Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Romservice Telecomunicații
DIGITAL SIGNAGE
SOLUTIONS
“
Romservice Telecomunicații este partener autorizat Samsung (SAMSUNG TEAM
OF EMPOWERED PARTNERS) fiind o companie cu experi...
LFD(Large Format Display)
Samsung Magic IWB
Oferă participanților informații complete și creează interactivitate în sălile...
Soluția Magic IWB este formată din trei componente software Magic IWB, Magic IMS și
Magic IMS Agent care conferă o experie...
să participe, să pună întrebări prezentatorului și să transfere fișiere în cadrul grupului.
Această aplicație ușor de util...
Managed services
Companiile ce exploatează soluțiile de Digital Signage doresc să transfere
responsabilitatea operațională...
 Samsung Outdoor
 Samsung Video Wall
 Samsung Touch Compatible
 Samsung Consumer TV
Companiile solicită servicii care ...
În viziunea Romservice Telecomunicații, service nu înseamnă doar mentenanța sau
service la cerere (atitudine reactivă). Co...
 Echipamentul este asigurat la distrugere și furt
 Durata contractului: 2 - 5 ani
 Clientul nu lucrează cu bănci / soci...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

LFD (Large Format Display)

58 views

Published on

Samsung Magic IWB oferă participanților informații complete și creează interactivitate în sălile de curs cu soluțiile de prezentare eficiente Samsung.
Soluția Magic IWB poate transforma o prezentare tradițională într-o experiență dinamică educațională sau de afaceri.
Magic IWB este echipată cu tehnologia opțională de interacțiune tactilă, oferind o lizibilitate îmbunătățită, o luminozitate ridicată și o calitate FHD la un nivel superior. Prin intermediul acestei soluții interactive este reținută atenția auditoriului pentru o perioadă mai îndelungată, are ca efect sporirea participării și de asemenea este intensificată experiența de transfer a informațiilor.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

LFD (Large Format Display)

