www.charisma.ro/solutii-mobile/charisma-ffa/                                       ...
Fii informat desprecerinţele clienţilor tăiÎn calitate de clienți, cu toții suntem conștienți de       Toate aceste ...
3 direcţii de impactpentru soluţiile FFA               1                2          ...
Existenţa unei companii pe piaţăeste egală cu îmbunătăţirea permanentă a serviciilorAm identificat deja presiunile cu care...
Concluzia este cât se poate de simplă: companiile din ziuade azi trebuie să folosească soluțiile software mobile, altfelri...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Cum sa iti orientezi business-ul spre mobilitatea?

247 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
247
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Cum sa iti orientezi business-ul spre mobilitatea?

 1. 1. www.charisma.ro/solutii-mobile/charisma-ffa/ www.totalsoft.roCum să-ţi orientezi business-ulîntr-o direcţie"deşteaptă"?Află cum soluțiile FFA(Field ForceAutomation) ajutăcompaniile să facă fațăcerințelor clienților prinservicii mai bune și nunumai.Comunicațiile mobile ne-auschimbat viața. Dar revoluțiaconsumatorului pentrutehnologia mobilă a lăsat în spatecâteva companii care nu s-auadaptat la piața în continuămișcare. Furnizorii de soluții softwareBeneficiile telefoanelor “deștepte” sau a dispozitivelor dedicate dispozitivelor mobile dezvoltă pe zi ce trecemobile pe care consumatorii le au nu au fost traduse în metode tot mai sofisticate pentru a măsura, monitorizatimp util și în servicii de business pentru companii. și urmări munca și bunurile forței de lucru de pe teren.Astfel, pentru cele care nu doresc să treacă pe soluții La fel, și producătorii de hardware adună cele mai bunemobile, riscul de a nu evolua la fel de bine, este destul caracteristici de pe piața consumatorilor pentru ade ridicat. Acest lucru se poate traduce prin eficiență dezvolta dispozitive mobile, utile oricărei companii.redusă, cheltuieli mai mari și coordonare nu foartetransparentă a agenților aflați pe teren. Pentru multe companii, percepțiile asupra costurilor sau a complexității soluțiilor ce se vor a fi implementateDin fericire, soluțiile de tip FFA vin să schimbe viața unei reprezintă o barieră, astfel că furnizorii și producătoriicompanii, de la programări mai eficiente și urmărirea de soluții dedicate trebuie să facă față provocărilor prinforței de muncă de pe teren, până la eliminarea unor comunicarea eficientă a beneficiilor și a dovedirii ROI-hârtii inutile și analize de performanță. ului.
 2. 2. Fii informat desprecerinţele clienţilor tăiÎn calitate de clienți, cu toții suntem conștienți de Toate aceste lucruri trebuie gândite ca un cerc al livrăriloravantajele pe care le oferă tehnologia mobilă, precum și și al așteptărilor:de potențialul acesteia. Tehnologia poate fi folosită în n Frustrarea clienților duce la îmbunătățireamai multe moduri, astfel cerințele clienților pot fi serviciilor sau la identificarea unei oportunitățiîndeplinite cu succes. pentru a depăși competiția; n Companiile adoptă soluții software mobile pentru aAșteptările ca orice business să ofere servicii de calitate oferi o experiență mai bună;sunt destul de mari. Se știe că odată ce așteptarea unui n nivel de servicii creează așteptări și mai Noulclient a fost ridicată, el se așteaptă ca toate experiențele ridicate din partea clienților;viitoare legate de nivelul serviciilor oferite să fie la fel, n mai multe companii trebuie să se adapteze la Totdacă nu și mai bune. tehnologie pentru a face față mediului competitiv. Companiile de success alimentează așteptările clienților Frustrarea Servicii Așteptări Schimbările clienților clienților îmbunătățite îmbunătățite ridicate ridicate din companie companieBeneficii cu valoare marepentru investiţii cu valoare micăSeria de oportunități pentru FFA de a îmbunătățieficiența și serviciile unei companii este cât se poate devariată. Astfel, ea poate fi aplicată pentru:n angajat de pe teren și/sau un vehicul conectat la Un un dispozitiv mobil;nsoftware ce analizează procesele dintr-o Un companie;nsistem back-office care permite urmărirea Un eficienței direct de la sediul central.
