Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Healthcare Digital Signage de la Romservice Telecomunicații

183 views

Published on

Soluția Healthcare Digital Signage (HDS) de la Romservice Telecomunicații (RST) reprezintă o platformă revoluționară de informare și coordonare digitală, prin care se promovează și se organizează serviciile medicale/farmaceutice, concomitent cu informarea pacienților/clienților privind ofertele de produse și servicii ale partenerilor comerciali.

Published in: Health & Medicine
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Healthcare Digital Signage de la Romservice Telecomunicații

 1. 1. Healthcare Digital Signage (HDS) by Romservice Telecomunicații (RST)
 2. 2. Soluția Healthcare Digital Signage (HDS) de la Romservice Telecomunicații (RST) reprezintă o platformă revoluționară de informare și coordonare digitală, prin care se promovează și se organizează serviciile medicale/farmaceutice, concomitent cu informarea pacienților/clienților privind ofertele de produse și servicii ale partenerilor comerciali.
 3. 3. Soluția Healthcare Digital Signage (HDS) se adaptează în funcție de nevoile de comunicare specifice unității medicale/farmaceutice, configurația pornind de la varianta de bază până la rețele complexe de dispozitive/terminale digitale.
 4. 4. HDS amplifică informarea pacienților/clienților și promovarea produselor, serviciilor și ofertelor.
 5. 5. HDS prezintă specialitatea cabinetelor medicale și poziționarea acestora în locația respectivă, detalii privind numele medicilor, programul acestora, programările pacienților etc.
 6. 6. HDS poate fi un vector de publicitate pentru: - companiile medico-farmaceutice (producători sau distribuitori de medicamente, suplimente alimentare, dispozitive medicale, aparatură și echipamente medicale etc.), - companiile de asigurare (asigurări medicale / de viață / de călătorie etc.), - persoane fizice/juridice partenere cu unitatea medicală / farmaceutică rezultând venituri suplimentare pentru utilizatorul soluției HDS.
 7. 7. Dispozitivele/terminalele HDS se amplasează în punctele importante ale unității medicale (triaj, recepție, coridoare, holuri, zone de așteptare, cabinete medicale, ghișeele farmaciilor etc.), pacienții/clienții fiind informați corect, complet și în timp real.
 8. 8. Prin HDS se poate desfășura o activitate de educație sanitară a pacienților pentru prevenirea unor boli sau pentru sesizarea simptomelor unor afecțiuni care le pot pune viața în pericol.
 9. 9. Prin HDS se pot comunica informații importante către angajații unității medicale.
 10. 10. HDS coordonează conținutul și partajarea informațiilor afișate de dispozitivele/terminalele digitale, adaptându-se permanent diferitelor situații.
 11. 11. Vă mulțumim!

×