Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Zamisli

954 views

Published on

Published in: Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Zamisli

 1. 1. ZAMISLI Nepoznat pisac
 2. 2. Zamisli da je ovog trenutka Božji anđeo tu pokraj tebe.
 3. 3. Tišina . Budi miran i prisjeti se svih poteškoća koje bi htio riješiti .
 4. 4. Prisjeti se svega što te tišti , svega što te čini nesretnim , što te zabrinjava , svega što te čini potištenim . Prisjeti se čak i svoga straha od budućnosti , straha od toga da ćeš učiniti nešto pogrješno , da ćeš izabrati krivo .
 5. 5. Razmisli ovaj tren baš o svemu . Otvori svoje srce i zamisli da sve to predaješ sada Bogu .
 6. 6. Uporabi svoje ruke kao sredstvo prijenosa . Zamisli to uručivanje sada , kao netko tko nosi veoma tešku torbu drugoj osobi da joj ta osoba taj teret ponese .
 7. 7. A sada , zamisli sve dobro što bi htio da ti se dogodi, za čim čezneš ili pomisli na nešto lijepo što ti se već dogodilo u životu. Prisjeti se svih trenutaka sreće, radosti , prijateljstva , uzbuđenja , mira , ljubavi…
 8. 8. Smjesti sve to u svoje ruke , onako u mislima , i učini korak da to čvrsto zadržiš u svom srcu kao netko tko čuva svoje dragulje u maloj kutijici. Smjesti to blago duboko u sebi i zahvali , s puno vjere, iskreno od sveg srca .
 9. 9. Budi zahvalan za sve dobro što ostaje i za sve loše što odlazi . Broji do tri i diši duboko . A sada zamisli da je anđeo poletio i ponio tvoje molbe Bogu.
 10. 10. Sa zahvalnošću pošalji ovaj blagoslov svima za koje misliš da bi ga trebali primiti i da im je možda potreban. Uključujući i one osobe koje se pretvaraju da se izuzetno dobro osjećaju i da su sretne.
 11. 11. I… Bog te blagoslovio DANAS , SUTRA ,  i ZAUVIJEK!

×