 3. 3. 3 direcţii de impactpentru soluţiile FFA 1 2 3 Înlocuirea documentelor Localizarea angajaților de pe Încărcarea angajaților scrise pe dispozitive mobile- teren și a vehiculelor Urmărirea celor mai de preț PDA, tablete, smartphone-uri companiei resurse ale companiei- Prin înlocuirea zecilor de Soluțiile software noi de pe angajații, nu a fost niciodată hârtii pe care un angajat de piață, folosesc o nouă mai ușoară. Soluțiile pe teren le folosește cu dimensiune pentru software mobile dispozitive mobile, o localizarea angajatului și/sau monitorizează companie poate reduce a vehiculului. Astfel pot fi comportamentul, cât de costurile considerabil, ca să analizate performanța încărcat este agentul nu mai vorbim de deplasări angajatului, precum și respectiv, precum și acțiunile inutile sau întâlniri ratate. Nu performanța vehiculului, lansate de acesta. Mai mult, numai că hârtiile vor fi totul printr-un singur permit și lansarea unor eliminate în mod fizic, dar dispozitiv. alarme acolo unde este procesele vor fi realizate în cazul. timp real, împreună cu integrarea din back-office. Totul este mult mai simplu și centralizat, oferind o imagine de ansamblu asupra proceselor companiei.
 4. 4. Existenţa unei companii pe piaţăeste egală cu îmbunătăţirea permanentă a serviciilorAm identificat deja presiunile cu care o companie seconfruntă pentru a satisface nevoile de servicii ale unuiclient modern şi modul în care soluţia software mobilăpoate ajuta în această direcție. Aceste soluţii permit uneiorganizaţii să își crească productivitatea şi bunăstarea forţeide muncă, și în timp ajută și la reducerea costurilor. Îmbunătățește productivitatea Comunicațiile mobile permit companiilor să își țină angajații informați și să le spună exact unde să livreze sau de unde să ridice comenzile. Mai mult, comenzile vor fi procesate și eficient datorită timpului real în care se desfășoară lucrurile. Cu soluția software potrivită, companiile se pot asigura că forța de muncă de pe teren lucrează productiv și eficient.Scade costurileUn punct forte al soluțiilor software mobile este costul redus pentru implementare pe care îl oferă, adaptatnevoilor companiei. Ideea conform căreia acestă tehnologie este mai potrivită companiilor mari nu mai estede mult timp de actualitate. Soluțiile software mobile se aplică tuturor companiilor, fiind perfect adaptabilenevoilor fiecarei companii în parte, fiind disponibile la prețuri permisive. Protejează compania și forța de muncă Monitorizarea angajaților de pe teren se poate face pentru o gamă largă de angajați, de la agenți imobiliari până la cei care acționează în domenii mai “sensibile”. De aceea, soluția software mobilă potrivită companiei dvs, ajută la monitorizarea angajaților (se poate ști cu exactitate unde se află angajatul în orice moment), la o comunicare îmbunătățită între aceștia și ceilalți angajați din companie, totul în timp real, precum și la lansarea unor mesaje sau servicii de urgență. În plus, utilitatea soluției este conformă cu normele de muncă, astfel vor fi protejate atât companiile, cât și angajații, care își vor desfășura activitatea în deplină siguranță.Percepția asupra costurilorCompaniile din diferite arii de activitate care nu profită de avantajul unei soluții software mobile, deseoriconsideră că este nevoie de un buget pe măsură pentru a implementa aceste soluții de IT, fiind complexe șiscumpe.Sau companiile nu sunt conștiente de avantajele multiple pe care le pot avea și nu realizează cât de simplueste să folosești tehnologia ca pe un avantaj competitiv.
 5. 5. Concluzia este cât se poate de simplă: companiile din ziuade azi trebuie să folosească soluțiile software mobile, altfelriscă să rămână în urmă.Soluțiile mobile transformă rapid felul în care companiileoferă clienților servicii mai bune. Mulțumită eficienței și atehnologiilor implementate într-o maniera simplistă, acesteservicii nu mai sunt valabile doar pentru companiile mari.Companiile de toate dimensiunile își pot îmbunătățiofertele, pot reduce costuri și pot avea grijă de angajații lormai ușor decât credeau până acum.Provocarea pentru furnizorii de soluții software mobile estesă ofere o înțelegere cât mai clară a beneficiilor în întreagacomunitate de business. Prin eliminarea concepțiilor Soluţiile FFAconform cărora costurile de IT sunt ridicate șiimplementarea este deficitară, va fi posibilă crearea unui Redefinesc aşteptările clienţilor nnumăr tot mai mare de useri care să combată orice urmă pentru a crea un nou punct dede inaccesibilitate. diferenţiere;Cel mai mare determinant al schimbării va fi presiuneaașteptărilor pe care le au clienții. Furnizorii de soluții se n costurile; Reducfolosesc de experiența pe care o au pentru a ajuta n productivitatea; Cresccompaniile să facă față acestor provocări, prin tehnologii șiservicii “deștepte”- ușor de cumpărat, ușor de înțeles, ușor Generează susţinători prin clienţi nde folosit și fără costuri ascunse. mulţumiţi, ce vor deschide noi oportunităţi.

×