Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
HASS SECURITY                               Er det noen gang akseptabelt          ...
Er det noen gang akseptabelt for en journalist å banalisere i en annens e-post?Det er et interessant spørsmål- og en som h...
Det hendte at i løpet av hans "manglende år" Darwin hadde flyttet inn i en hybel ved siden av hansfamilie hjemme, og begyn...
Uautorisert tilgang til en annen persons datamaskin eller e-post konto som dette er et brudd påComputer Misuse Act, en str...
Transpires det at politiet lovlig innhentet en rekke det samme emails, som ble brukt avpåtalemyndigheten som bevis under r...
Og hva med "Kano man" og hans kone? John Darwin ble gitt en seks års fengsel, og ble utgitt tidlig i2011. Hans kone ble lø...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Hass Security: Er det noen gang akseptabelt for en journalist å banalisere i en annens e-post?

182 views

Published on

http://nakedsecurity.sophos.com/2013/03/19/is-it-ever-acceptable-for-a-journalist-to-hack-into-somebody-elses-email/

Er det noen gang akseptabelt for en journalist å banalisere i en annens e-post?
Det er et interessant spørsmål- og en som har nylig kommet i forgrunnen på grunn av den påståtte banalisere av Sky news-journalisten Gerard Tubb.
Som naken sikkerhet rapporterte i fjor, klarte Sky News korrespondent Gerard Tubb å få tilgang til en e-postkonto som tilhører John Darwn - den såkalte «kano mann"som forfalsket sin egen død som en del av en kompleks svindel som involverer sin kone.
I en sak som grepet britiske publikums fantasi, forfalsket opptatt av canoeist John Darwin sin egen død på sjøen i 2002 bare for å senere gå inn i en politistasjon i London over fem år senere hevder å ha noe minne om hva hadde skjedd til ham.
Darwins kone handlet overrasket og overlykkelig over hennes manns "rygg-fra-det-død" mirakel, men smiler snart forsvant da et fotografi ble funnet på Internett viser par poserer for et Panama eiendomsmegler nettsted.
Det hendte at i løpet av hans "manglende år" Darwin hadde flyttet inn i en hybel ved siden av hans familie hjemme, og begynte å leve hemmelighet med sin kone igjen.
Etter å ha samlet innsamlede livsforsikring og pensjon politikk verdt £250.000, kjøpt Darwins eiendom i Panama med den hensikt å opprette en kano ferie virksomhet - og starte et nytt liv sammen.
Mens John Darwin forble i mellom-Amerika, returnerte kona Anne til Storbritannia for å selge deres eiendom i Seaton Carew, nær Hartlepool.
Rettssaken mot "Kano Man" og hans kone fanget fantasien av det britiske publikum, og mediebyråer var opptatt av å avdekke mer om paret.
I juli 2008 nyheter rapporter, som siden har blitt fjernet fra Sky News nettsted, emails reporter Gerard Tubb fortalte hvordan han han hadde avdekket bevis inkludert at viste hvorfor mangler mannen hadde returnert til Storbritannia, og parets plan om å bosette seg tilbake i Panama.
Uautorisert tilgang til en annen persons datamaskin eller e-post konto som dette er et brudd på Computer Misuse Act, en straffbar handling i Storbritannia som kan føre til fengsel.
Sky News sjefer, som hadde godkjent banalisere av Gerard Tubb, hevdet imidlertid at hacking var "berettiget og i offentlighetens interesse".
På fjorårets Leveson forespørsel til trykk etikk og kriminell aktivitet av journalister, Lord Justice Leveson fortalte Sky News at de hadde klart brutt loven, og kunne ikke gjemme seg bak en "offentlig interesse" forsvar.
"På slutten av dagen du begått en forbrytelse," sa Herren Leveson under vitnesbyrdet gitt av John Ryley, leder av Sky News.
I går, men forsvant sjansene for Sky News eller reporter Gerard Tubb blir belastet over e-post-banalisere.

Published in: Business
 • I simply stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually loved account your weblog posts.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Hass Security: Er det noen gang akseptabelt for en journalist å banalisere i en annens e-post?

