Geografía presentacion

402 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
402
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Geografía presentacion

 1. 1. Víctor Costa.Jose Ángel Cercos. Andrea Perpiñá.
 2. 2. Europa (Victor Costa)Elbrús Asia (Andrea P.)Mont Blanc Everest Oceania (Andrea P.)Cervino K2 Puncak JayaMulhacén Kangchenjunga Puncak TrikoraAneto Makalu Ngga PilimsitVeleta Nanga Parbat Puncak Mandala Wilhelm Giluwe Àfrica (Victor i Jose) Batián America (Jose Angel) Nelión McKinley Stanley De Orizaba Alexandra Mercedario Albert Ojos del Salado Savoia Huascarán
 3. 3. La muntanya Elbrus és un volca extingit situaten la part occidental de la serralada caucàsica prop de lafrontera de Geòrgia.És la muntanya més alta de Rússia.En el seu vessant naix el riu Kubán.Tenen un clima sec destepa, caracteritzat pels seus fredshiverns.En la serralada caucàsica, es recullen minerals com el carbó,el coure, el plom, el manganès i el petroli.
 4. 4. El Mont Blanc és la muntanya granítica culminant delsAlps, amb una altura oficial de 4810,45 m, és el puntmés elevat dEuropa Occidental i un dels més alts de laresta dEuropa.El Mont Blanc està envoltat de valls amb nombrososglacials i forma part del massís homònim situat aFrança.El clima de lentorn és de tipus continental i demuntanya.A partir duna altitud de 2 300 m aconsegueix unatemperatura mitjana de -17 °C en el cim.
 5. 5. El Mont Cerví és la muntanya més coneguda dels Alpsper la seva espectacular forma de piràmide.Està localitzada a la frontera entre Suïssa i Itàlia.El seu cim de 4.478 metres és un dels més alts delsAlps.La formació del Cerví va començar amb la ruptura delcontinent Pangea fa 200 milions danys en dos partsL’aurasia i Gondwana.
 6. 6. El Mulhacén, amb una altitud de 3.478,6 m és el cim mésalt de la península Ibèrica i el segon d’Espanya.El Mulhacén forma part del Parc Nacional de Serra Nevada.Està enclavat en la província de Granada i pertany a SerraNevada.Les condicions per al seu ascens a l’hivern poden ser moltdures; cosa que ha provocat alguns accidents.
 7. 7. L’Aneto té una altitud de 3.404 metres sobre el nivell delmar.Es troba situat al Parc Natural Posets-Maladeta, a laprovíncia dOsca (Aragó).Forma part del massís de la Maladeta i, situat a la vall deBenasque, està constituït per terrenys paleozoics denaturalesa granítica i materials mesozoics.En el seu cim neix del riu Ésera.
 8. 8. El Pic Veleta és, amb una altitud de 3.395,68 m, elquart cim més alta dEspanya.Està enclavat a la província de Granada, a Andalusia ipertany a Serra Nevada, en la serralada Penibètica.La seua silueta en forma de vela és molt característicasi sobserva des de Granada.La seua primera ascensió es va efectuar a l’any 1754.
 9. 9. : La muntanya Kenya és la muntanya mésalta de Kenya i la segona més alta dÀfrica.Batian és el pic més alt daquesta serralada amb unaaltura de 5.199 m.Lascensió a la muntanya Kenyana és sens dubte undels passejos més bonics que es poden realitzar enuna muntanya.Atreu a milers de turistes cada any i també decientífics.
 10. 10. Cim secundari del massís de la muntanya *Kenya, de5.188 m daltura, a 750 m en línia recta del pic Batian.De la mateixa forma que la escalada daquest, el cimsecundari de la muntanya Kenyana presenta un grannombre dascensions per totes les seves cares.Requereixen amplis coneixements tècnics i experiènciaper poder arribar al cim.
