Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Samsung VideoWall
UD46C-B
OFERTA VIDEOWALL UD46C-B
Sistem VideoWall UD46C-B:
• 4 x display UD46C-B ( 200 ore funcționare)
• 2 x Suport de podea MID
...
SPECIFICAȚII TEHNICE
Explorează gama Samsung de ecrane
profesionale Smart Signage
Seria Samsung UDC-B SMART Signage video wall permite administ...
Funcționalități:
1. Livrați-vă mesajul în Full High Definition, cu elemente minime de distragere a atenției:
Cu ramele ext...
2. Impresionați privitorii cu uniformitatea culorii pe toate ecranele:
Livrați-vă mesajele cu precizia uniformă a culorilo...
4. Redați mesajele continuu, cu comutarea automată a sursei:
Caracteristica de comutare automată a sursei ecranelor din se...
5. Prezentați un conținut variat, cu un modul PC opțional:
Redați conținutul dintr-o varietate de surse, cu platforma opți...
Avantaje
1. Sporește atenția potențialilor clienți prin prezentarea unor imagini cu luminozitate
ridicată și a unor mesaje...
Beneficii
1. Luminozitate 450-nit
Luminozitatea ridicată asigură o vizibilitatea foarte bună într-o plajă largă de medii d...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Oferta Samsung Video Wall UD46C B

172 views

Published on

Seria Samsung UDC-B SMART Signage video wall permite administrarea și afișarea unui conținut vizual bogat și puternic într-un mod simplu și eficient. Optimizat pentru spațiile comerciale de interior, zona „corporate” sau spații publicitare, seria de video wall-uri profesionale Samsung revoluționează panourile pentru afișare de dimensiuni mari oferind conținut de înaltă rezoluție cu o acuratețe de afișare a culorilor și a luminozității unice în industrie. Prin combinarea beneficiilor oferite de soluția Digital Signage Samsung cu o imagine fără iregularități, margini ultra subțiri și un ecran profesional de ultimă generație, video wall-urile Samsung UDCB permit afișarea de conținut digital cu impact superior asupra audienței.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Oferta Samsung Video Wall UD46C B

