English grammar test # 21: Misused forms – Using a Wrong Preposition

440 views

Published on

English grammar test # 21: Misused forms – Using a Wrong Preposition. Common Errors in English - Free English grammar exercises, rules, lessons, worksheets, games, quiz and tests online. Learn English grammar & practice.

Published in: Education
0 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
440
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
48
Comments
0
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

English grammar test # 21: Misused forms – Using a Wrong Preposition

  1. 1. EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar
  2. 2. Question 1: We could not be pleased ____ what we saw in the papers. (a) for (b) in (c) to (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  3. 3. Question 2: Jenny was dressed ____ yellow in the morning. (a) in (b) on (c) to (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  4. 4. Question 3: The parents were glad ___ his achievements. (a) of (b) from (c) on (d) for *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  5. 5. Question 4: We have no doubt _____ your marketing ability (a) for (b) on (c) of (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  6. 6. Question 5: The suspect failed ______ drug test. (a) in (b) with (c) on (d) to *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  7. 7. Question 6: The baby was dressed ____ red. (a) in (b) on (c) with (d) of *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  8. 8. Question 7: She was married ___ an old man. (a) for (b) to (c) with (d) into *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  9. 9. Question 8: The customers are not interested _____ this new offer. (a) for (b) in (c) with (d) to *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  10. 10. Question 9: The bird was quick ____ finding its prey. (a) to (b) in (c) at (d) for *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  11. 11. Question 10: Although he is good ____ electronics, he works as a banker. (a) of (b) for (c) in (d) at *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  12. 12. Answers 1. (d) 2. (a) 3. (a) 4. (c) 5. (a) 6. (a) 7. (b) 8. (b) 9. (c) 10. (d) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/1/21.html Thanks!

×