 11. 11. La Muntanya Stanley és un massís situat al cordómuntanyenc Rwenzori, a la frontera entre la RepúblicaDemocràtica del Congo i Uganda.Amb una altura de 5.109 m, és la tercera muntanyamés alta dÀfrica.El pic i altres pics que l’envolten són suficientment altsper conservar glacials.Forma part del Parc Nacional dels Montes Ruwenzori,un lloc que és Patrimoni de la Humanitat.
 12. 12. Les muntanyes Rwenzori, conegudes popularmentcom “les muntanyes Lluna”, estan cobertes per neusperpètues i els seus cims ofereixen una de les millorsoportunitats descalades pels muntanyistes.Alexandra és un picde 5.092 m daltura sobre el nivelldel mar, pertanyent a la muntanya Stanley, a lesmuntanyes Ruwenzori.El seu clima, es podria dir que és més suau si lacomparem amb la resta que de moment us heminformat..
 13. 13. Albert és un pic de 5.088 m daltura sobre el nivell delmar, pertanyent a la muntanya Stanley, a lesmuntanyes Ruwenzori.Aquest pic té una gran inclinació, per això, és visitattots els anys per escaladors professionals.
 14. 14. Savoia és un bec de 4.979 m daltura sobre el nivelldel mar, pertanyent a la muntanya Stanley, a lesmuntanyes *Ruwenzori.La seva ruta dascens és complicada a causa de lesbaixes temperatures i a la gran inclinació de les seuesparets.
 15. 15. La seua altura es de 4.884metres, és la segona productora del mundo de oro y plata, iesta protegida per lexèrcit.La majoria de vegades plou, i es situa a la cordillera delSurdinam en Indonèsia.
 16. 16. La seua altura es de 4.730 metres, es la segona majorde la isla de Nova Guinea, plou molt, se situa enIndonesia, el seu clima es com el de Puncak Jaya.
 17. 17. Es una de les mes altes del seu pais, la seua altura es de 4.717 metres.
 18. 18. La seua altura es de 4.640 metres, el seu clima es menys elevat, es situa a Indonesia.
 19. 19. La seua altura es de 4.509 metres, el seu clima es normal, està situada en la Nova Guinea.
 20. 20. La seua altura es de 4.367 metres, plou molt, i esta situada en Nova Guinea.
 21. 21. Es la montanya mes alta, la seua alturaes de 8.848 metres, i esta en Himalaya.
 22. 22. K2. es una de les mes altes, es de8.611 metres, esta en Himalaya, es la segona montanya mes alta.
 23. 23. Kangchenjunga. La seua altura es de 8.586 metres, esta en China,
 24. 24. Makalu La seua altura es de 8.462 metres, esta situada en Nepal,
 25. 25. Nanga Parbat, La seua altura es de 8.611 metres,
 26. 26. AMERICA McKinley. Muntanya més alta dels Estats Units, de 6.194 mdalçada sobre el nivell del mar, situat a la serralada dAlaska, un cordó muntanyenc que sestén des de la frontera entre Estats Units i Canadà, i les illes Aleutianas.
 27. 27. • DOrizaba. Forma part de dos sistemes orogràfics: de la serralada Neovolcànica, juntament amb la Serra Mare Oriental, que recorre a Mèxic de nord a sud des del Riu Bravo fins al centre de lestat. El seu cim està coberta per neu durant tot lany per la seva gran alçada
 28. 28. Mercedari. Muntanya de la serralada delsAndes. turó (6.720 m) - Andes(Argentina)
 29. 29. ULL DE SOLDAT. Es tracta del volcà actiu més alt del món. Saccedeixpel camí Internacional, sense asfaltar, que creua perles Llacunes SantaRosa i Laguna Verde cap a Argentina.
 30. 30. Huascarán. Muntanya de la serralada delsAndes i mesura (6746 m)Andes (Perú)
 31. 31. FINVíctor Costa: Europa, Àfrica i muntatge del Power.Jose Angel: Àfrica i Amèrica. Andrea P.: Àsia i Oceania.

×