Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Romservice Telecomunicații - Retail confecții - Digital Signage

101 views

Published on

Mărcile de îmbrăcăminte pot face ca magazinele lor să aibă un aspect de lux, modern, cu un perete video de înaltă definiție, situat în vitrină. Pot atrage cumpărătorii amplasând reclame video ale articolelor pe care le vând în magazin.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Romservice Telecomunicații - Retail confecții - Digital Signage

 1. 1. Romservice Telecomunicații Retail CONFECȚII - Shop TV -
 2. 2. Atragerea clienților prin ecrane de înaltă calitate: Mărcile de îmbrăcăminte pot face ca magazinele lor să aibă un aspect de lux, modern cu un perete video de înaltă definiție, situat în vitrină. Pot atrage cumpărătorii ampla- sând reclame video ale articolelor pe care le vând în ma- gazin.
 3. 3. Posibilități mai mari de atragere a clienților cu ajutorul dispozitivelor digitale: Asistenții de vânzări pot ura bun venit clienților și pot interacționa cu aceștia prezentându-le cele mai noi ten- dințe în modă și cele mai populare articole de îmbrăcă- minte, prezentate într-o reclamă de pe peretele video, pe tableta proprie.
 4. 4. Servicii pentru clienți oricând, oriunde: Magazinele de îmbrăcăminte pot oferi asistență rapidă pentru clienți dotând asistenții de vânzări cu dispozitive mobile care să le permită să răspundă solicitărilor unui client cu privire la un produs, cum ar fi dimensiunile și culorile disponibile, oricând, oriunde. Asistenții de vânzări pot purta, de asemenea, dispozitive POS mobile, astfel încât după ce clienții au primit arti- colele solicitate, aceștia să le poată plăti rapid și comod pe loc.
 5. 5. RST Display Solutions este partener autorizat Samsung (SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS) fiind o companie cu experiență în domeniul echipamentelor de „Digital Signage” beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă majoritatea domeniilor de activitate și având ca obiectiv principal satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților. RST Display Solutions vă oferă o gama diversificată de servicii pentru obținerea celor mai bune rezultate:  identificarea necesităților clienților  servicii de consultanță specializată  oferirea soluțiilor de „Digital Signage” corespunzătoare zo- nei de implementare  sistem de management centralizat al display-urilor  Servicii de administrare și mentenanță Pentru a testa echipamentele și a beneficia de soluții adaptate necesităților dumneavoastră, vă așteptăm în showroom-ul nos- tru, Display Solutions Centre.
 6. 6. Managed services Companiile care exploatează soluțiile de „Digital Signage” doresc să transfere furnizorului responsabilitatea operațională. Nu este important în proprietatea cui se află un echipament, important este serviciul furnizat de către acel echipament (Communications as a Service - CaaS). RST Display Solutions oferă soluții de finanțare a achiziției echipamentelor de „Digital Signage” prin serviciul nostru de închiriere a display-urilor profesionale Samsung :  Samsung Smart Signage LFD  Samsung Hospitality Display  Samsung Smart Signage TV  Samsung Outdoor
 7. 7.  Samsung Video Wall  Samsung Touch Compatible  Samsung Consumer TV Companiile solicită servicii care să rezolve 2 categorii mari de probleme:  Probleme strategice, legate în general de inițiativele managementului cu privire la serviciile de „Digital Signage” în organizația respectivă, cu efecte în ceea ce privește:  reducerea costurilor operaționale cu tehnologia și service-ul  transparența și predictibilitatea costurilor de service  viteza de răspuns și furnizarea centralizată a service-ului  asigurarea know-how-ului  Probleme operaționale, legate de activitatea zilnică, cu efecte în ceea ce privește:  calitatea service-ului și uniformizarea lui în toată organizația
 8. 8.  vizibilitatea performanțelor soluțiilor și aplicațiilor service-ate  evitarea colaborării cu mai mulți furnizori  disponibilitatea service-ului în situații extreme RST Display Solutions oferă 2 tipuri de contracte de servicii:  Doar service  Service și închiriere echipamente În viziunea RST Display Solutions, service-ul nu înseamnă doar mentenanța sau service la cerere (atitudine reactivă). Conceptul de „Managed Services” înseamnă asumarea responsabilității pentru serviciile furnizate clientului și o atitudine proactivă în asigurarea disponibilității service-ului pentru companiile care doresc outsourcing. Serviciul nostru de mentenanță include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, oricând este necesar. Închiriere echipamente: RST Display Solutions dispune de o gamă completă de echi- pamente, produse ce pot fi închiriate pe perioade scurte sau pe termen lung.
 9. 9. Succesul afacerii tale poate depinde de buna funcționare a echi- pamentelor „Digital Signage” și, de aceea, la RST Display Solu- tions găsești produse de calitate ce corespund tuturor standar- delor în domeniu. Prin închirierea echipamentelor de „Digital Signage”, compania ta se adaptează cerințelor actuale ale pieței utilizând echipa- mente performante, obținând astfel atât avantaj tehnologic cât și avantaj financiar. Prin închirierea echipamentelor este evitată realizarea unei in- vestiții imediate, această soluție rezolvând problema inexistenței lichidităților în cadrul companiei. Avantaje tehnologice:  Echipamentele Samsung sunt noi, de ultimă generație  Up-date-uri gratuite la ultimele versiuni de software pe toată durata contractului Avantaje financiare:  Nu necesită investiție, permițând folosirea mai judicioasă a fondurilor firmei  Costurile de închiriere sunt deductibile 100%  Proiectare gratuita, specialiștii firmei noastre ajutându-vă să alegeți soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră de comunicare  Echipamentul este asigurat la distrugere și furt  Durata contractului: 2-5 ani
 10. 10.  Clientul nu lucrează cu bănci / societăți de leasing Avantaje tehnice:  Asistență gratuită la determinarea necesităților și la proiec- tarea sistemului;  Sistemul poate fi extins sau restrâns pe durata contractului în funcție de necesitățile clientului;  Echipamentul este acoperit de garanție pe perioada deru- lării contractului;  Implementarea rapida a soluției deoarece livrarea echipa- mentelor se face din stoc pentru majoritatea echipamente- lor;  Instruirea personalului în vederea folosirii în condiții optime a echipamentelor. Echipamentele care pot fi închiriate:  Samsung Smart Signage LFD  Samsung Hospitality Display  Samsung Smart Signage TV  Samsung Outdoor  Samsung Video Wall  Samsung Touch Compatible Principalul obiectiv al companiei noastre este oferirea celor mai bune echipamente și servicii care să conducă la îndeplinirea tuturor activităților dumneavoastră.

×