Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bästa catering stockholm

324 views

Published on

Vår websida: http://www.xn--cateringsdermalm-uwb.nu/
Det allra bästa cateringföretaget kommer inte bara säkerställa att stor meny till sina kunder men kommer också erbjuder oöverträffad tjänster. Detta kommer alltid göra någon speciell aktivitet minnesvärd. Du kan alltid lära sig att välja ett bästa catering stockholm företag genom att registrera dig för online-kurser. Ansvaret för det moderna köket bör vara att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder. Om företaget inte bara villig att ordentligt förklara för sin klient om typer av tjänster de erbjuder, då klienten kommer sannolikt alltid leta efter andra alternativ.
Slide Profile: https://www.slideshare.net/cateringdermalm
Fler länkar:
http://www.slideboom.com/presentations/1863381/Catering-stockholm
https://www.edocr.com/v/vdkjwprm/cateringsdermalm/Catering-sodermalm

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Bästa catering stockholm

  1. 1. rekommendera catering stockholm Välkommen till Terrassen, för riktigt bra catering på Södermalm. Vi är en kvalitetsmedveten och noggrann catering leverantör med mycket höga krav på maten vi levererar. Vi arbetar åt våra kunder, för deras bästa, och pga det har vi på väldigt kort tid kommit väldigt långt med vår verksamhet. Catering på Södermalm har aldrig varit enklare, kontakta oss så tar vi fram ett förslag som passar ditt företag.
  2. 2. catering södermalm Vi caterar sallader, wraps, kallpressade juicer och även raw bakelser. Med otroligt bra recensioner så vågar vi påstå att vi är bland stockholms bästa företag att catera ifrån. Våra sallader är slungade med noggrant utvalda råvaror och försöker så gott det går att beställa närodlat. På det sättet kan vi garantera det bästa tänkbara resultatet på din sallad/wrap. Våra dressingar är utformade utifrån innehållet på din sallad/wrap med örter och kryddor som aktiverar och lyfter samtliga smaker.
  3. 3. catering stockholm Om du behöver en komplett catering service till ditt företag på Södermalm, kontakta Terrassen Café & Catering! Vi caterar till både företag och privatpersoner i hela Stockholm. Kontakta oss för att diskutera kring det du vill catera. Fördelar med Terrassen Café & Catering Vi på Terrassen vill att du som kund ska känna dig nöjd, mätt och belåten när du anlitar oss för din catering på Södermalm och ger därför alltid nöjd-kund garanti. Det kan vi göra eftersom vi vet att det vi levererar är av högsta kvalité och klass.
  4. 4. bästa catering stockholm Du kan anlita oss för alla typer av företagscatering, stora som små sällskap är välkomna. Istället för att spreta och erbjuda allt möjligt så som snittar, libanesiskt, buffé etc så har vi valt att specialisera oss på ett mer nyttigt alternativt med raw food i centrum vi caterar sallader, wraps och kallpressade juicer som vi tillagar med omsorg. Mer information finner du nedan och du kan kontakta oss direkt via telefonnumret till höger eller vårt kontaktformulär så hjälper vi er att ta fram något som passar er.
  5. 5. www.xn--cateringsdermalm-uwb.nu rekommendera catering stockholm

×