Totes funcions word

690 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
690
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
44
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Totes funcions word

 1. 1. Canviar l’idioma del corrector. 1- A la part inferior apareix l’idioma amb un llibret 2- Fer un clic i seleccionar l’idioma desitjat, a continuació fer un clic a predeterminar i acceptar. 3- Un cop seguits aquests passos s’hauria de canviar l’idioma.
 2. 2. Desfer la última opció realitzada 1- Fer clic a desfer a la barra d’eines. 2- Es pot realitzar amb el teclat, teclejant CTRL+Z o F2 perquè la tecla F2 funcioni caldrà que faci un clic a BLOQUEO F 3- Per desfer varies accions cal pitjar la petita fletxa que apareix al costat i podreu anar directament a la opció desitjada.
 3. 3. Agregar un dibuix a un document 1- Anar a l’opció d’inserir formes. 2- S’obrirà un panell on hi trobarem diverses formes: - Línies - Formes bàsiques - Fletxes de bloc - Diagrama de fluix - Vinyetes - Cines i estrelles 3- El que haureu de fer a continuació és seleccionar la vostra forma, i directament la podreu dibuixar al vostre document.
 4. 4. Guardar l’arxiu amb un altre format anterior. 1- Anirem la icona del disquet i ens sortirà una finestra on podem modificar el nom i el directori de l’arxiu a més del format. 2- On hi ha l’opció de guardar com a format, veurem una fletxa, fem un clic. Ens apareixeran diversos formats. En el nostre cas triarem el format 97-2003 ja que és la versió anterior 3- Farem un clic a guardar, i veurem com el document es trobarà a la carpeta desitjada.
 5. 5. Guardar un arxiu amb Word 2007 1- Un cop acabat el nostre document hem d’anar al disquet que ens apareix a dalt del document. 2- Ens apareixerà una finestra on hi podem modificar el nom de l’arxiu i triar el seu format i directori. 3- Un cop això fem un clic a guardar i veurem com anant a la carpeta escollida sortirà el nom de l’arxiu.
 6. 6. Seleccionar un disseny de gràfic predeterminat 1- Fer un clic al gràfic que desitja donar format. 2- Veurà les eines de gràfic, amb tres opcions: disseny, presentació i format.A la opció de disseny seleccionar el que es vulgui utilitzar
 7. 7. Afegir un gràfic 1- Anirem a l’opció d’inserir i, a continuació gràfic. 2- Podreu observar que hi ha diferents tipus de gràfic i a mesura que desplaceu la barra i feu un clic a les diverses opcions, n’apareixeran més. Si poseu el cursos sobre del gràfic us sortirà la informació sobre aquet. 3- Un cop seleccionat us sortirà el gràfic i una taula per a modificar-hi les dades, que cadascú escollirà segons li convinguin.
 8. 8. Agregar Wordart 1- En la opció d’inserir, hi veureu una lletra majúscula on hi posarà WordArt2 – A continuació clicar l’estil de lletra i s’obrirà un apartat on hi podreu escriure un text.3- Aquest ha de ser el resultat
 9. 9. Agregar número de pàgina 1- Anar a inserir ens apareixerà nombre de pàgina. 2- Faci un clic a la opció que desitgi. 3- Apareixerà l’encapçala’t i allà hi haurà d’escriure el nombre de pàgina. 4- Un cop això tancar l’encapçala’t fent un clic a la creu vermella.

×