 1. 1. HASS SECURITY Er det noen gang akseptabelt for en journalist å banalisere i en annens e-post?Source: http://nakedsecurity.sophos.com/2013/03/19/is-it-ever-acceptable-for-a-journalist-to-hack-into-somebody-elses-email/
 2. 2. Er det noen gang akseptabelt for en journalist å banalisere i en annens e-post?Det er et interessant spørsmål- og en som har nylig kommet i forgrunnen på grunn av den påståttebanalisere av Sky news-journalisten Gerard Tubb.Som naken sikkerhet rapporterte i fjor, klarte Sky News korrespondent Gerard Tubb å få tilgang tilen e-postkonto som tilhører John Darwn - den såkalte «kano mann"som forfalsket sin egen død somen del av en kompleks svindel som involverer sin kone.I en sak som grepet britiske publikums fantasi, forfalsket opptatt av canoeist John Darwin sin egendød på sjøen i 2002 bare for å senere gå inn i en politistasjon i London over fem år senere hevder åha noe minne om hva hadde skjedd til ham.Darwins kone handlet overrasket og overlykkelig over hennes manns "rygg-fra-det-død" mirakel,men smiler snart forsvant da et fotografi ble funnet på Internett viser par poserer for et Panamaeiendomsmegler nettsted.
 3. 3. Det hendte at i løpet av hans "manglende år" Darwin hadde flyttet inn i en hybel ved siden av hansfamilie hjemme, og begynte å leve hemmelighet med sin kone igjen.Etter å ha samlet innsamlede livsforsikring og pensjon politikk verdt £250.000, kjøpt Darwinseiendom i Panama med den hensikt å opprette en kano ferie virksomhet - og starte et nytt livsammen.Mens John Darwin forble i mellom-Amerika, returnerte kona Anne til Storbritannia for å selge dereseiendom i Seaton Carew, nær Hartlepool.Rettssaken mot "Kano Man" og hans kone fanget fantasien av det britiske publikum, og mediebyråervar opptatt av å avdekke mer om paret.I juli 2008 nyheter rapporter, som siden har blitt fjernet fra Sky News nettsted, emails reporterGerard Tubb fortalte hvordan han han hadde avdekket bevis inkludert at viste hvorfor manglermannen hadde returnert til Storbritannia, og parets plan om å bosette seg tilbake i Panama.
 4. 4. Uautorisert tilgang til en annen persons datamaskin eller e-post konto som dette er et brudd påComputer Misuse Act, en straffbar handling i Storbritannia som kan føre til fengsel.Sky News sjefer, som hadde godkjent banalisere av Gerard Tubb, hevdet imidlertid at hacking var"berettiget og i offentlighetens interesse".På fjorårets Leveson forespørsel til trykk etikk og kriminell aktivitet av journalister, Lord JusticeLeveson fortalte Sky News at de hadde klart brutt loven, og kunne ikke gjemme seg bak en"offentlig interesse" forsvar."På slutten av dagen du begått en forbrytelse," sa Herren Leveson under vitnesbyrdet gitt av JohnRyley, leder av Sky News.I går, men forsvant sjansene for Sky News eller reporter Gerard Tubb blir belastet over e-post-banalisere.Som The Guardian rapporter, har the Crown Prosecution Service besluttet at det ikke ville være ioffentlighetens interesse å tiltale Gerard Tubb, fordi uautorisert tilgang ble gjort med hensikt fobeviser en kriminell handle ble begått.
 5. 5. Transpires det at politiet lovlig innhentet en rekke det samme emails, som ble brukt avpåtalemyndigheten som bevis under rettssaken av Anne Darwin.Og det er virkelig poeng, er det ikke?Myndighetene har muligheten til og mulighet til å lovlig få tilgang til e-postkommunikasjon som endel av sine undersøkelser - og maverick journalister bør ikke være banalisere i e-postkontoer,spesielt når eierne av disse e-postkontoer er allerede under etterforskning av politiet.Det er lett å forestille seg hvordan bevis kan bli skadet eller kunne det hevdes å ha blitt skjemt ellersvekket hvis uautoriserte tredjeparter har tilgang til den.Det kan ikke være i offentlighetens interesse å trykke anklagene mot Gerard Tubb og Sky News,men denne avgjørelsen bør ikke tas som et grønt lys av andre journalister at e-post hacking er heltakseptabelt.
 6. 6. Og hva med "Kano man" og hans kone? John Darwin ble gitt en seks års fengsel, og ble utgitt tidlig i2011. Hans kone ble løslatt fra fengsel to måneder senere. Word har er det som Darwin jobbet påsine memoarer mens du er i fengsel - som uten tvil vil være serialised ved pressen.Related Forum Sites:http://www.shelfari.com/groups/102029/discussions/480687/Hass-Associates-Technology-Madridhttp://forums.ebay.com/db2/topic/Business-Industrial/Hass-And-Associates/5200137900

×