 1. 1. Romservice Telecomunicații DIGITAL SIGNAGE SOLUTIONS “
 2. 2. Romservice Telecomunicații este partener autorizat Samsung (SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS) fiind o companie cu experiență în domeniul echipamentelor de Digital Signage, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă majoritatea domeniilor de activitate. Romservice Telecomunicații oferă gamă de servicii Digital Solutions pentru obținerea celor mai bune rezultate:  identificarea necesităților clienților  servicii de consultanță specializată  oferirea soluțiilor de Digital Signage corespunzătoare zonei de implementare  sistem de management centralizat al display-urilor  servicii de administrare și mentenanță Pentru a testa echipamentele și a beneficia de soluții adaptate necesităților dumneavoas- tră, vă așteptăm în showroom-ul nostru, RST Display Solutions Centre.
 3. 3. LFD(Large Format Display) Samsung Magic IWB Oferă participanților informații complete și creează interactivitate în sălile de curs cu soluțiile de prezentare eficiente Samsung. Soluția Magic IWB poate transforma o prezentare tradițională într-o experiență dinamică educațională sau de afaceri. Magic IWB este echipată cu tehnologia opțională de interacțiune tactilă, oferind o lizibilitate îmbunătățită, o luminozitate ridicată și o calitate FHD la un nivel superior. Prin intermediul acestei soluții interactive este reținută atenția auditoriului pentru o perioadă mai îndelungată, are ca efect sporirea participării și de asemenea este intensificată experiența de transfer a informațiilor. Perfectă pentru săli de curs sau spații business, Samsung E-board Solution este o modalitate modernă de prezentare a informațiilor prin reducerea costurilor și obținerea unei comunicări frecvente. Această platformă de prezentare este constituită dintr-un display mare, ecran tactil și Magic IWB software, acestea putând fi utilizate împreună sau separate în funcție de tipul activității. Pentru a exista în cadrul ședințelor corporative o colaborare mai intensa între participanți, îmbunătățind modul de prezentare în cadrul ședințelor, aceasta soluție permite notarea pe ecran dar și realizarea de captură video sau imagine a conținutului de pe tabla interactivă. Samsung Magic IWB oferă companiilor instrumente unificate de colaborare care mențin liniile de comunicație deschise și sunt ușor de implementat, cu utilizare intuitivă și eficiență a costurilor de operare. Prin integrarea afișajelor Samsung echipate cu software- ul Samsung Magic IWB, companiile pot crea un mediu de lucru productiv, care încurajează gândirea creatoare, crește interacțiunea dintre angajați și clienți și sporește colaborarea, indiferent dacă este vorba despre o locație fixă sau de o locație îndepărtată de pe glob.
 4. 4. Soluția Magic IWB este formată din trei componente software Magic IWB, Magic IMS și Magic IMS Agent care conferă o experiență deosebită schimbând modul de prezentare în cadrul sălilor de curs sau în cadrul sălilor de conferință. Magic IWB Board I Sporiți interesul pentru prezentări cu accesul direct la conținut bogat și instrumente interactive. Creați cu ușurință prezentări relevante, cu conținut bogat și transferați-le către participanți pentru a încuraja discuțiile, schimburile de idei creatoare și rezolvarea problemelor. Sunt acceptate diferite tipuri de fișiere, incluzând fișiere Power Point, imagini, videoclipuri pentru a crea o sesiune bogată în informații. Magic IWS Cu ajutorul Magic IWS (Interactive Management Solution) puteți gestiona ședințele și cursurile prin echiparea prezentatorilor și profesorilor cu o mulțime de instrumente de gestionare și utilizare a soluției software versatile pentru tabla electronică. Prin intermediul acestei soluții puteți invita participanții la discuție, realizați votări, generați examinări și simplificați transferul fișierelor de pe afișaj către dispozitivele individuale ale clienților, oferind ușurință pentru colaborare. Magic IWB Agent Instalați această soluție software pe dispozitivele mobile ale participanților, pentru a realiza astfel o comunicare reală și eficientă precum și pentru a avea la dispoziție un instrument de gestionare la distanță. Participanții pot să selecteze cursul la care doresc
 5. 5. să participe, să pună întrebări prezentatorului și să transfere fișiere în cadrul grupului. Această aplicație ușor de utilizat este disponibilă prin magazinele de aplicații iTunes® Store și Android™, încurajând comunicarea cursivă și interactivă între prezentator și participanți. Sistemul Magic IWB se adresează clienților care doresc un control ridicat asupra prezentărilor, utilizarea prezentărilor audio și video în funcție de tipul conținutului prezentărilor și reducerea cheltuielilor operaționale. Beneficii si avantaje Sistemele profesionale implică mentenanța frecventă și costisitoare, sistem ce include lampa și filtru necesitând înlocuire după aproximativ 2000 h de funcționare. În acest context, dispozitivele Samsung necesită resurse minime de mentenanță și o durată de funcționare de până la 100.000 h. Funcții: 1.Înregistrarea conținutului prezentării, realizarea capturii unei imagini si stocarea acestora pe dispozitiv sau partajarea către participanți. 