Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Nujna nadgradnja za vsa MSP podjetja: DAP podjetniški servis

420 views

Published on

Naš koncept podjetniškega servisa malim in srednje velikim podjetjem nudi veliko več kot le klasični računovodski servis. V storitev smo zajeli vse tisto, kar je nujno za uspešno, stabilno in varno poslovanje podjetja... in vse to za isti denar!

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Nujna nadgradnja za vsa MSP podjetja: DAP podjetniški servis

  1. 1. računovodski servis DAP podjetniški servis Zakaj DAP podjetniški servis? Za ceno običajnega računovodskega servisa dobite zraven še dosti več: osebni pristop z vrsto dodatnih storitev, nujno potrebnih za podporo učinkovitemu poslovanju. Z nami ne boste več sami! Pokličite: 031-702-500 (Andrej) Posvetite se vodenju podjetja, ostalo prepustite nam. Podjetniški inženiring Andrej Poljanec s.p. Učinkovita in kakovostna podpora poslovanja za s.p., mala ali srednje velika podjetja v ključnih poslovnih elementih: računovodski servis s storitvijo „v oblaku“ pridobivanje nepovratnih sredstev na EU razpisih davčno svetovanje in optimizacija financ svetovanje in pomoč pri davčnih olajšavah marketing & prodaja internacionalizacija poslovanja kjerkoli v svetu poslovni načrti, finančne in marketing projekcije... opcija: e-pisarna - poštni predal, dopisi, tajništvo... Zahtevajte informacije in ponudbo na: 031-702-500 ali andrej@dap-ing.eu www.dap-ing.eu
  2. 2. Računovodstvo drugače. Pojdite z nami »v oblak«! Nismo le običajen računovodski servis, pač pa podjetniku prijazna finančno-svetovalna hiša, v kateri smo za vas pripravili celovito rečitev, ki poleg najsodobnejših računovodskih storitev »v oblaku«, popolnoma brezplačno vsebuje tudi številne dodatne vsebine, še kako dobrodošle za vaše poslovanje.… Prav tako vam nudimo priložnost, da pridobite dodatne popuste ali kar povsem brezplačno koriščenje naših storitev... Kako do tega? Povsem preprosto: našim pogodbenim partnerjem nudimo razne možnosti obojestranskega sodelovanja, s pomočjo katerih najdemo zanimivo kombinacijo za prav vsakogar, od naše stalne akcije »partner partnerju«, preko koriščenja davčnih olajšav, do pridobivanja nepovratnih sredstev, garancij ipd. na domačih in EU javnih razpisih... Z nami se lahko za vedno znebite stroška računovodskega servisa in še dodatno zaslužite! Seveda, lahko nas držite za besedo, ker ne obljubljamo gradov v oblakih... Dobrodošli v hiši koristnih nasvetov! i i
  3. 3. Zagotovite si pravi vir financiranja... ZDAJ! Načrtujete nov razvojni projekt, gradite ali zgolj potrebujete obratna sredstva? Ste že koristili nepovratna sredstva ali subvencionirane kredite iz evropskih in domačih skladov? Evropska unija,država Slovenija, ministrstva in druge službe v javnih razpisih še vedno nudijo sofinanciranje razvojnih investicij ter poslovanja po pogojih, bistveno boljšhi od pogojev komercialnih bank. Ne bodite prepričani, da nimate možnosti koriščenja tovrstnih ugodnosti ali pa do sredstev niste upravičeni… brezplačno pomagati vsem Prizadevamo si tudi , ki jih tovrstne informacije zanimajo. Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo posredovali potrebne informacije. Prav tako pa vam bomo po najugodnejših pogojih pripravili vso dokumentacijo za posamezen javni razpis ter kooordinirali ali vodili vaš razvojni projekt. Smo strokovnjaki z referencami na EU razpisih in uspešno sodelujemo na programih: Obzorja 2020, Europe Aid, FP7, IPA, CBC, LLP, YiA, Erasmus+ itd. ter člani mreže EU projektnih svetovalcev. Zagotovite si boljšo prihodnost s koriščenjem EU subvencij!
  4. 4. Izkoristite davčno olajšavo za vlaganja v raziskave in razvoj! Ste preverili vse zakonske možnosti, ki jih ima pravna ali fizična oseba, da lahko zmanjša davčno osnovo in s tem davčno optimizira davčno obveznost pri obračunu davka od dobička? Izvajate vlaganja v raziskave in razvoj? Mogoče jih izvajate nevede? Mogoče pa imate takšen namen v prihodnosti? V kolikor ste podjetje ali podjetnik, ki takšna vlaganja ima ali pa jih namerava imeti, ste upravičeni do koriščenja davčne olajšave za vlaganja v raziskave in razvoj in sicer v višini 100% vloženih sredstev . Pokličite nas za nasvet v zvezi s to in drugimi možnostmi koriščenja davčnih olajžav: 031-702-500 info@dap-ing.eu ali nam pišite: Podjetniški inženiring Andrej Poljanec s.p.
  5. 5. DAP-kontrol analiza: odslej boste poslovali optimalno! Naj bomo mali ali veliki, vsi imamo v svojem poslovanju „luknje“. Dovolite, da skupaj odkrijemo luknje v vašem poslovanju, pregledamo in analiziramo poslovna ter finančna gibanja! Raziščemo vaše možnosti: @ pridobivanja nepovratnih sredstev, @ cenejših poslovnih ter finančnih virov @ učinkovitih brezplačnih marketinških orodij... Analiziramo vaše prednosti: @ koriščenja razpoložljivih davčnih olajšav, @ poslovanja s komercialnimi bankami, @ zaznave učinkovitih prodajnih poti... in še marsikaj... Zavejte se vseh možnosti, s katerimi lahko še izboljšate svoje poslovanje! Vse to in še več zahtevajte pri nas: Podvrzite svoje poslovanje » DAP-kontrol analizi« Dobili boste odgovore, ki bodo morda za vedno spremenili vaše poslovanje - na bolje! In mimogrede: Ali imate zakonsko usklajene vse evidence in pravilnike s področja poslovanja, financ,.…? Poznate vse spremembe zakonodaje, ki lahko vplivajo na vaše poslovanje ali pa vam povzročijo glavobol...? Seveda, tudi to bomo pregledali in našli prave rešitve.
  6. 6. Podjetniški inženiring Andrej Poljanec s.p. www.dap-ing.eu Iščemo prave partnerje za prihodnost, zato gradimo mrežo malih in srednjih podjetij,ki hočejo naprej... Biti podjetnik, je danes vse prej kot enostavna naloga. Preživeti, rasti in napredovati je poglavitna naloga večine. Zakaj bi se torej obremenjevali s finančnimi nalogami, davčnimi izzivi ali administrativnimi ovirami, ki jih imate možnost prepustiti nam...? Vam naj ostane le tisto delo, zaradi katerega ste se podali na podjetniško pot. “DAP podjetniški servis“ je sodobna rešitev, ki prav vsakemu podjetniku ali obrtniku zagotavlja varno, varčno, učinovito in odzivno poslovanje, kakršno potrebuje za pravi korak naprej. Dobrodošli v hišo koristnih nasvetov! Preizkusite nas! Nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo. Zahtevajte več informacij in ponudbo na: 031-702-500 ali andrej@dap-ing.eu Navedite osebo, ki vas je napotila k nam in zagotovite si nagrado:

×