knop niet ingedrukt valt er door ham wordt gestrooid Ruimte er onder blijft Ruimte er onder wordt leeg. Hageslag valt er niet gevuld. Genoeg Hageslag doorheen. voor één boterham
 5. 5. Shake it baby ! Nu de hagelslag in ruimte onder de doseerschijf is gevallen, moet er alleen nog lekker geschud worden met de hagelslagmaker. Door het Ha schudden valt de hagelslag namelijk ge uit de ruimte onder de doseerschijf lsl en belandt de hagelslag op je Haag gelsl Hagagelslalslag a slag H elg ageg boterham. Dus; lekker schudden met die hagelslagmaker ! H Het Gebruik van de hagelslagmaker is uitermate geschikt voor kinderen, oudere en andere mensen met een slechte motoriek. Bij de Hagelslagmaker draait alles om gebruiksvriendelijkheid. Door de grote knop en makkelijk vast te houden omhulsel kan zelfs de persoon met de slechtste motoriek voldoende hagelslag op zijn boterham krijgen.
 6. 6. 3D uitwerking

×