Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Problemes4

9,347 views

Published on

Problemes amb divisions senzilles

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Problemes4

  1. 2. El Vicent té 22 cotxes de joguina. Els vol regalar als companys de classe que no et tenen cap. A la seva classe hi ha 25 alumnes, i n’hi ha 14 que, com a mínim, tenen un cotxe. Quants cotxes podrà regalar el Vicent a cada nen o nena que no en tingui cap? Els pares de la Carmen han decidit donar una part del seu sou a una organització que lluita contra les malalties als països pobre. El pare hi dóna 12€ cada mes i la mare, 10€ cada mes. Quants diners hi hauran donat en 7 mesos? En una fàbrica de claus un operari pot fer 385 claus. Després toca posar-los en caixes. A cada caixa hi pot posar 8 claus. Quantes caixes li sortiran? En una escola hi ha 27 bolígrafs i s’han de repartir, en parts iguals, entre 9 alumnes. Quants bolígrafs rebrà cada alumne?
  2. 3. A un teatre hi ha 48 cadires repartides en 8 files. Quantes cadires hi ha a cada fila? A un jardí botànic hi ha 42 plantes diferents. Cada jardiner s’ocupa de 7 plantes. Quants jardiners hi ha? S’han d’envasar 7.056 tomàquets en pots on hi caben 5 tomàquets a cada pot, però abans d’envasar-los se’n podreixen 216. Quants pots podrem omplir? Una fotògrafa obté 248 fotografies en un dia i el seu ajudant, la meitat. Quants fotografies obté el seu ajudant?
  3. 4. Una col·lecció de DVD d’esports costa 250€ i una altra d’animals, només la meitat. Quant valen els DVD d’animals? Per fer una obra es necessiten 84 maons. Quant costaran els maons, si mitja dotzena val 4€? Una gallina pon 3 ous cada setmana. Quans ous pondran 16 gallines en 9 setmanes? Un avió que volava a 14.507 m d’altura baixa 7.348m. A quina altura és ara? Tinc 47€ menys que l’Emili. Si ell en té 91, quants diners tinc jo?
  4. 5. En un quiosc s’han venut, el dissabte 427 revistes; el diumenge 315, i el dimarts 97 menys que el dissabte. Quantes revistes s’han venut en total durant aquests tres dies? Vull donar 5 caramels a cadascun dels 23 nens i nenes de la classe. Quants caramels necessito? En un restaurant han de comprar 52 iogurts. Quants paquets de 4 iogurts han de comprar. Quantes garrafes de 5 litres podem omplir amb 270 litres? En Joan necessita 100 globus. Quants paquets de 8 globus ha de comprar?

×