2.Puteti crea „multi screen” existând un control individual al ecranelor prin care utilizatorii își prezintă propriile soluții, desfășurându-se o activitate interactivă benefică mediului de afaceri. 3.Permiteți conectarea dispozitivelor prezentatorilor și a participanților pentru a crea o sesiune interactivă prin instalarea Magic IWB Agent pe dispozitive. Prin intermediul acestui program poți fi partajate fișiere atât între participanții prezenți dar și cu cei aflați în alte locații pentru a exista o comunicare eficientă. 4.Puteți realiza adnotări pe propriile dispozitive și să le transferați pe tableta interactivă prin conectarea la rețea. 5.Puteți trimite e-mail sau imprima conținutul direct de pe tabla interactivă. 6.Controlul dispozitivelor participanților de către prezentatori, existând o evidență a calității informațiilor prezentate și a modului în care sunt percepute de către aceștia. 7. Utilizatorii pot să trimită și să primească mesaje de pe alte dispozitive și să scrie direct pe tabla electronică. Ei pot chiar să insereze note simple direct din documente Microsoft® Word, Excel® sau PowerPoint®.
 6. 6. Managed services Companiile ce exploatează soluțiile de Digital Signage doresc să transfere responsabilitatea operațională furnizorului. Nu este important in proprietatea cui se află un echipament, important este serviciul furnizat de către acel echipament (Communications as a Service - CaaS). Romservice Telecomunicații oferă soluții de finanțare a achiziției echipamentelor de Digital Signage prin serviciul nostru de închiriere display-uri profesionale Samsung :  Samsung Smart Signage LFD  Samsung Hospitality Display  Samsung Smart Signage TV
 7. 7.  Samsung Outdoor  Samsung Video Wall  Samsung Touch Compatible  Samsung Consumer TV Companiile solicită servicii care să rezolve 2 categorii mari de probleme:  Probleme strategice, legate în general de inițiativele managementului cu privire la serviciile de Digital Signage în organizația respectivă, cu efecte în ceea ce privește:  reducerea costurilor operaționale cu tehnologia și service-ul  transparența și predictibilitatea costurilor de service  viteza de răspuns și furnizarea centralizată a service-ului  asigurarea know-how-ului  Probleme operaționale, legate de activitatea zilnică, cu efecte în ceea ce privește:  calitatea service-ului și uniformizarea lui în toata organizația  vizibilitatea performantelor soluțiilor și aplicațiilor service-ate  evitarea colaborării cu mai mulți furnizori  disponibilitatea service-ului în situații extreme Romservice Telecomunicații oferă 2 tipuri de contracte de servicii:  Doar service  Service și închiriere echipamente
 8. 8. În viziunea Romservice Telecomunicații, service nu înseamnă doar mentenanța sau service la cerere (atitudine reactivă). Conceptul de Managed Services înseamnă asumarea responsabilității pentru serviciile furnizate clientului și o atitudine proactivă în asigurarea disponibilității service-ului pentru companiile care doresc outsourcing. Serviciul nostru de mentenanță include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, ori de câte ori este necesar. Închiriere echipamente Romservice Telecomunicații dispune de o gamă completă de echipamente, produse ce pot fi închiriate pe perioade scurte sau pe termen lung. Succesul afacerii tale poate depinde de buna funcționare a echipamentelor Digital Sig- nage și, de aceea, la Romservice Telecomunicații găsești produse de calitate ce corespund tuturor standardelor în domeniu. Prin închirierea echipamentelor de Digital Signage compania ta se adaptează cerințelor actuale ale pieței utilizând echipamente performante, obținând astfel atât avantaj tehnologic cât și avantaj financiar. Prin închirierea echipamentelor este evitată realizarea unei investiții imediate, această soluție rezolvând problema inexistenței lichidităților in cadrul companiei. Avantaje tehnologice:  Echipamentele Samsung sunt noi, de ultimă generație  Up-date-uri gratuite la ultimele versiuni de software pe toată durata contractului Avantaje financiare:  Nu necesită investiție, permițând folosirea mai judicioasă a fondurilor firmei  Costurile de închiriere sunt deductibile 100%  Proiectare gratuită, specialiștii firmei noastre ajutându-vă să alegeți soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră de comunicare
 9. 9.  Echipamentul este asigurat la distrugere și furt  Durata contractului: 2 - 5 ani  Clientul nu lucrează cu bănci / societăți de leasing Avantaje tehnice:  Asistența gratuită la determinarea necesităților și la proiectarea sistemului  Sistemul poate fi extins sau restrâns pe durata contractului în funcție de necesitățile clientului  Echipamentul este acoperit de garanție pe perioada derulării contractului  Implementarea rapidă a soluției deoarece livrarea echipamentelor se face din stoc pentru majoritatea echipamentelor  Instruirea personalului în vederea folosirii în condiții optime a echipamentelor Echipamentele care pot fi închiriate:  Samsung Smart Signage LFD  Samsung Hospitality Display  Samsung Smart Signage TV  Samsung Outdoor  Samsung Video Wall  Samsung Touch Compatible

×