 1. 1. Samsung VideoWall UD46C-B
 2. 2. OFERTA VIDEOWALL UD46C-B Sistem VideoWall UD46C-B: • 4 x display UD46C-B ( 200 ore funcționare) • 2 x Suport de podea MID • GARANȚIE 36 LUNI Preț: 4990 euro+TVA
 3. 3. SPECIFICAȚII TEHNICE
 4. 4. Explorează gama Samsung de ecrane profesionale Smart Signage Seria Samsung UDC-B SMART Signage video wall permite administrarea și afișarea unui conținut vizual bogat și puternic într-un mod simplu și eficient. Optimizat pentru spațiile comerciale de interior, zona „corporate” sau spații publicitare, seria de video wall-uri profesionale Samsung revoluționează panourile pentru afișare de dimensiuni mari oferind conținut de înaltă rezoluție cu o acuratețe de afișare a culorilor și a luminozității unice în industrie. Prin combinarea beneficiilor oferite de soluția Digital Signage Samsung cu o imagine fără iregularități, margini ultra subțiri și un ecran profesional de ultimă generație, video wall-urile Samsung UDCB permit afișarea de conținut digital cu impact superior asupra audienței.
 5. 5. Funcționalități: 1. Livrați-vă mesajul în Full High Definition, cu elemente minime de distragere a atenției: Cu ramele extrem de înguste, de numai 5,5 mm, ecranele din seria UDC-B creează o experiență aproape perfectă a vizualizării, pentru imagini și mesaje digitale pline de viață, ajutând publicul să vă absoarbă mesajul, cu elemente minime de distragere a atenției. Adâncimea mică a ecranelor face ca sistemul video wall să fie ușor adaptabil la diverse medii. De asemenea, ecranele includ un panou anti-reflexie, cu un nivel de opacitate de 11 procente, care reduce dispersia și reflexia luminii, pentru lizibilitate îmbunătățită. Imaginea splendidă proiectată cu o luminozitate de 450 cd, cu tehnologia Samsung directă cu LED (d-LED) BLU (unitate cu iluminare de fundal), va atrage atenția publicului cu calitatea sa captivantă.
 6. 6. 2. Impresionați privitorii cu uniformitatea culorii pe toate ecranele: Livrați-vă mesajele cu precizia uniformă a culorilor între mai multe ecrane, cu ecranele din seria Samsung UDC-B. Ecranele trec printr-un proces meticulos de calibrare a culorii în fabrică, asigurând precizia culorii, fără distorsionarea imaginii și fără a fi nevoie de calibrare manuală. Reglarea îmbunătățită a culorii din fabrică pentru balanța de alb și compensația diferențelor de culoare asigură că ecranul redă imaginea cu o culoare uniformă, potrivind temperatura culorii. 3. Afișarea unor mesaje clare, 24/7: Tehnologia D-LED, care caracterizează ecranele din seria UDC-B, nu numai că vă proiectează mesajul cu o calitate splendidă a imaginii și cu definirea unei culori vii și uniforme, dar reduce și costurile cu curentul electric. Consumând mai puțină energie, în medie, în comparație cu lampa fluorescentă convențională cu catod rece (CCFL) LFDs, ecranele d-LED generează mai puțină căldură, ceea ce le face prezența mai confortabilă. De asemenea, ecranele din seria UDC-B sunt excepțional de durabile, proiectate pentru a funcționa în permanență. Cu o garanție standard de 3 ani, puteți utiliza în siguranță sistemul Video Wall, știind că acesta este susținut de Samsung.
 7. 7. 4. Redați mesajele continuu, cu comutarea automată a sursei: Caracteristica de comutare automată a sursei ecranelor din seria UDC-B menține afișarea constantă și fără sincope a conținutului. Această caracteristică modifică automat ecranul, de la o sursă de conținut la alta, atunci când sursa originală nu funcționează. Recuperarea sursei permite ca o sursă de conținut să fie utilizată ca backup pentru redarea continuă atunci când o altă sursă este indisponibilă. Această flexibilitate este utilă pentru a asigura disponibilitatea conținutului business, atunci când aveți nevoie de el.
 8. 8. 5. Prezentați un conținut variat, cu un modul PC opțional: Redați conținutul dintr-o varietate de surse, cu platforma opțională Setback Box-C (SBBC). Adăugată la un ecran din seria UDC-B, platforma SBB-C afișează conținut de business specific și oferă funcții puternice pentru PC, pentru transmiterea cu precizie a mesajelor. Pentru a schimba conținutul afișat, pur și simplu înlocuiți SBB-C în ecrane separate sau pe un ecran de control. După aceea, ecranul de control transmite mesajul pe alte ecrane din video wall. Dacă optați pentru câte o platformă SBB-C pe fiecare ecran, veți câștiga o flexibilitate incredibilă în livrarea mai multor mesaje pe video wall. 6. Gestionați cu ușurință conținutul pe un video wall de până la 10 x 10 ecrane: Gestionați în mod convenabil un video wall impresionant, de până la 10 x 10 afișaje, cu opțiunile de mufă de ieșire pentru DVI și de conectivitate flexibilă prin RJ45 și RS-232C. Utilizând mufa de ieșire pentru DVI, puteți partaja conținutul afișat pe un singur ecran, cu asocierea ecranelor din sistemul video wall. În loc să programați manual fiecare unitate în sistemul video wall, puteți controla de la distanță conținutul pe ecranele din seria UDCB. Această conectivitate integrată elimină necesitatea de a cumpăra distribuitoare separate de semnal video pentru fiecare ecran, reducând astfel costurile echipamentelor. Modificați ușor mesajul, ori de câte ori este nevoie, pentru a vă sprijini afacerea și pentru a ajunge la publicul țintă.
 9. 9. Avantaje 1. Sporește atenția potențialilor clienți prin prezentarea unor imagini cu luminozitate ridicată și a unor mesaje cu un puternic impact asupra acestora. 2. Gestionează display-urile și conținutul aferent utilizând Samsung Smart Signage Platform. 3.Management performant de ajustare a culorii de pe display-uri. 4.Display-urile Samsung utilizate în configurarea soluțiilor de Video Wall oferă cea mai bună luminozitate și rezistență din segment.
 10. 10. Beneficii 1. Luminozitate 450-nit Luminozitatea ridicată asigură o vizibilitatea foarte bună într-o plajă largă de medii de vizualizare. 2. Rame extreme de înguste de 5.5mm Display-urile UDC-B oferă o ramă ultra subțire, comparativ cu alte ecrane de video wall. Grosimea spațiului dintre 2 ecrane este de 5.5 mm (bazel-to-bazel). Rama ultra subțire creează o experiență de vizualizare neîntreruptă și menține centrul atenției asupra conținutului mai degrabă decât asupra ecranului in sine. 3. Calibrare avansată realizată în fabrică Orice iregularitate a luminii, contrastului sau modului de afișare a culorilor are un impact asupra întregului video wall. Pentru a elimina aceste variații de afișare a culorilor, seria de video wall-uri Samsung UDC-B beneficiază de calibrare avansată încă din procesul de fabricație. După calibrare, ecranele oferă o uniformitate locală a imaginii de neegalat în industrie, cu peste 90% pe o grilă de 10x10 din suprafața fiecărui ecran. Tot prin procesul de calibrare se obține un balans de alb (white balance) superior. 4. Auto source-switching and recovery Display-ul poate fi setat sa facă trecerea automat între sursele de conținut (HDMI, VGA, Digital Signage) atunci când sursa principală de conținut nu mai este disponibilă. 5. Functionalitate 24/7 Comunicați către clienți 24/7 printr-o fiabilitate ridicată.

×